Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σχέδια για αδελφοποίηση δικηγορικών συλλόγων Αλεξανδρούπολης – Σμύρνης

Οι δικηγορικοί σύλλογοι Αλεξανδρούπολης και Σμύρνης ετοιμάζονται για αδελφοποίηση
«Ο συντοπίτης μας δικηγόρος και πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σμύρνης Αϊντίν Οζτζάν σε σημερινή του δήλωση ανέφερε πως στοχεύει σε αδελφοποίηση με τον δικηγορικό σύλλογο Αλεξανδρούπολης.
Ανέφερε πως έκανε την πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και ότι σε αυτήν εξετάστηκαν επαγγελματικά θέματα.
Τέλος ο Οζτζάν ανέφερε πως στα εγκαίνια του δικαστικού έτους που θα γίνουν στις 5 Σεπτεμβρίου στην Άγκυρα, έχουν καλέσει ως εκπροσώπους από την Ελλάδα τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 9/8/2015»
Σχόλιο ιστολογίου: Εκ του κειμένου, αντιλαμβανόμαστε πως η αδελφοποίηση ΔΕΝ έχει γίνει ακόμη.
Κρίνουμε λοιπόν σκόπιμο να παραθέσουμε μερικά στοιχεία, που θα μπορούσαν να συνεκτιμηθούν σχετικά.

To 2011 ο κ. Οζτζάν ήταν πρόεδρος του παραρτήματος Σμύρνης του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD). Του κατ' εξοχήν δηλαδή αλυτρωτικού έναντι της Ελλάδος συλλόγου της Τουρκίας.
Στην πρώτη φωτογραφία έχουμε υπογραμμίσει το όνομα και το αντίστοιχο αξίωμα του και στην δεύτερη διακρίνεται ο ίδιος με φόντο την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ μαζί με τα άλλα στελέχη του BTTDD.Επίσκεψή του στο κόμμα του τουρκικού προξενείου DEB και συνάντηση με τον πρόεδρο Τσαβούς. (2012)


Από την επίσκεψη του στο προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή στα μέσα Ιουλίου 2015 για το Μπαϊράμι.


Επίσης ως γνήσιος κεμαλιστής, τον Ιούλιο του 2015, μαζί με άλλους δικηγόρους υπέβαλε μήνυση κατά των παραγωγών ενός ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT, για προσβολή λέει του Ατατούρκ!
Στο κρατικό TRΤ έτσι…;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]