Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα δέκα σημάδια του εθνικόφρονα.

Εκτός από την ομάδα με τα καθαρά χέρια που θέλει να καθαρίσει την Ελλάδα από τους άπλυτους ξένους, ένα ακόμη συνεργείο εθελοντών εκκαθαριστών έκανε την εμφάνιση του: η ανοικτή συνέλευση καθαρισμού γειτονιών από τους εθνικόφρονες και τους ρατσιστές. Η συνέλευση που εξασφαλίζει ότι η γειτονιά σας θα γίνει ανθρώπινη χωρίς εθνικόφρονες και ρατσιστές, είτε το θέλετε είτε όχι.
Όσοι σύντροφοι θέλετε να βοηθήσετε στον καθαρισμό που μόλις ξεκίνησε, παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για να ξεχωρίζετε με ασφάλεια τους εθνικόφρονες-ρατσιστές...





Τα δέκα σημάδια του εθνικόφρονα :

1) Κρατάει Ελληνική σημαία (προφανές).
2) Φοράει μπλουζάκι που απεικονίζει τον Ελλαδικό χώρο ή νησιά που βρίσκονται εντός της ευρύτερης περιοχής του Ελλαδικού χώρου που φέρουν τον τίτλο "I love Greece/Mykonos/Xios/Crete και άλλα γραφικά παρεμφερή.
3) Έχει επιβεβαιωμένα δηλώσει στο παρελθόν ότι αγαπάει την πατρίδα του σαν να υπάρχει τέτοια.
4) Χρησιμοποιεί τον όρο "Ελλάδα" αντί για τον σωστό "Ελλαδικός χώρος"
5) Στις συζητήσεις του αναφέρεται στον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη και τους υπόλοιπους μυθικούς χαρακτήρες σαν να ήταν κάποτε υπαρκτά πρόσωπα.
6) Ισχυρίζεται ότι η ιστορία του Βυζαντίου είναι η μεσσαιωνική ιστορία της Ελλάδας και ότι αυτοί που παλιά ονομάζονταν "Έλληνες" δεν εξαφανίστηκαν από τους Ρωμαίους κατακτητές (!!!)
7) Αρνείται να δεχθεί ότι ο όρος "Ελληνικός λαός" είναι εφεύρεση του 16ου αιώνα.
8) Αρνείται να συμμετέχει σε συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης που διοργανώνει η "Κίνηση ενάντια στον ρατσισμό και τη φασιστική απειλή".
9) Κρεμάει στο μπαλκόνι του Ελληνική σημαία και συμμετέχει σε άσκοπες παρελάσεις.
10) Αποκαλεί τους ταξικούς αδερφούς "Αλλοδαπούς" λες και η χώρα είναι δικιά του και δεν δέχεται να τους αγκαλιάσει και να τους μεταφέρει στο σπίτι του για ολιγοετή φιλοξενία όπως κάνει κάθε σωστός και αλληλέγγυος αντί-ρατσιστής αντίφα που σέβεται τον εαυτό του.


Παρακαλώ όποιος ταξικός αδερφός διακρίνει παρόμοια σημάδια σε γείτονα:

1) Να το δηλώσει αμέσως στο κοντινότερο αντιρατσιστικό κέντρο.
2) Να προσπαθήσει με ίδια μέσα να σπάσει το κεφάλι του ρατσιστή - φασίστα (κατά προτίμηση χτυπώντας τον με το κοντάρι της σημαίας που κρατούσε και αν δεν κρατούσε κοντάρι, η αμέσως επόμενη καλύτερη λύση είναι το κοντάρι της σημαίας της δικής μας επανάστασης).

Προσοχή!


Η εμφάνιση των παραπάνω συμπτωμάτων αποτελεί σίγουρη διάγνωση του χαρακτήρα με τα χαρακτηριστικά του εθνικόφρονα-ρατσιστή επειδή το γράφει εδώ.

