Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Τσίπρας, ως “νέος Ανδρέας”, φτιάχνει το δικό του… ΠΑΣΟΚ

Αν επιχειρούσε κανείς τους τελευταίους μήνες να ακούσει τον Αλέξη Τσίπρα στο ραδιόφωνο, αντί να τον παρακολουθήσει στην τηλεόραση, θα διαπίστωνε ότι ο Πρωθυπουργός έχει γίνει… ίδιος ο Ανδρέας (Παπανδρέου).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε… στα σοβαρά εκείνους που του έλεγαν ότι μοιάζει με τον πιο χαρισματικό πολιτικό που γνώρισε η Ελλάδα στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, και βάλθηκε να τελοιοποιήσει τις ομοιότητες.

Η ηχώ της φωνής του μοιάζει αρκετά. Το ίδιο και οι κινήσεις του την ώρα που μιλάει. Οι επικριτές του θα έλεγαν ότι μοιάζει στον Ανδρέα Παπανδρέου και… στο δούλεμα προς τον ελληνικό λαό, κάτι που θα φανεί στην πράξη.

Μετά και από τη διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο, είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να μιμηθεί και σε κάτι άλλο τον Ανδρέα Παπανδρέου: Να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ στο δικό του… ΠΑΣΟΚ.

Ένα αμιγώς προσωποπαγές και αρχηγικό μόρφωμα. Την κατάληξη του οποίου βέβαια, τη ζήσαμε όλοι. Το ΠΑΣΟΚ… έγινε ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ… τι θα γίνει;

Πηγή "Υστερόγραφα"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]