Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παίζει την ελευθερία και τη ζωή μας κορώνα γράμματα


O αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας για το ‘προσφυγικό’ επανάλαβε μία ακόμη φορά την ίδια αφήγηση που ακούμε εδώ και μήνες από σύσσωμη την κυβέρνηση αλλά και τον ευρω-Πάκη (τον πρώτο πολίτη της Ελλάδος!!!!) που ποτέ δεν ξεχνά να μας υπενθυμίζει ότι τα Ελληνικά σύνορα δεν είναι Ελληνικά αλλά της Ευρώπης!!!!

«Οι αυθαίρετες ενέργειες ορισμένων χωρών, η κατασκευή φρακτών οι οποίοι εμποδίζουν την κυκλοφορία αυτών των ανθρώπων, δεν συνάδει με τις αρχές της Ευρώπης» Η ΕΕ πρέπει να «αποφασίσει με συλλογικό τρόπο ποιος μπορεί να έρχεται στην Ευρώπη» δήλωσε ο Τόσκας και συμπλήρωσε ότι διαφωνεί με «το κλείσιμο των συνόρων».

Αναρωτιέμαι, όταν ο Καμμένος και ο Κοτζιάς απειλούσαν τους Ευρωπαίους ότι θα τους στείλουν τζιχαντιστές, πόσο ‘συλλογικά’ δρούσαν; Εκτός εάν όταν επρόκειται για εκπροσώπους των Ισραηλινών και των Αμερικανικών συμφερόντων η έννοια της ‘συλλογικότητας’ παύει να ισχύει. Γιατί είναι ‘αυθαίρετο’ να κλείνεις τα σύνορα και όταν τα ανοίγεις να μην είναι; Όταν μάλιστα τα δικά σου σύνορα είναι ακριτικά και εσύ ο ίδιος τα θεωρείς (ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ) και σύνορα των άλλων, δεν θα έπρεπε (για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου) να ρωτήσεις και τους άλλους αν τα θέλουν διάπλατα ανοιχτά για να έχεις και ‘συ μετά το δικαίωμα να τους κάνεις την παρατήρηση όταν κλείσουν τα δικά τους; Γιατί εγώ πρέπει να θεωρήσω ότι είναι νορμάλ να ρωτάς τους Ευρωπαίους αν μπορείς να κρατήσεις χαμηλή την τιμή της τυρόπιτας και δεν είναι νορμάλ να τους ρωτάς αν μπορείς να ανοίξεις ‘τα σύνορά τους’; Πέρασε το θέμα από τα κοινοβούλια των ευρωπαϊκών χωρών όπως πέρασαν τα ‘πακέτα’ που ψηφίστηκαν στην ‘Ελληνική Βουλή’ και δεν το ξέρω;;

«Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τους ανθρώπους που φθάνουν υπό δύσκολες συνθήκες διά θαλάσσης στα ελληνικά νησιά» είπε ο Τόσκας.

Δεν μπορείτε; Μα τι είναι αυτά που λέτε κύριε Τόσκα; Δεν μπορείτε να τους σταματήσετε με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείτε να τους προσκαλείτε; Μα εσείς τους λέτε στους Οδηγούς που τους μοιράζετε, ‘Welcome to Greece’ και ότι η πολιτική της Ελλάδος άλλαξε!! Και δεν πτοείστε από το ότι πνίγονται για να φθάσουν, αλλά το χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία για να φέρνετε ακόμα περισσότερους και να τους σπρώχνετε πιο μέσα.

Δεν μπορείτε να τους σταματήσετε όπως δεν μπορείτε να συλλάβετε τους δουλεμπόρους που πλουτίζουν από τα πνιγμένα όνειρα που πουλάτε στους λαθρομετανάστες; Πως γίνεται το 2014 με 35 χιλιάδες ανθρώπους που πέρασαν τα θαλάσσια σύνορά μας να έχουν πιαστεί 280 διακινητές και το 2015 με 200 χιλιάδες (και βάλε) ανθρώπους που πέρασαν, να έχουν πιαστεί μόνο 177; Αυτό μάλλον εννοούσατε κ. Τόσκα όταν είπατε ότι το πρόβλημα πρέπει να επιλυθεί «στις χώρες (κοντά στις) εμπόλεμες ζώνες, που προκαλούν τη μεταναστευτική ροή». Ότι θα πρέπει δηλαδή να υπάρχει συνεργασία με τους δουλεμπόρους των χωρών που βρίσκονται κοντά στις εμπόλεμες ζώνες!!!!

Η παραπάνω προσέγγιση/απάντηση φυσικά κινείται στη ‘λογική’ των γελοίων προφάσεων που προβάλλει η εγκάθετη κυβέρνηση για ευρεία κατανάλωση. Εδώ, το απόστημα είναι πολύ βαθύ και η γλυκανάλατη συναισθηματική πέτσα των ‘ευρωπαϊκών αρχών’ και λοιπών πολιτισμικών διαφημιστικών προϊόντων της εγκληματικής Δύσης που ανέκαθεν επικαλούνταν και συνεχίζουν να επικαλούνται οι μαριονέττες πολιτικοί της Ελλάδος υποκρινόμενοι τις αγίες και παρεξηγημένες Τερέζες, κρύβει από κάτω το βρωμερό πύον της προδοσίας όπως μας το ομολόγησε η ίδια η Μπενάκη το 2005. Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε. Οι πωλητικοί της Ελλάδος καίγονται διακαώς όχι μόνο να παραδώσουν γη και ύδωρ αλλά να μας βάλουν και μια Ευρωπαϊκή στρατιωτική μπότα (ευρωστρατός, europol) στο κεφάλι για να μας ελέγχει.

