Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελληνική ψυχή μίλησε, έξω οι φασιστόφραγκοι απ' την Ελλάδα...


Γράφει ο Κλεισθένης

Ανεξάρτητα των ποσοστών, ανεξάρτητα του ποιος θα κάνει και με ποιον κυβέρνηση, οι Έλληνες έδωσαν ένα ηχηρότατο χαστούκι στην υπερνεοφιλελεύθερη και φασίζουσα Ε.Ε.

Οι ντόπιοι λακέδες, οι εθελόδουλοι της Μέρκελ πήραν την πρέπουσα απάντηση απ' τον Ελληνικό λαό. ΟΥΣΤ.

Οι γερμανόδουλοι του σημιτιστάν και του μητσοτακιστάν μας αποχαιρετούν για πάντα, αρκετά δεινά μας έφεραν.

Απομένουν δύο βήματα για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας, της εθνικής κυριαρχίας, της υπερηφάνειας που διακατέχει τους Έλληνες, αυτά είναι:

Η αποδέσμευση απ' την Ε.Ε και η εθελούσια έξοδος απ' την ευρωζώνη.

Επιτέλους ένα χαμόγελο άνθισε στα χείλη των Ελλήνων πατριωτών που δε εξετάζουν αν νίκησε η αριστερά και ηττήθηκε η δεξιά.

Οι Έλληνες πατριώτες δεν ήθελαν, δεν θέλουν και δεν πρόκειται ποτέ να θελήσουν την επικυριαρχία μιας φασίζουσας Ευρώπης στην πατρίδα μας.

Προσωπικά θα στηρίξω κάθε πρωτοβουλία της νέας κυβέρνησης που θα στοχεύει στην ανεξαρτησία της χώρας.

Θα στηρίξω κάθε απόφαση για τον εκδημοκρατισμό της χώρας, κάθε κίνηση για την εκ βάθρων αλλαγή του συντάγματος.

Η οικονομία έχει δυνατότητες να ανορθωθεί, η εθνική ανεξαρτησία όμως αν χαθεί πολύ δύσκολα απανακτάται και συνήθως χρειάζεται πολύς δρόμος και αίμα.

"Θέλει νεκρούς χιλιάδες νάναι στους τροχούς, θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους".

Κάτι τελευταίο, κυκλοφορούν, ράδιο αρβύλα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει για την προεδρία της δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή.

Ας αλλάξουν πλευρό πριν ξυπνήσουν.

Ας μην αρχίσω να γκρινιάζω πριν καλά-καλά βγουν τα τελικά αποτελέσματα και πριν σχηματιστεί κυβέρνηση αλλά σε περίπτωση που προταθεί δεξιός υποψήφιος για πρόεδρος απ' τον ΣΥΡΙΖΑ τότε ξεκινά η πρώτη κωλοτούμπα με πολύ άσχημο δείγμα του τι θα γίνει μετά.

Ίδωμεν...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ρίξε μια ματιά στη Συρία και στη Νεα Ρωσία και θα καταλάβεις ότι η ανεξαρτησία θέλει μεγάλες θυσίες. Οι κάλπες είναι το εύκολο.
    Οι θυσίες και μάλιστα μικρών παιδιών κατά χιλιάδες είναι το δύσκολο. Έχει κάνει θυσίες ο Ελληνικός λαός. Δεν το αμφισβητεί αυτό κανείς.
    Αλλά αν ζητά ανεξαρτησία οι θυσίες είναι τεράστιες.
    1.000.000 νεκροί και χώρα κάρβουνο ήταν οι θυσίες των Ελλήνων 40-49. Όλες θυσίες αληθινές και ηρωικές και μάλιστα οι περισσότερες νέων ανθρώπων. Οι αυτοκτονίες δεν είναι θυσίες. Λυπούμαστε για τους συνανθρώπους μας αλλά η θυσία ανήκει στους ΗΡΩΕΣ. Η αυτοκτονία στους απελπισμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝ/ΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ;;; ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο, όπως και τα σχόλια βγήκαν εκτός εμφάνισης, προσωρινά, έως της οριστικής διαγραφής τους (άρθρο και σχολίου) επειδή θεωρούνται προκλητικά και δεν συμβάλλουν στο πνεύμα της ομόνοιας και ενότητας που πρέπει να έχουμε από εδώ και στο εξής. Αδερφέ, είμαστε μπροστά στην ανοιχτή πόρτα της κόλασης. Και θα την περάσουμε όλοι μαζί, μηδενός απλού πολίτη εξαιρουμένου. Συνιστώ ηρεμία για να μην "ποτίσουμε" τον σπόρο της διχόνοιας που έχουνε σπείρει επιτήδεια στην πατρίδα μας

      Διαγραφή
    2. ΟΚ ΑΥΤΟ ΔΕΚΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΑ!!!

      Διαγραφή
    3. Πάντως, θέλω να σου εφιστήσω την προσοχή στο ότι το άρθρο είναι παλιό (αναδημοσιεύτηκε από τον ίδιο) και αφορά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση στις βουλευτικές εκλογές. Να υποθέσω ότι, ενδεχομένως, έμμεσα οικτίρει ο συντάκτης τον εαυτό του; Καλό θα είναι όμως, όλοι μας, να κρατάμε χαμηλούς τόνους για να μην γίνουμε νερό στον μύλο εκείνων που μας θέλουν χώρια... Και αυτό αφορά όλους μας

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]