Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θρησκευτικός ηγέτης Τουρκίας: Οι τζιχαντιστές είναι... αριστεροί ιδεολόγοι!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Σάλο έχουν προκαλέσει ακόμα και στην Τουρκία οι δηλώσεις του αρχιμουφτή, δηλαδή του θρησκευτικού ηγέτη της Τουρκίας, Mehmet Görmez, ότι οι εγκληματίες δολοφόνοι Τζιχαντιστές δεν είναι παρά… αθώοι ιδεολόγοι, κάτι σαν τους αριστερούς ιδεολόγους και προσπαθούν να προβάλλουν τις απόψεις τους!

Οι πρωτοφανείς αυτές δηλώσεις του θρησκευτικού αρχηγού της Τουρκίας, δημοσιεύονται στο μηνιαίο περιοδικό της τουρκικής αρχιμουφτείας, Diyanet Aylık Dergisi, όπου αναφέρει ότι οι Τζιχαντιστές και το ISIS είναι κάτι παρόμοιο με τους αριστερούς ιδεολόγους επαναστάτες όπως έχουν δράσει σε πολλές χώρες τα τελευταία 60-70 χρόνια.

Ο θρησκευτικός αρχηγός της Τουρκίας παρομοίασε τους Τζιχαντιστές με τις διάφορες αριστερές πολιτικές κινήσεις που έχουν δραστηριοποιηθεί τα τελευταία χρόνια σε πολλές περιπτώσεις από την παρανομία, για να υπηρετήσουν την ιδεολογία τους!

Τι ωραία που ωραιοποιούνται όλοι αυτοί οι δολοφόνοι και εγκληματίες από τον θρησκευτικό αρχηγό της Τουρκίας, Mehmet Görmez.
Σημειωτέον το όνομά του σημαίνει… αόρατος!!!

Μάλιστα!!!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]