Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αποκαλύπτει στελέχη της ΕΥΠ;

Με την εξής ανάρτηση της φωτογραφίες στο twitter σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα ατόμων στην Κω. Αναφέρει το όνομα και την ιδιότητα συγκεκριμένου ατόμου.

Η αποκάλυψη ταυτότητας στελέχους της ΕΥΠ στοιχειοθετεί αδίκημα και μάλιστα σοβαρό. Σημειώνεται ότι αν υπηρετεί ακόμα είναι Ποινικό αδίκημα αυτεπαγγέλτως. Αν όχι μπορεί ο έχων υπηρετήσει να καταθέσει αγωγή και μήνυση για αποκάλυψη της ιδιότητας του, προσβολή προσωπικότητας κτλ.

Στην παρ. 3 του άρθρου 14 του Ν. 3649/2008, όπου προβλέπεται ως ιδιώνυμο αδίκημα η δημοσιοποίηση στοιχείων που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση του προσωπικού της Ε.Υ.Π. Επίσης σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 17 οι πράξεις διορισμού, μετάταξης, μετάθεσης και κάθε άλλης υπηρεσιακής μεταβολής οποιασδήποτε φύσεως ή κατηγορίας, που αφορούν στο προσωπικό της Ε.Υ.Π., δεν δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο Πάνος Καμμένος δυστυχώς έχει χάσει τη μπάλα και μπερδεύει τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες με τον θεσμικό του ρόλο ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο Πάνος Καμμένος έγινε μνημονιακός μέσα σε μια νύχτα και ψήφισε "ναι σε όλα" όταν αποκαλούσε όλους όσους τα ψήφιζαν ως δοσίλογους και γερμανοτσολιάδες οφείλει να είναι πολύ πιο προσεκτικός στις δημόσιες αναφορές του.
Πόσο μάλλον όταν αυτές σχετίζονται με την Εθνική Ασφάλεια της χώρας που είναι ταγμένος να υπηρετεί. Λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα δεν βλάπτει.
Δεν είναι όλα τηλεοπτικό show.

Πηγή DefenceNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δηλαδη ρε Πανουλη, οι Κωες εγιναν νεοναζι ή οι Χρυσαυγιτες ταξιδεψαν μεχρι την Κω μονο και μονο

    για να σου πεταξουν αυγα;

    Δεν μπορουσαν να σου τα πεταξουν στην Αθηνα για το ιδιο προβλημα;

    Και δηλαδη μας λες οτι αν δεν υπηρχαν οι "νεοναζι" , οι νησιωτες θα σε δεχοντουσαν με φιλια και με

    ανοικτες αγκαλες;


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά και ο Παπούλιας και ο Μαριάς είχαν δίκιο! Ο Καρλ για το υπουργείο που ζητούσες και ο Μαριάς για την φιλομνημονιακή στροφή που έκανες.
    Λειτούργησες σαν ανάχωμα για να μην πάνε οι πατριωτικές-αντιμνημονιακές ψήφοι στην Χ.Α.. Παιδί του συστήματος είσαι και τα κόλπα τα ξέρεις καλά.
    Για το Χρηματιστήριο έχεις να μας πει τίποτα "πατριώτη"; Εκεί και αν έγινε πλιάτσικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]