Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γκρούεφσκι "είδε" πραξικόπημα στα Σκόπια

Μαζικές συλλήψεις πολιτικών του αντιπάλων διέταξε ο Γκρούεφσκι 

Πανικόβλητος είναι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι και απόδειξη αυτού του πανικού του είναι η ζωντανή ομιλία του από την τηλεόραση των Σκοπίων, όπου κατήγγειλε σχεδιασμό πραξικοπήματος κατά της κυβέρνησής του, η οποία καταρρέει από την πίεση των εξελίξεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του κρατιδίου.

Όπως μας ενημερώνει ο αποκλειστικός μας ανταποκριτής από τα Σκόπια Vladislav Perunović, η κυβέρνηση των Σκοπίων ξεκίνησε μία μαζική επιχείρηση συλλήψεων βασιζόμενη "πληροφορίες" σχετικά με κάποιο σχέδιο βίαιης ανατροπής της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ.
Τονίζουμε πως ο ηγέτης του επικεφαλής του κόμματος της αντιπολίτευσης, πρόεδρος του SDSM Ζόραν Ζάεφ έχει κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία, κατασκοπεία, οργάνωση βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος.
Το απόγευμα του Σαββάτου 31/1/2015 πάνω από 10.000 "πραιτωριανοί" (πολίτες) του Γκρουέφσκι επιτέθηκαν στην έδρα του SDSM στην πόλη των Σκοπίων.

Οι εξελίξεις στο εσωτερικό των Σκοπίων βαίνουν ραγδαίες και πολύ δύσκολα θα μπορέσει η κυβέρνηση Γκρούφσκι να τις αντιμετωπίσει με δημοκρατικά μέσα.

Όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στα Σκόπια αφορούν άμεσα την Ελλάδα και θα έχουμε αποκλειστικές ανταποκρίσεις από τον Vladislav Perunović για όλες τις εξελίξεις των επόμενων ημερών, που ενδέχεται να είναι καταλυτικές για τα Σκόπια.

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]