Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο ευρωπαϊκός μύθος μόλις κατεδαφίστηκε!

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποθήκη ψυχών!
Όχι η Αυστρία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο

«Ουαί τοις ηττημένοις και μακάριοι οι κατέχοντες». Αυτοί είναι οι δύο «αξιακοί» πνεύμονες της Βαβέλ που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ενωση. Η ίδια η πραγματικότητα, με τα δυνατά, ηχηρά και οδυνηρά ραπίσματά της, ξυπνά τους αφελείς και απαιτεί από εκείνους να δράσουν για να αποφύγουν το ραντεβού με την καταστροφή.

Ταυτόχρονα, οι δραματικές εξελίξεις στο Μεταναστευτικό γελοιοποιούν τα φληναφήματα και τη γλυκερή προπαγάνδα περί της πολιτικής «ενοποίησης», που υποτίθεται ότι θα προκύψει έπειτα από την τήρηση των «κανονισμών» και των οδηγιών που θεσμοθετούν οι «υψηλόφρονες» κομισάριοι της Ε.Ε.

Τίποτε απ' όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει. Τα κράτη είναι εθνικά και το δείχνουν στην πρώτη ευκαιρία, αλλά και στην πρώτη δυσκολία. Κανείς δεν σκέφτεται «ευρωπαϊκά», διότι κανείς δεν νιώθει μόνο... Ευρωπαίος - πλην εκείνων που θησαυρίζουν λόγω της προσκόλλησής τους στους μηχανισμούς εξουσίας, τους οποίους έχουν στήσει οι μεγάλες δυνάμεις αυτής της πεινασμένης, διψασμένης και αδίστακτης αγέλης.

Μόλις η κατάσταση με τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες άρχισε να επιδεινώνεται, οι κανονισμοί, οι «αξίες», οι «αρχές» και τα λοιπά ηχηρά παρόμοια που προσπαθούν να μας πείσουν ότι υφίστανται στην Ε.Ε. διελύθησαν εις τα εξ ων συνετέθησαν. Σύνορα σφραγίζονται δίχως περιστροφές και χωρίς την τήρηση των προσχημάτων. Η Συνθήκη Σένγκεν και οι αναρίθμητες σελίδες, που περιγράφουν με ακρίβεια ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια στη συμπεριφορά των κρατών προς τους πολίτες και στις μεταξύ τους σχέσεις, μετατρέπονται σε κενά γράμματα. Προέχει η επιβίωση του εκάστοτε έθνους και όλα τα υπόλοιπα φαντάζουν περιττά. Το μπαλάκι πετιέται από τους «συμμάχους» στην πλευρά της Ελλάδος - όπως πάντα. Αντί να βάλουν στη θέση της τη μεγάλη εγκληματική οργάνωση που αποκαλείται «τουρκικό κράτος» και να προσπαθήσουν να σταματήσουν τη δολοφονική δράση του, απομονώνουν την πατρίδα μας και εξευμενίζουν με χρήματα και υποσχέσεις τον θύτη, το ισλαμιστικό καθεστώς του Ερντογάν!

Ταυτόχρονα, σ' ένα ρεσιτάλ αθλιότητας, υποκρισίας και ανθελληνισμού, εκτοξεύουν κατηγορίες εναντίον της χώρας μας, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της το τσουνάμι της δυστυχίας που προκάλεσε η πολιτική των ΗΠΑ, της Ε.Ε. και της Τουρκίας έναντι του συριακού ζητήματος. Αυτό, φυσικά, όχι μόνο το υποπτευόταν ο λαός μας, αλλά ήταν βέβαιος ότι θα το βιώσει. Οι αποδείξεις που μας κόμισε η Ιστορία για τη στάση των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα είναι αναρίθμητες. Δεν χρειάζεται να πάει ο νους μας στο 1204, στην Αλωση της Πόλης από τους Φράγκους και στο πλιάτσικο των «φιλελλήνων» στην τουρκοκρατούμενη Ελλάδα, για να καταλάβουμε πώς μας βλέπουν.

Η μνημονιακή περιπέτεια των τελευταίων έξι ετών αρκεί για να μας πείσει για την ποιότητα των λόγων και των πράξεων των ξένων, που θεοποιούνται από τους ελληνόφωνους υπηρέτες τους. Η πολιτική τάξη της χώρας μας, μέχρι στιγμής, δεν ανταποκρίνεται στην αποστολή της. Ωστόσο, μπορεί να αντλήσει πολύτιμη γνώση από τον λαό - αρκεί να το θελήσει και να αποφασίσει να σταματήσει να αερολογεί περί «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης». Επίσης, οφείλει στο έθνος να πάψει να υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών, βαφτίζοντας τη διάλυση της Ελλάδος «ευρωπαϊκό» πρόβλημα. Η πατρίδα μας μετατρέπεται σε χαλιφάτο και σε αποθήκη ψυχών, όχι το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο. Κανείς δεν θα μας βοηθήσει. Μόνοι μας πρέπει να τα καταφέρουμε!


Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]