Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκλογές παραλόγου, υποκρισίας και μεγάλης αγωνίας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία σε προεκλογική περίοδο, οι πολιτικοί όροι και οι πολιτικές θέσεις δεν έχουν ξευτελιστεί σε τόσο μεγάλο βαθμό, ενώ η κρίση όλο και περισσότερο βαθαίνει με όλες τις οδυνηρές συνέπειες για την ελληνική κοινωνία.
Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι τόσο κρίσιμες εκλογές με μεγάλη αγωνία για το μέλλον αυτού του τόπου, γίνονται σε περίοδο καρνάβαλου. Μόνο να μην μετανιώσουμε πικρά για άλλη μια φορά.

Αυτοί που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται την εθνική μας κυριαρχία, είναι αυτοί που την παρέδωσαν σε ξένους ανθέλληνες τοκογλύφους, ενώ αυτοί που υποτίθεται ότι είναι διεθνιστές, προβάλλονται σαν… αυτοί που θα αγωνιστούν να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία!!!
Αυτοί που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται τα εθνικά μας δίκαια και τα εθνικά μας συμφέροντα, είναι αυτοί που τα έχουν ξεπουλήσει όλα για ένα πινάκιο φακής και που εκλιπαρούν τους ξένους τοκογλύφους να τους ελεήσουν ακυρώνοντας κάθε έννοια εθνικής αξιοπρέπειας ενώ κυβέρνησαν με τα email των ξένων ανθελλήνων αφεντάδων.
Από την άλλη πλευρά αυτοί που υποτίθεται ότι δεν ενδιαφέρονται για τα εθνικά μας θέματα και δεν νοιάζονται για τα εθνικά μας συμφέροντα, είναι αυτοί που δηλώνουν ότι θα σταματήσουν αυτό τον εθνικό κατήφορο και θα αποτρέψουν με κάθε μέσο που θα τους δώσει ο ελληνικός λαός στις εκλογές, το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και των εθνικών «φιλέτων», όπως αεροδρόμια, νησιά και λιμάνια.
Αυτοί που εμφανίζονται σαν υπερασπιστές της ορθόδοξης ταυτότητας μας, είναι αυτοί που την έχουν καταρρακώσει, που έχουν ψηφίσει τους περισσότερους αντιχριστιανικούς νόμους, που έχουν προωθήσει νομοσχέδια διάλυσης της ελληνικής οικογένειας θεμελιώδες κύτταρο της Ορθοδοξίας και έχουν ξευτελίσει κάθε έννοια θρησκευτικής συνείδησης εμφανιζόμενοι σαν οι μεγαλύτεροι θεομπαίχτες να προσεύχονται δημόσια μπροστά σε είκοσι τηλεοπτικές κάμερες, για να συγκινήσουν το ορθόδοξο φρόνημα αυτού του ταλαίπωρου λαού.

Ουδέποτε στην ελληνική ιστορία η υποκρισία δεν είχε τόσο μεγάλη πέραση στην δημόσια ζωή αυτής της χώρας. Μια υποκρισία που προβάλλεται σαν ο υπερασπιστής αυτών που έχει καταστρέψει, ο θεματοφύλακας αυτών που έχει καταρρακώσει, ο αγωνιστής γι αυτά που έχει ξεπουλήσει.
Υποκριτές που επιβάλλονται σαν οι εθνοσωτήρες της πατρίδας και όσοι διαφωνούν μαζί τους είναι απλά… λαϊκιστές.
«Έλληνες του 2015, μην λαϊκίζετε! Εμείς θα σας δολοφονούμε, αλλά εσείς δεν έχετε το δικαίωμα να διαμαρτύρεστε γιατί γίνεστε λαϊκιστές».
Αλήθεια πως μπορούν και κοιμούνται όλοι αυτοί οι «σωτήρες» τα βράδια ήσυχοι, χωρίς εφιάλτες, όταν κάθε πρωί θα ακούσεις ανθρώπους να κλαίνε παγωμένοι από απόγνωση και απελπισία;

Λένε πως ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Στη προκειμένη περίπτωση, ο ελληνικός λαός έχει ηγέτες ψεύτες, απατεώνες, κλεφτές του κρατικού κορβανά, αδίστακτους ανθρώπους της νύχτας, ανίκανους δανδήδες, σοκολατόπαιδα που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους, lifestyle ξανθές και μοιραίες, άθεους χωρίς κανένα ιερό και όσιο, αριστερούς πολυτελείας που παθαίνουν «αλλεργία» όταν θίγεται κάποιο εθνικό θέμα, διάφορα παχύδερμα που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι το πως θα φάνε περισσότερο και τέλος, εν ψυχρώ προδότες που η μόνη ικανότητα τους ήταν να ξεπουλούν για καθαρά ιδιοτελή συμφέροντα τον τεράστιο εθνικό πλούτο αυτής της χώρας.

Στο χέρι μας είναι να τους στείλουμε εκεί που τους πρέπει, εκτός και αν δεν είμαστε άνθρωποι με συνείδηση, αλλά «κουτάβια», μηχανάκια τηλεθέασης. 
Τότε θα είμαστε για άλλη μια φορά άξιοι της τύχης μας!

Πηγή ΝikosΧeiladakis


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]