Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Άνγκελα Μέρκελ θα σκίσει τα μνημόνια

Κανένα σημάδι υποχώρησης απέναντι στις γερμανικές αξιώσεις δεν προτίθεται να δείξει η κυβέρνηση, επιλογή που επιβεβαιώθηκε στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου που συνεδρίασε πρωτίστως για να αποτιμήσει τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αλλά και τις συνέπειες της πίεσης που προκαλεί η τελευταία “επιθετική” απόφαση της ΕΚΤ.

Μάλιστα η ελληνική πλευρά προτίθεται να σκληρύνει ακόμα περισσότερο τη στάση της απέναντι στη Γερμανία ώστε ακόμα και μονομερή διαγραφή του χρέους να προτείνει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να την δεχτεί αφού αντίκειται στις προεκλογικές εξαγγελίες του κόμματος σύμφωνα με τις οποίες αν κάποιος πρόκειται να διαγράψει το χρέος, αυτός θα είναι η Ελλάδα και όχι η Γερμανία και τα τσιράκια της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Άνγκελα Μέρκελ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να λύσει το θέμα της Ελλάδας στέλνοντας ένα σωρό προσωπικές άσεμνες kinky φωτογραφίες στο προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Αλέξη Τσίπρα μπας και τον τουμπάρει. Επίσης τον σκουντάει καθημερινά στο facebook ενώ έχει γίνει και  follower στο twitter. Παρόλαυτα ο Αλέξης Τσίπρας έχει την Άνγκελα Μέρκελ στο φτύσιμο αποφεύγοντας την όπως ο διάολος το λιβάνι.
Μάλιστα πληροφορίες από τον προσωπικό ψυχίατρο της γερμανίδας καγκελαρίου αναφέρουν ότι η Άνγκελα Μέρκελ το έχει ρίξει στα σκληρά, έχει τάσεις αυτοκτονίας καθώς και δυσκοιλιότητα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ουκ ολίγες φορές την έχουν “συλλάβει” οι συνεργάτες της να μονολογεί ότι θα σκίσει τα μνημόνια.
Η όλη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει αναπτερώσει το ηθικό του ελληνικού λαού που από αγανακτισμένοι έχουν μεταλλαχτεί σε ανακουφισμένοι και πλέον περικυκλώνουν τη βουλή όχι από αγανάκτηση αλλά από ανακούφιση. Τόση εθνική ανακούφιση μαζεμένη είχαμε να δούμε από την εποχή που ο Γιώργος Σαμαράς κάρφωνε το τόπι από τη βούλα του πέναλτι στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα της Ακτής Ελεφαντοστού χαρίζοντας μας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του παγκοσμίου κυπέλου.
Στόχος της κυβέρνησης φαίνεται να είναι η ολική σύγκρουση με τα ευρωπαϊκά συμφέροντα και η ηρωική έξοδος από την ευρωπαϊκή ένωση ώστε επιτέλους να αποκτήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία, γεγονός που αποτελεί απωθημένο του μέσου έλληνα και του Δημήτρη Καζάκη. Με αυτό τον τρόπο, επιτέλους, θα ζήσουμε με ροδάκινα και καρπούζια που παράγουμε σε περίσσεια και όχι με ευρωπαϊκά γκουρμέ τα οποία έτσι και αλλιώς προκαλούν δυσπεψία.
Και στην επόμενη Eurovision θα τους πάρουμε και τα σώβρακα. Αν δεν τους τα έχει πάρει μέχρι τότε ο Γιάνης Βαρουφάκης.
(Όποιος θέλει να ζήσει με ροδάκινα και καρπούζια να σηκώσει το χέρι. Ούγκ και γιούρια!)


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]