Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εγκλωβίζουν στην Ελλάδα χιλιάδες "ανεξέλεγκτους πρόσφυγες"

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ωραία τα ανθρωπιστικά αισθήματα, ωραία τα λόγια ευσπλαχνίας για τους εκατοντάδες χιλιάδες προσφυγές για τους οποίους αυτοί που ευθύνονται σφυρίζουν αδιάφορα, αλλά όπως φαίνεται δεν ιδρώνει το αυτί κανενός στην σημερινή υπό διάλυση Ευρωπαϊκή Ένωση και ο καθένας κοιτάζει να προστατέψει τα του οίκου του.

Κλείνουν τα σύνορα από παντού και η Ελλάδα εγκλωβίζεται με χιλιάδες λαθρομετανάστες, που είναι αδύνατο με τις σημερινές οικονομικές συνθήκες να συντηρήσει. Θα πεινάνε και θα είναι έτοιμοι για όλα αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Η εμπειρία από το τι γίνεται στην Ευρώπη με όλους αυτούς τους εξοργισμένους και εξαγριωμένους, φαίνεται πως δεν συνέτισε κανένα. Καλά τα ωραία λόγια, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή και για να κάνεις τον καλό πρέπει να έχεις και τα ανάλογα… φόντα!

Το βίντεο είναι ένα ρεζουμέ από όσα συνέβησαν όλο αυτό τον καιρό, στην Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και γενικά στην Ευρώπη, αφιερωμένο στους φίλους μας στην Γερμανία αλλά και στην υπό διαμορφώση κατάσταση στην χώρα μας.

Αύριο όλα αυτά τα «καλά και συμφέροντα» θα τα δούμε και στην δύσμοιρη και ανυπεράσπιστη χώρα μας.Πηγή NikosXeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]