Αν παρ' όλα αυτά σπάσετε το κεφάλι κάποιου ρατσιστή - φασίστα που εμφάνισε τα παραπάνω συμπτώματα και στο δρόμο δεν χυθούν κόπρανα από το κεφάλι του αλλά αίμα (πράγμα που σημαίνει ότι σκοτώσατε κατά λάθος το λάθος άτομο), παρακαλούμε να καλέσετε αμέσως το κοντινότερο κέντρο αντίφα για να ακυρωθεί η εκδήλωση συμπαράστασης που θα διοργανόνονταν από τους υπόλοιπους συναγωνιστές σε ένδειξη αλλυλεγγύης έξω από το δικαστικό μέγαρο.





Για να παίζουμε ποδόσφαιρο ξυπόλυτοι σε κατεστραμμένες γειτονιές που δε μας ανήκουν ρε γαμώτο!


http://thalamofilakas.blogspot.gr/2015/03/blog-post_26.html


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. ωραια και μεις τι κανουμε???????
    αρθρα επι αρθρων διαβασματα επι διαβασματων και μετα τι?
    ο θανασισμος και μισητος εχθρος ο αναρχοκομουνιστικος μπολσεβικισμος προελευνει και απειλει ευθεως τον ελληνικο λαο με μαζικες σφαγες
    εχουν σακαταψει εκατονταδες ελληνες τα τελευταια χρονια μονο και μονο επειδη ειναι ελληνες και εμεις τι κανουμε?
    τρεμουμε και αντι να κομματιασουμε τον εχθρο φετες φετες του κανουμε και επικληση ειρηνης και ενοτητας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ειμαστε αξιοι σφαγης αν δεν αρχισουμε να εξολοθρευουμε τον εχθρο με λυσασμενο υγειες ιερο δολοφονικο μισος σαν αυτο που ειχαν οι προγονοι μας το 1821 εναντιον του τουρκου κατακτητη, του βουλγαρου και αλλων προαιωνιων εχθρων μας
    τωρα ο μεγιστος εχθρος ειναι εδω μεσα και ειναι ο αναρχοκομουνισμος που εχει αρπαξει χιλιαδες νεους μας(την πλειοψηφια της νεολαιας) και τους εχει κανει αριστεριστες γενιτσαρους μισελληνες να μισουν την πατριδα τους και τον λαο τους. πρεπει να τους εξοντωσουμε ολους ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...αν ειμαστε αξιοι και ικανοι να επιβιωσουμε πρεπει να το κανουμε χωρις κανεναν δισταγμο με χαρα και προθυμια. μετα οι αλλοι εχθροι(τουρκοι ισλαμιστες λαθροεποικοι τουρκαλμπαν ουτσεκαδες μπουλγκαροσκοπιανοι γερμανοι σιονιστες και λοιπα κτηνη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. META APO AYTH THN ANARTISI KAI ME TO MENOS POY EINAI DIATIPOMENI OPION ANTIFA LIGDIARI KIFINA POY EINAI BAROS OIKONOMIKO GIA TOYS GONIS KAI TO KRATOS DIOTI DEN PROSFERI TIPOTA MONO KATASTROFI SE ERGA YPODOMIS THA TON STELNO EKEI POY ANIKI DILADI STO POYTHENA ETSI KAI ALLIOS AXRISTOS EINAI......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκει καταντησαμε...........ξευτιλα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο "Ας μιλήσουμε επιτέλους" βρίσκομαι? (Κι αν ισχυριστείς Κωνσταντίνε οτι όλα τα ανωτέρω ψεύδη-μηδενιστικά ονομάζονται "πλουραλισμός", λυπάμαι... Πρέπει να προβληματιστείς και συ αν υπάρχεις η είσαι μύθος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ βλέπω ότι δεν είναι ανάρτηση του Κωνσταντίνου. Βλέπω επίσης πως ενοχλείσαι επειδή βγαίνει κάποια άποψη που δεν συμφωνείς κι ενώ δεν είναι του Κωνσταντίνου, τρέχεις να του την φορτώσεις. Δυστυχώς για εσένα, ο Κωνσταντίνος υπάρχει και τον γνωρίζω προσωπικά. Δυστυχώς για εσένα, που ψάχνεις για μύθους, ο πλουραλισμός του είναι καταγεγραμμένος στην προσωπική του ζωή. Και τέλος, δυστυχώς για εσένα, ο Κωνσταντίνος υπογράφει με το όνομά του επί χρόνια, έχει αφήσει το στίγμα του ως προβληματιζόμενος. Και, πιθανότατα, όταν καλούσε (και συνεχίζει να καλεί μέχρι και σήμερα) σε ενότητα, εσύ μάλλον εννοούσες την ενότητα έτσι όπως σε συνέφερε, σύμφωνα με τις ιδεοληψίες σου. Κωνσταντίνε, συνέχισε. Οι υβριστές σου είναι απόδειξη του δίκαιου που επί χρόνια καταγράφεις

