Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποχωρεί η κυρία Τασία των λαθρομεταναστών

Φεύγουν κι αφήνουν πίσω τους συντρίμια
Το ζεύγος της καταστροφής συγκρίνεται μόνο με τον τυφώνα "Κατρίνα"

Αφού πρώτα άφησε το αισχρό αποτύπωμά της στη χώρα με το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης να έχει ξεφύγει από κάθε όριο, ήρθε η ώρα να το παίξουν οικογενειακώς αντιστασιακοί και αντιμνημονιακοί, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού αυτόν που τους έβγαλε από τη ζώνη του «πολιτικού τίποτα», σε βάρος της ασφάλειας της χώρας δυστυχώς, στην περίπτωση της Τασίας.

Μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κορωνάκη, η υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο σύζυγός της, αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα είναι ούτε υποψήφιοι υπό το βάρος του νέου μνημονίου και του μεταναστευτικού.

Σιγά τις απώλειες. Δεν πάνε παρέα μια βόλτα από τα νησιά να δούνε ποια είναι η κατάσταση που αφήνουν πίσω τους; Διατεταγμένη υπηρεσία της κυρίας, ή απλή μωρία; Η φωτογραφία από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι γλαφυρή… Αλλά και αυτός ο Αλέξης… τέτοιο ταλέντο στην επιλογή συνεργατών είχε χρόνια να δει ο πολιτικός βίος της χώρας.

Μια χαρά τα κατάφερε και διέλυσε το σύμπαν μέσα σε μισό χρόνο. «Στο καλό και να μη μας γράφετε» είναι για την Τασία και τον Θοδωρή, που έτσι κι αλλιώς από τις δηλώσεις τους δεν εισέπραττες και την εντύπωση ότι αντιμετωπίζεις IQ Αϊνστάιν.

Ο Αλέξης όμως, απλά έπεσε θύμα των αντιφάσεων του συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ και των αντιφάσεών του που ο ίδιος συντήρησε, όντας φορέας ιδεοληψιών τις οποίες σκότωσε ο «λάκκος των λεόντων» στον οποίο βρέθηκε και τον «κόντυνε». Ένα πείραμα που κόστισε στη χώρα πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ, μια διαδικασία «εκπαίδευσης» που δεν είναι σαφές που θα μας οδηγήσει ως χώρα πλέον.

Ας ελπίσουμε να πέσουν οι τόνοι συνολικά στο πολιτικό φάσμα, αφού την επαύριον των εκλογών ίσως κληθούμε να αντιμετωπίσουμε άλλη μια αύξηση του λογαριασμού…

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν τον λένε Αλέξη Τσίπρα .
    Απλα εκτέλεσαν την αποστολη τους οι Ελληνοφωνοι και τωρα θα μιλήσουν τα χατζαρια .
    Και δεν ήταν επιλογη του ΑΕΡΓΟΥ αμορφωτου καθηκιου ολοι αυτοι οι Αντίχριστοι ανθελληνες .
    Αλλοι κυβερνουν την αποικία ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ . Αύριο θα ειναι πολυ αργα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]