Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κορύφωση της Ελληνικής προδοσίας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Ενώ η χώρα περνά μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της καθώς απειλείται με χάος όπως το τονίζουν οι διάφοροι εταίροι που στην πραγματικότητα τρέμουν μήπως πραγματικά υπάρξει αυτό το χάος γιατί θα είναι σαν τον κολλητικό υιό της γρίπης, οι εγχώριοι εφιάλτες τρίβουν τα χέρια τους και καταστρώνουν συνεχώς σχέδια υπονόμευσης κάθε προσπάθειας να βγούμε από αυτή την κατάσταση, για να διασωθούν οι ίδιοι και να σώσουν τα ανθελληνικά του εγκλήματα.

Μέσα σε πέντε χρόνια οι ανθέλληνες προδότες που κυβέρνησαν αυτή ην χώρα λεηλάτησαν τα πάντα μην αφήνοντας τίποτα όρθιο στην οικονομία, στην κοινωνία, ακόμα και στην θρησκεία με την συνεχή ψήφιση αντιχριστιανικών νεοταξικών νόμων.
Μέσα σε πέντε χρόνια έστειλαν στον θάνατο χιλιάδες Έλληνες που τους καταδίκασαν στην αυτοκτονία, κατέστρεψαν κάθε ελπίδα της ελληνικής νεολαίας και την έδιωξαν κακήν κακώς στο εξωτερικό, συχνά ξυπόλητοι στα αγκάθια και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουν ακόμα το θράσος της προβολής τους σαν οι εγγυητές της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, αυτής της προοπτικής που μας έριξε στον γκρεμό και μας τσάκισε τα κόκαλα.

Αλλά δεν έφτασε ούτε αυτό. Τώρα καλούν τον «λαό» τους, τους κοιμώμενους οπαδούς τους να διαδηλώσουν για να… αυξηθούν και άλλο οι φόροι, να… μειωθούν και άλλο οι συντάξεις, να… κλείσουν και άλλα νοσοκομεία, να… διαλυθεί τελείως ο κρατικός μηχανισμός για να γίνουμε κράτος «μπέστε σκύλοι αλέστε», να ξεπουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί η ΔΕΗ έτσι ώστε να μπορεί να καταληστεύει τον κοσμάκη, να αυξηθεί και άλλο η ανεργία έτσι ώστε να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Κάποτε είχε πει ένας γέροντας πως αυτή η χώρα παράγει καπνό, σταφίδες, λάδι και… πολλούς εφιάλτες. Δυστυχώς αυτό το είδος συνεχίζει να ευδοκιμεί και σήμερα και μάλιστα το έργο τους έχει αποδώσει πολλούς καρπούς.

Η συκιά όταν δεν κάνει καρπό κόβεται και ρίχνεται στην φωτιά. Αν δεν κόψουμε τα κλαδιά της προδοσίας και δεν τα ρίξουμε στο πυρ το εξώτερο, αυτή η χώρα δεν θα δει ποτέ προκοπή.

Ως πότε η ευλογημμένη αυτή χώρα θα τους ανέχεται;Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]