Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σύλληψη 2 Ιρακινών (τζιχαντιστών;) με οπλισμό στην Αλεξανδρούπολη

Δρόμος εφοδιασμού των τζιχαντιστών η Ελλάδα;

Τελικά, φαίνεται πως ενώ η κυβέρνηση καταρρέει, οι υπηρεσίες της χώρας εργάζονται. Και μάλιστα, αποδοτικά.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, σήμερα το Λιμενικό Αλεξανδρούπολης συνέλαβε στην ακριτική πόλη της Αλεξανδρούπολης, δύο μουσουλμάνους Ιρακινούς πολίτες, 28 και 22 ετών, οι οποίοι προηγουμένως και λόγω των κινήσεών τους στην περιοχή του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, είχαν τραβήξει την προσοχή ανδρών του Λιμενικού.

Μετά από έρευνα των ανδρών του Λιμενικού και συγκεκριμένα σε τροχόσπιτο που είχαν, βρέθηκε πολεμικός οπλισμός (όπλα και σφαίρες). Το αυτοκίνητο και το τροχόσπιτο μεταφέρθηκαν σε ασφαλείς εγκαταστάσεις και γίνεται έλεγχος και καταμέτρηση των "ευρημάτων".
Ο ένας από τους δύο υπόπτους βρίσκεται στην Ελλάδα από τις αρχές του Φεβρουαρίου, ενώ ο δεύτερος έφτασε στην περιοχή χθες Παρασκευή.

Σύμφωνα πάντα με τις διασταυρωμένες πληροφορίες που έχουμε, κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους δήλωσαν πως σκόπευαν να περάσουν στην Τουρκία.

Οι δύο Ιρακινοί συνελήφθησαν και κρατούνται από το Λιμενικό, ενώ αναμένεται να ανακριθούν από στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

ΥΓ: Απορία, πάντως, προξένησε στους άνδρες του Λιμενικού ότι δεν υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών για το δρομολόγιο που ακολουθούσαν οι συλληφθέντες Ιρακινοί. Ψίθυροι στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, αναφέρουν πως τον τελευταίο καιρό η λειτουργία της ΕΥΠ χαρακτηρίζεται επιεικώς προβληματική...

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]