Ο Τόσκας που εναντιώθηκε στο «φιλτράρισμα» των προσφύγων από τις χώρες της ΕΕ, αναφέρθηκε:
α) στους ‘πρόσφυγες’,
β) στους ‘πρόσφυγες που δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες’ και
γ) στους ‘μετανάστες’. Για τον Τόσκα δεν υπάρχουν φίλτρα, υπάρχουν μόνο ‘πρόσφυγες και περίχωρα’.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ λίγες ημέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία, ‘αγνώστων’ επινοητών που εκτέλεσαν τζιχαντιστές τρομοκράτες -κάποιοι εξ αυτών εισερχόμενοι από τα σύνορα της Ελλάδος- όπου πάνω από 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ΚΑΙ ΕΝΩ η κατάσταση στη γείτονα χώρα που μας προμηθεύει τους λαθρομετανάστες λαμβάνει εκρηκτικά πολεμικές διαστάσεις με κίνδυνο να εξάγουν το πρόβλημά τους στο Αιγαίο.

Είμαστε η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που βαδίζει ολοταχώς στην πλήρη απορρόφησή της από την ΕΕ χωρίς να πέσει ούτε μία τουφεκιά. Ο Τόσκας, ο Πάκης και το καταρρέον αστικό πολιτικό κατεστημένο που εκπροσωπούν, με αυτές τις δηλώσεις δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να στέλνουν πρόσκληση στους Ευρωπαίους να αναλάβουν την κατάσταση διότι αυτοί εκτός από προδότες είναι και άχρηστοι. Ταυτόχρονα, στέλνουν και ‘μήνυμα’ στους Έλληνες να αποδεχτούν την παράδοση του ελέγχου των Εθνικών Συνόρων της Πατρίδας στους ξένους (που τυγχάνει να είναι και οι δανειστές μας), να αποδεχτούν την εντατικοποίηση του ηλεκτρονικού φακελλώματος, την πιθανότητα συνδιοίκησης του Αιγαίου με τους Τούρκους, να μάθουν να ζουν ακόμα και με την απειλή της τρομοκρατίας. Ο τρόπος που το κάνουν είναι με το να γενικεύουν τη δημόσια συζήτηση με ‘ανθρωπισμούς’ και ‘ευρωπαϊκές αρχές’. Είναι ο μόνος τρόπος για να ‘ωραιοποιήσουν’ την κατάσταση στα μάτια των Ελλήνων και να αποσυνδέσουν τους εαυτούς τους από το μπάχαλο που δημιούργησαν. Παραδόξως, εάν ασχολούνταν με το συγκεκριμένο και το εφικτό όπως οφείλει να κάνει ένας σοβαρός πολιτικός και όχι με γενικόλογες αερολογίες, τότε και ανθρωπιστές θα ήταν, και λιγότερα θύματα θα υπήρχαν στο Αιγαίο, και αρχές θα είχαν.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίζει την ελευθερία μας και τη ζωή μας κορώνα γράμματα. Την ώρα που γύρω μας συμβαίνει χαλασμός Κυρίου, η κυβέρνηση μετατρέπει την Ελλάδα σε φυτώριο αστάθειας και τρομοκρατίας και μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μία υποβαθμισμένη επαρχία στοιβαγμένων ψυχών, εγχώριων και αλλοδαπών, υπό διεθνή επιτήρηση. Οι Ευρωπαϊκές χώρες, τις τράπεζες των οποίων πληρώνουμε, θα αξιολογήσουν τις μακροοικονομικές επιπτώσεις από την εισροή των λαθρομεταναστών στο ΑΕΠ, στα δημόσια οικονομικά, στην αγορά εργασίας κ.λπ. Μπορούμε να κοιμώμαστε ήσυχοι ότι η κατανομή αυτών των ανθρώπων ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές χώρες που θα διαμορφωθεί τελικώς θα είναι δίκαιη για εμάς όπως ήταν όλα έως τώρα και ότι δεν θα κληθούμε για άλλη μία φορά να σηκώσουμε τα βάρη των μεγάλων. Επιπλέον, κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά ποιοι μπαίνουν στην Πατρίδα μας, αυτό που φαίνεται να απασχολεί περισσότερο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πόσοι ακόμα θα μπουν και πόσους ακόμα θα σπρώξει στην υπόλοιπη Ευρώπη, σα να μην επρόκειται για Ελληνική κυβέρνηση αλλά ώρες ώρες ούτε καν κυβέρνηση Ευρωπαϊκής χώρας. Την ώρα μάλιστα που ηχούν τα τύμπανα του πολέμου στη γειτονική Τουρκία, εδώ στην Ελλάδα θα σουλατσάρουν ξένοι λιμενικοί και στρατιωτικοί με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η κατάσταση είναι πολύ πιο θλιβερή για να την περιγράψει κανείς. Ίσως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση είναι να αποδεχτούμε την πραγματικότητα και να προετοιμαστούμε καταλλήλως. Η πραγματικότητα λέει ότι αυτή τη στιγμή βιώνουμε αυτό που αποφάσισε σύσσωμο το δουλικό πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης εδώ και δεκαετίες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ, να υποταχθεί πλήρως στα κελεύσματα της Νέας Τάξης. Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ και το μόνο στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε είναι ότι ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα και θα την αφήσει να στέκεται όρθια μετά τη θύελλα που έρχεται.

Εντός της Πατρίδος μας, δυστυχώς, το νερό έχει μπει εδώ και χρόνια στο αυλάκι και ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

Φαίη/Αβέρωφ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]