Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ΟΗΕ «επιστρατεύει» ελληνικά ξενοδοχεία

Μέσω της μίσθωσης ξενοδοχείων για τη φιλοξενία των προσφύγων που έχουν «κατακλύσει» τη χώρα επιδιώκει να δώσει μία «μεσοβέζικη» λύση η Ύπατη Αρμοστία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ο ΟΗΕ ζητά με έγγραφό του από την Ένωση Ξενοδόχων τη μίσθωση ξενοδοχείων ενός ή δύο αστέρων άνω των 100 κλινών το καθένα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την φιλοξενία προσφύγων για διάστημα 9 μηνών.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, τα ξενοδοχεία αυτά πρέπει να είναι 50 χιλιόμετρα έξω από τις δυο πόλεις.

Η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως να δημιουργήσει αναστάτωση στον τουριστικό κλάδο, αφού οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις βρίσκονται εν μέσω προετοιμασιών για την υποδοχή τουριστών.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής η Ένωση Ξενοδόχων τηρεί σιγή «ιχθύος», αφού δεν έχει εκδοθεί καμία επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Πηγή DealNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]