Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελλάς Ελλήνων... τζιχαντιστών;


Γράφει ο Νίκος Μελέτης

Θα σας αφήσω να χάνεστε στο χάος της ελληνογερμανικής σύγκρουσης και της αντιπαράθεσης για τα «μάτια» του Γ. Βαρουφάκη και της αντιπαράθεσής του με τον Β. Σόιμπλε και πάω μπροστά, στο μεταναστευτικό.

Οι δηλώσεις των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας, κ. Κοτζιά και Καμμένου, προφανώς παρερμηνεύθηκαν. Ο υπουργός Εξωτερικών προφανώς δεν μπορεί να εννοούσε ότι εάν δεν υποκύψει η Ευρωζώνη στον ΣΥΡΙΖΑ και η Ελλάδα καταρρεύσει, μετανάστες και τζιχαντιστές θα περάσουν από τη χώρα μας στην Ευρώπη. Ούτε φυσικά ο υπουργός Αμυνας είναι δυνατόν να εννοούσε ότι, εάν δεν συμμορφωθεί η Ευρωζώνη, θα στείλει πακέτο η χώρα μας μετανάστες και τζιχαντιστές στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες διαλύοντας τη Συνθήκη Σένγκεν.

Γιατί εάν τα εννοούσαν θα ήταν η πιο ακραία έκφραση ρατσισμού εναντίον των παράνομων μεταναστών αλλά και ημών των ιδίων. Θα επιστρατεύονταν απελπισμένοι άνθρωποι ως διαπραγματευτικό όπλο έναντι των δανειστών και θα στιγματίζονταν αθώοι μετανάστες ως... τζιχαντιστές. Και εμείς πολύ απλά θα χρειαζόμασταν βίζα για να πάμε στη Ρώμη, στο Λονδίνο ή στο Μόναχο.

Χαρήκαμε που ήρθε η (εν αναμονή για να ορκιστεί, έξι εβδομάδες μετά τις εκλογές) αν. υπουργός για θέματα μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου για να δηλώσει στο Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να προβεί σε μονομερείς ενέργειες σε θέματα της Σένγκεν. Μέσα σε όλα τα άλλα είπε ότι επιμένει το υπουργείο στην πολιτική των «επιστροφών», οικειοθελών και μη, των παράνομων μεταναστών στις πατρίδες τους. Προφανώς κανείς δεν έχει ενημερώσει την κ. Χριστοδουλοπούλου ότι από πέρυσι τον Ιούλιο δεν υπάρχει καν σύμβαση με την αεροπορική εταιρεία για τις ειδικές πτήσεις κυρίως προς το Πακιστάν. Και όλοι έτσι πάνε... Ομόνοια.

Να τους πάρετε σπίτι σας, της λένε οι πολίτες. Αν υπάρξει πρόβλημα, απαντά (Αlpha - «Αυτοψία»), θα τους πάρουμε στο υπουργείο, στην Κατεχάκη, να μένουν στους διαδρόμους, καθώς αυτό είναι πια το σπίτι μου... Μήπως πρέπει να τη στείλουν στο κανονικό σπίτι της, εκεί που θα φιλοξενεί όποιον θέλει, όποτε θέλει, όσο θέλει;

Πηγή "Έθνος"
Επικοινωνία με τον συντάκτη
nmeletis@pegasus.gr



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι ψάχνεις να βρεις αδελφε ; Δεν βλέπεις την φάτσα της ;
    Όια η μορφη , τοιαδε και η ψυχη .....
    Εφόσον οι ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ δεν τους παίρνουν με τις πέτρες ( το λιγότερο ) αυτοι σαν λυσσασμένα σκυλια θα ξεσκιζουν τις σάρκες του Εθνους και της φυλης μας .
    Μέχρι να τους σταματήσουμε . Μέχρι τοτε , σκύψε το κεφαλι και πλήρωσε τα χαράτσια για να τρώνε σε ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΑ σπίτια οι εποικοι μέχρι να πάρουν και το δικο σου ( μας ) .
    Κανένας Ελληνας να μην πληρώσει ουτε μια δεκάρα προς το εχθρικό και ανθελληνικο κράτος των λαθραίων και των 300+1 κοινοβουλευτικών συμμοριτών .
    Ολα τα αλλα ειναι λόγια του αέρα και κουβέντες προσκυνημενων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]