      Διαγραφή
    2. Είναι προφανές οτι δεν ενοχοποιώ τον Κωνσταντίνο και είναι σαφές οτι δεν το έγραψε αυτός! Λάθος κατάλαβες. Όσον αφορά τα λοιπά που αναφέρεις, βιάστηκες να κρεμάσεις ταμπέλες σαν να με ξέρεις και μένα καλά. Τώρα γιά ποιά ενότητα μιλάς, δεν γνωρίζω... Ίσως αναφέρεσαι στην "ενότητα" που αναλύει το ανωτέρω πολεμικό κείμενο. Ε?

      Διαγραφή
  5. Να με συγχωρείτε που μπαίνω στην κουβέντα σας. Μα θέλω να σας πω το παράπονό μου. Χτιστάδες θέλει ετούτος ο κατεστραμμένος τόπος. Ανθρώπους που θα πιάσουνε τα διαφορετικά και θα τα συνταιριάξουν για να ξαναφτιάξουν την ρημαγμένη μας πατρίδα. Και χτιστάδες πρέπει να γίνουμε όλοι μας. Άλλος λίγο, άλλος πολύ, να συνταιριάξουμε τα ανόμοια, να λειάνουμε τις πέτρες, να φτιάξουμε λάσπη με το χώμα και το νερό, να βάλουμε άχυρα και πέτρες και μάρμαρα, για να χτίσουμε και να φτιάξουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας. Κι αν κάτι το χέρι του ενός δεν θα μπορεί να το κάνει χρήσιμο, να το δίνει στον επόμενο, μήπως κι εκείνος μπορέσει... Δεν έχουμε χρόνο, δεν έχουμε πολλά υλικά, παρά μόνο την καρδιά και την αγάπη μας για την πατρίδα. Πρέπει να βιαστούμε, να μονιάσουμε και να χτίσουμε όλοι μαζί, γιατί όλοι είναι χρειαζούμενοι, κανένας δεν μπορεί να λείπει από το δύσκολο έργο της λευτεριάς μας. Εσένα, τώρα, αδερφέ και πατριώτη, αν σε στεναχώρησε αυτό που κάποιος φίλος έγραψε, σου ζητώ εγώ συγνώμη, αλλά και μία χάρη: Κάνε προσπάθεια να αντέξεις τον διπλανό σου, για να μπορεί κι αυτός να σε αντέξει. Κι αν όλοι κάνουμε την ίδια προσπάθεια και βάλουμε λίγο από την αγάπη μας για τούτο τον τόπο, τότε θα μπορέσουμε γρήγορα να ξαναγελάσουμε με τις χαρές και να ξαναμαλώσουμε για τα μικρά που μας χωρίζουν, Κι αν τα μικρά μεγάλα τα βλέπεις με τα μάτια σου, τότε κρατήσου γερά, γιατι αυτό που έρχεται να μας ανταμώσει, όλους μας, θα σου φανεί θεόρατο και θα σε λυγίσει μόλις το αντικρύσεις. Ομόνοια, αγάπη και αδελφοσύνη μας μένουν, γιατί τα δύσκολα μόλις άρχισαν να χτυπούν την πόρτα μας. Τα μαρμαρένια αλώνια μας περιμένουν για να δοξάσουμε την φύτρα μας και να δοξαστούμε από αυτήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα θυμόμαστε ότι και τ' αγριόχορτα, και τα βρωμόνερα και οι τραχειές οι πέτρες, γίνονται εργαλεία σε ενός καλού χτίστη τα χέρια

