Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ναζί απειλούν την Ευρώπη

Γράφει ο Αποστολίδης Νίκος

Το σχέδιο δεν ήταν σημερινό. Εδώ και τέσσερα, τουλάχιστον, χρόνια, είχε διαρρεύσει η διάθεση μίας παρέας ναζιστών που βρίσκεται στην γερμανική κυβέρνηση, επιθυμεί να επιτεθεί στην Ελλάδα και, φυσικά, στην Ευρώπη, επιβάλλοντας με εκβιασμούς και την πολιτικο-οικονομική τρομοκρατία την γερμανική παντοκρατορία στους ευρωπαϊκούς λαούς.

Ο ναζιστής Σόιμπλε (η γλώσσα του σώματος είναι ενδεικτική για την ποιότητα του ανθρώπου και τις πολιτικές του «καταβολές») επιχειρεί σήμερα μία ξεδιάντροπη και αισχρή επίθεση κατά της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας τα κράτη της βόρειας Ευρώπης (που όλως τυχαίως συμμετείχαν στην βάση του 3ου Ράιχ) για να απειλήσει την Ελλάδα με έξοδο από την Ευρωζώνη (για μία πενταετία) και έτσι να εκμεταλλευτεί τον πανικό που θα επικρατήσει στην Ισπανία, την Ιταλία και την Γαλλία, οι οποίες και θα εξαναγκαστούν σε πλήρη υποταγή στην γερμανική βούληση (αναμένεται τεράστια μεταφορά καταθέσεων σε γερμανικές τράπεζες εξαιτίας της ανασφάλειας των καταθετών).

Από την Ελλάδα, μέσω της συγκεκριμένης απειλής, ο ναζιστής Σόιμπλε, ευελπιστεί πως θα «τσακίσει» και θα διασύρει με πρωτοφανή τρόπο την κυβέρνηση του «αριστερού» Τσίπρα και πως έτσι θα διαλύσει την οποιαδήποτε ευρωπαϊκή απόπειρα εμφάνισης αριστερών κομμάτων στην Ευρώπη.
Ταυτόχρονα, με τις «εγγυήσεις» που φέρονται να έχουν τεθεί από την πλευρά της παρέας των ναζί, η Γερμανία επιθυμεί μία πλήρη υποταγή της Ελλάδας, σκοπεύοντας να απαιτήσει την υποθήκευση των ελληνικών υδρογονανθράκων. Και στο σημείο αυτό βρίσκεται η ουσία των κινήσεων του (δίχως άλλο παρανοϊκού) ναζιστή Σόιμπλε, ο οποίος εξευτελίζει την Ελλάδα και επιχειρεί να κλέψει (κυριολεκτικά) τα ελληνικά ενεργειακά αποθέματα τα οποία (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εταιρειών που διεξήγαγαν έρευνες) ξεπερνούν κατά πολύ το 1 τρισ. ευρώ

Η Ευρώπη, τα περισσότερα κράτη, παρακολουθεί έκπληκτη την έκρηξη του ναζισμού, την αποκάλυψη της γερμανικής πολιτικής, η οποία επιχειρεί μία νέα εθνοκτονία, ενώ με τις μέχρι τώρα παρεμβάσεις της (παρά τα όσα διαδίδουν με ισχυρές δόσεις σοβαροφάνειας τα έμμισθα παπαγαλάκια των ΜΜΕ) έχει καταστρέψει την ελληνική οικονομία και έχει δημιουργήσει συνθήκες γενοκτονίας στην Ελλάδα, οι πολίτες της οποίας τιμωρούνται εξαιτίας των κάκιστων πολιτικών ηγεσιών της χώρας τα τελευταία 40 χρόνια.

Η σημερινή κυβέρνηση, μαζί με σύσσωμη την αντιπολίτευση πρέπει να καταγγείλει άμεσα στο Διεθνές Δικαστήριο την ναζιστική επίθεση που δέχεται και να απαιτήσει την άμεση απομάκρυνση του Σόιμπλε από όλα τα ευρωπαϊκά όργανα και, φυσικά, από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία φέρει ακέραιη την ευθύνη για την συμπεριφορά του γερμανού υπουργού οικονομικών, ο οποίος είναι ο απόλυτος σύγχρονος εκφραστής του ναζισμού. Ταυτόχρονα η ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες να την στηρίξουν στην απαίτηση της άμεσης πληρωμής από το Βερολίνο του γερμανικού κατοχικού χρέους και, επίσης, την καταβολή οικονομικής αποζημίωσης για όσα υπέστη η Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια (του μνημονίου) από τα ομολογημένα (από τον ίδιο τον Σόιμπλε) λάθη των προγραμμάτων «διάσωσης» τα οποία κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία σε βάθος άγνωστου χρόνου και, επίσης, δημιούργησαν πλήθος προβλημάτων στην συνταγματικά εύρυθμη συνολική λειτουργία της Ελλάδας με αποτέλεσμα να υπάρξει σωρεία κοινωνικών προβλημάτων.

Περάστε στην αντεπίθεση κύριοι. Ο ναζισμός πρέπει να συνθλιβεί τώρα, πριν συνθλίψει την Ελλάδα. Απαιτείστε τώρα, την άμεση και παραδειγματική τιμωρία του Σόιμπλε, των γερμανικών δορυφόρων κρατών και, φυσικά, και της ίδιας της Μέρκελ, η οποία γνώριζε τις εξελίξεις και επέτρεψε να συμβούν. Υπερασπιστείτε τον ελληνικό λαό και τελειώστε με το κτήνος τώρα. Αυτή είναι η υποχρέωσή σας απέναντι στην πατρίδα, απέναντι στους πολίτες, απέναντι στο Σύνταγμα. Γιατί η επίθεση του Σόιμπλε γίνεται με σχέδιο και σκοπεύει να εξευτελίσει οτιδήποτε ελληνικό...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η σημερινη αντιπολιτευση ειναι με το μερος των ναζι, κ. Αποστολιδη !

    Θα καταγγειλουν αυτους για τους οποιους δουλευουν;

    Χλωμο το βλεπω!

    Οι δε "αντιμνημονιακοι" συριζανελ καταξεφτυλιστηκαν με αυτα που ηδη ψηφισαν στη Βουλη!

    Τωρα να τους πιασει ο "πατριωτισμος";

    Κι αυτο πολυ χλωμο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]