Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ιστορία θα σας εκδικηθεί

Συγκλονιστική μαρτυρία ενός Σύριου που αποκαλύπτει τις ευθύνες της Δύσης και της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
«Merkel, schicke Deine Söhne wieder nach Hause»!
- Μέρκελ στείλε τα αγαπημένα παιδιά σου (ισλαμιστές εγκληματίες) πίσω, αλλιώς…
«Δεν φταίνε οι Ευρωπαίοι για το κατάντημα στις χώρες τους αλλά οι διαφθαρμένες κυβερνήσεις τους»
Το 2009 η Ε.Ε. αποφάσισε την λεγόμενη «ανανέωση της Ευρώπης μετά μετεγκατάστασης». Η μαζική μετανάστευση γίνεται υπό την καθοδήγηση των Βρυξελλών.



Αυτό το βίντεο είναι η τρανή απόδειξη ότι στην πραγματικότητα κανένας Σύριος δεν χρειάζεται πλέον να μεταναστεύσει και θα δείτε γιατί. Μια ομάδα Ιταλών ερευνητών πήγε στην βομβαρδισμένη Συρία μέσα στις πόλεις και τράβηξαν αυτές τις σκηνές που βλέπετε και μίλησαν με τον κόσμο που ζει και αγωνίζεστε εκεί να ξανακτίσει την περιοχή και πάλι.

Η πόλη που βλέπουμε την ελέγχει ο Άσαντ και την ξανακτίζουν εκ θεμελίων. «Οι αληθινοί πατριώτες και οι έξυπνοι μείνανε στην πατρίδα τους και τώρα αγωνίζονται για την γη τους. Αυτοί που έρχονται στην Ευρώπη και στην Γερμανία δεν είμαστε εμείς, αλλά οι εγκληματίες τρομοκράτες του ΙΣΙΣ και της Αλ Νούσρα».

Το ιταλικό team γνώρισε εκεί έναν άντρα ο όποιος πήρε τους Ιταλούς στο σπίτι του και τους είπε κάποιες αλήθειες που σίγουρα θα σας συγκλονίσουν. Η πρώτη του χαρακτηριστική και ειρωνική φράση ήταν, «Κύρια Μέρκελ μπορείτε να στείλτε τους αγαπημένους γιους σας πάλι πίσω!». Οι «αγαπημένοι γιοι» της Μέρκελ είναι όλοι οι εγκληματίες του συριακού εμφυλίου.

Ο κύριος λέει στο βίντεο ότι “εσείς οι Ευρωπαίοι θα πληρώσετε για αυτό, και αν όχι εσείς τα παιδιά σας σίγουρα». Ο άνθρωπος αυτός συνεχίζει και λέει ότι δεν θέλω να σας προσβάλω, αλλά εσείς οι Ευρωπαίοι ήσαστε πραγματικά βλάκες. Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το καλό από το κακό, όπως δεν μπορεί και αυτό το… «γουρούνι» ο Γάλλος Holland! Εκτέλεσαν στο Παρίσι 160 άτομα εν ψυχρώ, και τώρα ανυπομονούν να πάνε στην Ιταλία να πράξουν ακριβώς τα ιδία.

«Οι τρομοκράτες ήρθαν μέσα στα σπίτια μας και πήραν με το έτσι θέλω τις γυναίκες μας για να τις βιάσουν και εσείς τα κορόιδα τους αφήσατε να έρθουν στην Ευρώπη. Είναι από την ISIS και την Al Nusra. Εδώ αγωνίζονται εναντίον τους οι Χριστιανοί, οι Δρούζοι και οι Αλαουΐτες.

Γι αυτά τα λάθη σας θα πληρώσετε εσείς και τα παιδιά σας, γιατί αυτά που φορτωθήκατε εσείς ήταν τα δικά μας σκουπίδια! Θα δείτε πολύ γρήγορα και θα μετανιώσετε πικρά. Στις χώρες σας όπως Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ρωσία και Σερβία θα υπάρξουν βομβιστικές επιθέσεις. Γι’ αυτό ήρθαν στην Ευρώπη, για να σας… κόψουν όλους τα κεφάλια!».

Σκεφτείτε με όλα αυτά τι μπορεί να κάνουν αύριο και στην ανυπεράσπιστη Ελλάδα.

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Και την Σερβία όταν την βομβάρδιζαν οι φασίστες, οι Σέρβοι δεν μετανάστευσαν αλλά παρέμειναν στην πατρίδα τους. Η μόνη βοήθεια (;) που είχαν ήταν κάποιες κατασκηνώσεις και μεμονωμένα την βοήθεια κάποιων ελλήνων για να νοιώσουν λίγο καλλίτερα τα παιδιά τους.
    Να σταματήσουν το δούλεμα, ούτε το 8% δεν είναι πρόσφυγες από αυτούς που εισβάλλουν στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]