Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περιζήτητος ο Αλέξης Τσίπρας

Γράφει ο Πιτσιρίκος

Αίσθηση έχει προκαλέσει η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, αφού είναι η πρώτη φορά που η επίσκεψη ενός Έλληνα πρωθυπουργού σε μια άλλη χώρα απασχολεί τα ΜΜΕ όλου του πλανήτη. Ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας έχει προσκληθεί από 135 χώρες για να τις επισκεφτεί, ενώ πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα απέστειλε και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα αναγκάστηκε να παρακαλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί την Ουάσιγκτον, μετά από τα αλλεπάλληλα διθυραμβικά δημοσιεύματα και αφιερώματα για τον Έλληνα πρωθυπουργό στα αμερικανικά ΜΜΕ.

Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Μπαράκ Ομπάμα από τη Μόσχα, ο Αλέξης Τσίπρας τον ευχαρίστησε για την πρόσκληση αλλά του είπε πως δεν μπορεί να επισκεφτεί τώρα τις ΗΠΑ -γιατί έχει πολλές υποχρεώσεις- αλλά θα προσπαθήσει να πάει στην Ουάσιγκτον την επόμενη χρονιά ή το 2017.

Νέα πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί την Γερμανία έκανε και η Άνγκελα Μέρκελ, αφού, αν δεν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, δεν θα είχαν θέματα να ασχοληθούν οι Γερμανοί πολιτικοί και τα γερμανικά ΜΜΕ.

Είναι τέτοια η ζήτηση για τον Αλέξη Τσίπρα από άλλες χώρες, που υπάρχει η σκέψη να γίνει δημοπρασία και ο Αλέξης Τσίπρας να επισκέπτεται τις άλλες χώρες με αμοιβή, ξεκινώντας από αυτές που δίνουν τα περισσότερα χρήματα, ώστε να τονωθεί η ελληνική οικονομία.

Η δημοφιλία του Αλέξη Τσίπρα έχει εκτοξευτεί στα ύψη μετά την επίσκεψή του στη Μόσχα, αφού η επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης για τον ελληνικό αγωγό έχει προκαλέσει παγκόσμιο θαυμασμό.

Ο ελληνικός αγωγός θα συνδεθεί με την κωλοτρυπίδα του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος θα αμολάει μια κλανιά και θα λύνει το ενεργειακό πρόβλημα της Ευρώπης για δέκα χρόνια, συμβάλλοντας στο ελληνικό οικονομικό θαύμα.

(Γελάω πάρα πολύ με όλα αυτά τα ραμολιμέντα που έλεγαν πως ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρόεδρος 15μελούς και είναι ακατάλληλος για πρωθυπουργός -ενώ σήμερα διάφοροι αποτυχημένοι με νοοτροπία γεροντοκόρης σπεύδουν να του κάνουν μαθήματα Ιστορίας-, γιατί ο Τσίπρας με μεθοδικότητα, αποφασιστικότητα, ευγένεια και ηρεμία έχει γίνει ο απόλυτος πολιτικός σταρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ αυτοί αδυνατούν ακόμα να παραδεχτούν πως έζησαν τα νιάτα τους σαν ραγιάδες και τώρα μισούν τους νέους ανθρώπους που δεν θέλουν να ζήσουν σαν ραγιάδες).


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. αφου ειναι περιζητητος ας τον κρατησουν εχουμε και αλλους ω299. και με επιδοτηση. μηπως και αλλαξει κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]