      Διαγραφή
    2. Εξαιρετικά και σοφά μιλάς αγαπητέ Κωνσταντίνε. Το ιστολόγιο το διαβάζω καθημερινά χρόνια τώρα. Το θεωρώ από τα αξιολογώτερα. Και τα κείμενά σου εξαιρετικά. (Έχω και γω ιστολόγιο). Αναφερόμενος στον "πλουραλισμό", εννοούσα τον αναρτησιακό πλουραλισμό. Και λέγοντας "πρέπει και συ να προβληματιστείς", τόπα σκωπτικά.
      Αδελφέ μου (όπως λέει το κείμενο "συγκάτοικε του Ελλάδικού χώρου" :) είπες μιά φράση: "...παρά μόνο την καρδιά και την αγάπη μας γιά την πατρίδα". (στο κείμενο λέει οτι δεν υπάρχει πατρίδα).
      Την όποια διαφορετικότητα σου, την δέχομαι με ενθουσιασμό. Αλλά εκείνη τη διαφορετικότητα όπως αναφέρεται στο κείμενο, την εχθρική μισούσα διαφορετικότητα, εκείνη που μου καταστρέφει το βιός μου, που μου επιτίθεται επειδή κράτησα τη σημαία, που αρνείται ιερά και όσια, καλό θα ήταν να απευθυνθείς σ αυτούς γιά ενότητα.
      Και μη ζητάς συγγνώμη. Σε ξέρω καλά και σ εκτιμώ αφάνταστα.
      Απλά κοιτάζω το κυλιόμενο banner πάνω δεξιά και τη λέξη "εθνικά" στα tabs.
      Αυτή η δημοσίευση, αδικεί το εξαιρετικό ιστολόγιο.
      Αδελφικούς χαιρετισμούς (όχι ταξικούς)

      Διαγραφή
    3. Σε όλους -και πρώτα στον εαυτό μου- έκανα πάντα την ίδια έκκληση για σωφροσύνη, αδελφοσυνη και ενότητα. Είναι τούτες οι μέρες πονηρές, σκοτίζουν το μυαλό μας, βάζουν μπροστά το θυμικό και παραμερίζουν την λογική μας. Κι αν εγώ έκανα λάθος, δεν είναι δα παράξενο, αφού ένας απλός άνθρωπος είμαι, που ψάχνω να βρω εκεινους τους δυνατούς που θα με ανασηκώσουν, για να σταθώ όρθιος και για να καμαρώσω εκείνους τους θαρρετούς που βάλανε μπροστά τα ανώτερα και αντικρυστά αρχίσαν να χορεύουν από τώρα με τους αγγέλους, στους ουρανούς και τ' άστρα. Να πιαστούμε ο καθένας από το χέρι του άλλου, το λοιπόν, να κάνουμε μια αλυσίδα, που δεν θα αφήσει δολερούς ν΄ αρπάξουν την πατρίδα. Γιατί μία πατρίδα έχουμε κι οφείλουμε να την παραδώσουμε ακέραια σε εκείνους που δεν γεννηθήκανε ακόμη. Μα για να γίνει αυτό, δεν περισσεύει κανένας, χρειάζονται όλοι, με μιά ψυχή, με μιά φωνή, ακλόνητοι να σταθούμε. Γιατί, είναι τόσο μικρή αυτή η γη, που πίσω δεν έχουμε χώρο να κάνουμε. Ας βάλουμε λοιπόν μία μετάνοια στην μάνα γη, την ποτισμένη με αίμα ηρώων, ας κοιτάξουμε στον ουρανό σε Εκείνον που μας στηρίζει, κι ας κάνουμε το χρέος που μας αναλογεί στη σύντομη βιοτή μας...

      Διαγραφή
    4. Δεν θα είχα να προσθέσω κάτι. Απλά, γιά να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται αγάπη κι όχι μίσος, καταννόηση κι όχι εμπάθεια, ορθολογισμός αντί τραμπουκισμού.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]