Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιάνης ήδη υπέγραψε τρίτο μνημόνιο με αγγλικό δίκαιο...

Διαχείριση του επικοινωνιακού τρόπου εισαγωγής και αποδοχής του τρίτου μνημονίου κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα
Κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό και υπογράφουν νέα δεσμά, επειδή δεν θέλουν να παραδεχτούν την ανικανότητά τους κι επειδή δεν θέλουν να χάσουν τις καρέκλες της εξουσίας

Όπως είχαμε πει και σε παλιότερα άρθρα μας από την αρχή φαινόταν ότι η κυβέρνηση του Τσίπρα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο μία κυβέρνηση που καλείται να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων.

Θυμόμαστε όλοι τον θεατρίνο Βαρουφάκη αλλά και τον Τσίπρα να φωνάζουν και να λένε ότι η συμφωνία δεν μπορεί να είναι υπό το Αγγλικό δίκαιο και κάτι τέτοιο θα το άλλαζαν εφόσον ήμαστε κυρίαρχο κράτος. Φυσικά όλους αυτούς τους θεατρινισμούς τους έλεγαν και όλα τα σκυλάκια που παρακάλαγαν για μία καρέκλα εξουσίας όπως Παπαδημούλης, Στρατούλης, Βαρουφάκης και πολλοί άλλοι όπως ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος που φώναζε και έκανε τον επαναστάτη.

Τι έχουν να πούνε τώρα που δεσπόζει η υπογραφή του Γιάννη Βαρουφάκη στην συμφωνία της 27ης Φεβρουαρίου του 2015;

Για να σας βοηθήσουμε λίγο με το κείμενο αν και οι περισσότεροι εύκολα θα καταλάβετε τι γράφει ο υπουργός και προδότης πλέον Γιάννης Βαρουφάκης υπογραφή την “τρίτη τροπολογία της συμφωνίας ” και στη συνέχεια με πεντακάθαρα γράμματα υπογράφει περήφανα το ξεπούλημα της χώρας και πάλι "The choice of english law as governing law for the third amendment agreement" μετάφραση “Η επιλογή του αγγλικού δικαίου ως εφαρμοστέου δικαίου για την τρίτη συμφωνία τροποποίησης” στη συνέχεια "The beneficiary member state and the bank of greece have legally, effectively and irrevocably submitted to the exclusive jurisdiction of the courts of the grand duchy of luxemburg" μετάφραση “Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδα έχουν νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα υποβάλλονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου“.

Τα συμπεράσματα δικά σας…



Πηγή Scoops


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Το συμπέρασμα το έχουμε βγάλει προ καιρού .
    300+1 Εθνοπροδοτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ζουμι βρισκεται στην τελευταια προταση ,οτι δηλαδη οι αποφασεις των δικαστηριων ειναι


    συμπερασματικες δηλ. τελικες και αμετακλητες,καθως και επιβαλλομενες!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αρχή του τέλους. Από τη στιγμή που ζητούσαν 4μηνη παράταση αυτό εννοούσαν...Ούτε ο Ενφια καταργήθηκε και σε μνημόνιο βρισκόμαστε, ο ρόλος του κουμπάρου του Ανδρίκου Παπανδρέου είναι συγκεκριμένος. Έχουν μαζέψει όλη την πασοκαρία στο συριζα, πολύ σύντομα θα βρεθούν σε αδιέξοδα και θα πρέπει να εξηγήσουν πολλά στον Ελληνικό λαό.
    Δεν νομίζω ότι και η διακυβέρνηση συριζανελ θα μακροημερεύσει, υπάρχουν πολλά σκάνδαλα και πολλοί πρέπει να τιμωρηθούν για την καταστροφή που μας προκάλεσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]