Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολίτευμα: Τυραννία...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Και να που φτάσαμε εκεί που πραγματικά έπρεπε: Στην συνειδητοποίηση.
Αυτοί οι τέσσερεις μήνες απ' τις εκλογές, μήνες κατ' επίφαση (εξ αιτίας των δανειστών) διαπραγμάτευσης, ήταν άκρως ωφέλιμοι και απαραίτητοι, για να γίνει ολοφάνερο όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στην υπόλοιπη Ευρώπη και στους λαούς της, πως οι δανειστές-τοκογλύφοι δεν θέλουν καμία ουσιαστική διαπραγμάτευση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα. 

Θέλουν να ρίξουν ή να ταπεινώσουν δια της υποταγής την νέα ελληνική κυβέρνηση... 
Και να τιμωρήσουν τον ελληνικό λαό που τόλμησε!  

Επείγονται μάλιστα να το κάνουν πριν το ελληνικό παράδειγμα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τις εκλογές της Ισπανίας, αλλά και αργότερα άλλων χωρών τού χειμαζόμενου Νότου. 

Η προσφορά της Ελλάδας και πάλι προς την πλευρά της αποκάλυψης του καλπάζοντος πιά νεοναζισμού στην Ευρώπη, αλλά και της συνειδητοποίησης εκ μέρους των λαών της, για το τί ακριβώς διακυβεύεται εδώ (και δεν είναι βέβαια τα λεφτά, αλλά η ύπαρξη της Δημοκρατίας), είναι τεράστια.

Οι επόμενες εκλογές που θα γίνουν (όποτε γίνουν) πρέπει να γίνουν με ένα βασικό ''ερώτημα'': 
Την παραμονή μας ή όχι στην Ένωση μιάς Ευρώπης που κάτω απ' την μπότα του γερμανικού νεοναζισμού έπαψε πιά να είναι Δημοκρατία, και εξελίσσεται ραγδαία σε Τυραννία.

Κανείς από δω και πέρα δεν μπορεί να δηλώνει ανυποψίαστος!
Και κυρίως: 
Κανείς δεν θα είναι ανεύθυνος!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]