Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Που θα επιστρέφονται οι "πρόσφυγες" που θα απελαύνονται από χώρες της Ευρώπης;


Η Σουηδία θα απελάσει περίπου 80.000 πρόσφυγες που έφτασαν στην χώρα το 2015 και στους οποίους δεν θα χορηγηθεί άσυλο δήλωσε ο Σουηδός υπουργός Εσωτερικών, Andres Ygeman, αναφέρει η «Le Monde».

«Υπολογίζουμε ότι σε 60.000 πρόσφυγες δεν χορηγηθεί άσυλο, αλλά μπορεί να φτάσουν και τις 80.000», τόνισε ο κ. Ygeman προσθέτοντας πως η κυβέρνηση έχει ζητήσει από την αστυνομία και την Υπηρεσία Μετανάστευσης να οργανώσουν τις απελάσεις.

Ο κ. Ygeman δήλωσε επίσης ότι αεροσκάφος τσάρτερ θα αναλάβει τη μεταφορά τους σε βάθος χρόνου, χωρίς να διευκρινήσει προς ποιές χώρες θα γίνονται αυτές οι πτήσεις. Περίπου 163.000 μετανάστες αιτήθηκαν ασύλου στη Σουηδία το 2015.
Η Σουηδία τους τελευταίους μήνες έχει σκληρύνει την μεταναστευτική πολιτική της, ενώ έχει επαναφέρει τους ελέγχους στα σύνορά της.

Σημειώνουμε, από την πλευρά μας, πως με βάση τη συνθήκη Σέγκεν αλλά και το Δουβλίνο ΙΙ, οι "πρόσφυγες" που θα απελαθούν από τη Σουηδία, θα επιστραφούν στην πρώτη χώρα εισόδου (όπου κατεγράφησαν από τη FRONTEX). Δηλαδή, ένας σημαντικότατος αριθμός θα επιστραφεί στην Ελλάδα, λόγω των ευρωπαϊκών συνθηκών στις οποίες μετέχει η χώρα μας.
Ας αναρωτηθούν, λοιπόν, οι "υπεύθυνοι" σχολιαστές εντός της Ελλάδας: Κατά πόσο συμφέρει τους Ευρωπαίους να βγάλουν εκτός Σένγκεν (και, φυσικά εκτός του Δουβλίνου ΙΙ) την Ελλάδα; Που θα "επιστρέφονται" οι μη επιθυμητοί "πρόσφυγες" εάν η Ελλάδα δεν μετέχει των ευρωπαϊκών αυτών συνθηκών;

Επειδή η απάντηση σε μία τέτοια εξέλιξη είναι: "άγνωστος ο τόπος επιστροφής των προσφύγων", καλά θα κάνουν οι τρομολάγνοι παπαγάλοι να σταματήσουν το γνωστό έργο της διασποράς πανικού, προκειμένου οι Έλληνες να αποδεχτούν (ειρωνικά, να απαιτήσουν...) την παραμονή της Ελλάδας στη συνθήκη Σένγκεν και στο Δουβλίνο ΙΙ, αποδεχόμενοι επί της ουσίας την μετατροπή της Ελλάδας σε μία τεράστια φυλακή, σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης (όπως αυτά που έφτιαχναν οι ναζί σε διάφορες χώρες) εκθέτοντας ταυτόχρονα σε άγνωστο αριθμό κινδύνων την ασφάλεια των γηγενών ελλήνων πολιτών, ενώ η δημογραφική αλλοίωση θα μεταβάλει το σύνολο των χαρακτηριστικών της Ελλάδας...

Το ουσιαστικό ερώτημα (ευρωπαϊκός εκβιασμός) που τίθεται σήμερα στους Έλληνες είναι: Είτε θα γίνει η Ελλάδα ο ανθρώπινος βόθρος της Ευρώπης, με αντάλλαγμα την παραμονή της στην Ευρώπη (για να διασωθούν τα δημογραφικά χαρακτηριστικά των βορειο-ευρωπαϊκών χωρών), είτε η Ελλάδα θα επιλέξει να διασωθεί ως χώρα διακινδυνεύοντας να βρεθεί εκτός της Ευρώπης και του ευρώ (μία τέτοια εξέλιξη αρχίζει να φαντάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αφού η παραμονή της χώρας στα ιδεώδη της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης έχει αρχίσει προ πολλού να λαμβάνει τα χαρακτηριστικά της απόλυτης καταστροφής)...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]