Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν: «Δώστε μου χάρτη με τις περιοχές που δεν θέλετε να βομβαρδίζω»

Ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, ζήτησε από τη Γαλλία ένα χάρτη, με τις περιοχές της Συρίας στις οποίες δραστηριοποιούνται ομάδες που μάχονται το ISIS προκειμένου να μην τις βομβαρδίζει η Ρωσία δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας σύμφωνα με το Reuters.

Ο V. Putin συναντήθηκε με τον Γάλλο πρόεδρο Francois Hollande την Πέμπτη στο Κρεμλίνο.

Στις συζητήσεις που είχαν την Πέμπτη στη Μόσχα, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν την ανταλλαγή πληροφοριών για το ISIS και άλλες ομάδες ανταρτών, ώστε να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα των αεροπορικών επιδρομών που κάνουν οι δύο χώρες στη Συρία.

«Μας ζήτησε να καταρτίσουμε ένα χάρτη των δυνάμεων που δεν είναι τρομοκρατικές και μάχονται εναντίον του Daesh. Ο Vladimir Putin δεσμεύτηκε πως μόλις του δώσουμε τον χάρτη δεν θα τις βομβαρδίσει», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Laurent Fabius στην RTL.

Η Δύση έχει κατηγορήσει τη Μόσχα ότι στοχεύει ως επί το πλείστον ομάδες που μάχονται ενάντια τον Πρόεδρος της Συρίας, Bashar al-Assad, ο οποίος αποτελεί βασικό σύμμαχο της Ρωσίας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]