Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στηρίξτε το ντοκιμαντέρ ''Η Αθήνα από κάτω''

Για τα θύματα του «οικονομικού πειράματος» στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Για τα θύματα της κοινωνικής ανισότητας και της αδικίαςΤο ντοκιμαντέρ μας δεν έχει τα  απαιτούμενα κεφάλαια που  χρειάζονται και ζητάμε την οικονομική στήριξη από τα κάτω, από εσάς, απ τους απλούς πολίτες.  Θα έχει διάρκεια 70′ με συντελεστές: Τάκης Μπαρδάκος σκηνοθεσία-δ/νση φωτογραφίας, Κώστας Ιορδανίδης μοντάζ και μουσική Μάριος Στρόφαλης
ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ
Ένας  λαός κάτω απ τα όρια της φτώχειας. Στρατιές ανέργων, νέοι χωρίς παρόν και μέλλον, συσσίτια σε κάθε γειτονιά, αυτοκτονίες… Μια κοινωνία βορρά στο βωμό οικονομικών συμφερόντων, του χρήματος και των αγορών που μπροστά στο  ανελέητο κυνήγι του χρήματος και των κερδών,  δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ανθρώπινη ζωή.
ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ
Ως ευαισθητοποιημένοι κινηματογραφιστές, αποφασίσαμε να πάρουμε την κάμερα στον ώμο  και να  καταγράψουμε, τα  αδιέξοδα   που βιώνουν τα θύματα αυτού του πειράματος.
O σκηνοθέτης Τάκης Μπαρδάκος
Επιλέξαμε με εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης από τα κάτω για να μπορέσουμε να κάνουμε μια παραγωγή ανεξάρτητη – απαλλαγμένη από κρατικές παρεμβάσεις ή λογοκρισίες συμφερόντων.
Η ταινία  μας  η «ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ», δεν έχει  χρηματοδότηση  από κανέναν επίσημο φορέα και για να  μπορέσουμε να την ολοκληρώσουμε, χρειαζόμαστε την δική σας οικονομική στήριξη.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Περιμένουμε τη δωρεά σου:    www.squarefilms.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]