Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα Ρωσικά υποβρύχια είναι τα καλύτερα στο κόσμο… παραδέχεται ναύαρχος του ΝΑΤΟ!

Δεύτερες σκέψεις κάνουν οι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ αναφορικά με την πολεμική ισχύ της Ρωσίας στον τομέα των υποβρυχίων.

Σύμφωνα με τον Βρετανό αντιναύαρχο του ΝΑΤΟ, Clive Johnstone, διοικητή των νατοϊκών υποβρυχίων, τον τελευταίο καιρό καταγράφεται «υψηλή δραστηριότητα από τα ρωσικά υποβρύχια, σε επίπεδα τέτοια που είχαν να καταγραφούν από την εποχή του «Ψυχρού Πολέμου»».

Όπως σημειώνει ο Ναύαρχος Johnstone, η Ρωσία έχει καταφέρει να κάνει «αξιοθαύμαστα και αξιόπιστα τεχνολογικά άλματα» στον τομέα των υποβρυχίων, με την Δύση «να μην έχει καταφέρει να την ακολουθήσει».

«Τα ρωσικά υποβρύχια έχουν καλύτερα συστήματα, μεγαλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερο επιχειρησιακό εύρος», τονίζει.

Την ίδια ώρα, ο Dave Majumda του National Interest, επικαλείται έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, σύμφωνα με το οποίο η Ρωσία έχει βελτιώσει και εξειδικεύσει την εκπαίδευση των ναυτών της, κάνοντας τους ικανούς να χειριστούν τα υψηλής τεχνολογίας υποβρύχια, ενώ όπως σημειώνουν πηγές του ΝΑΤΟ, το επίπεδο ετοιμότητας των Ρώσων είναι υψηλότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν.

Η κινητικότητα των Ρώσων στον Βόρειο Ατλαντικό είναι «πολύ διαφορετική από την προηγούμενη περίοδο και αυτό είναι κάτι που μας ανησυχεί», καταλήγει ο αντιναύαρχος Johnstone.

Πηγή "Βετεράνος"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. στο παρελθόν (ψυχρός πόλεμος) πάλι οι αμερικανοί διέρρεαν πληροφορίες για τεχνολογική ανωτερότητα των Ρώσων. Πολλά από αυτά όμως ήταν πρόσχημα για να τροφοδοτηθεί με ρευστό η δική τους πολεμική βιομηχανία. Δεν είναι λόγος αυτός να γίνουν νέα πιο σύγχρονα αμερικανικά υποβρύχια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισης ειναι ξεκαρφωμα για να υπνωσουβ τους ρωσσους ωστε να μην προσπαθουν.Η αληθεια ειναι οτι τι ΝΑΤΟ εχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΜΕΣΩΝ ,ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ.Οι Ρωσσοι εχουν υπεροπλια αποφασιστικοτητος και ηθικης και ο τελευταιος της στρατιωτης θα δωσει και την ψυχη του ακομα αν χρειαστει.Αυτο ειναι ουσιαστικα το υπεροπλο της Ρωσσιας και η πολεμικη της ανωτεροτητα.Δεν πρεπει να ξεχναμε ποτε οτι μια χουφτα ξυπολυτοι Βιετκογκ τους εκαναν καλα στο Βιετναμ.Αν οι κωλοτραπεζες τους καταρρευσουν θα ψαχνουν να βρουν στρατο να πολεμησει.Αυτα ολα ειναι γνωστα ακομα απο την εποχη του Θουκυδιδη και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.Γιαυτο και υπαρχει οσο υπαρχει καποια ισσοροπια.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]