Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζούμε τις αναταράξεις εντός του πολιτικού συστήματος

Όλα αυτά τα απίστευτα που ζούμε είναι τα αποτελέσματα ενός σάπιου πολιτικού συστήματος. Έχουμε ένα πολιτικό σύστημα κλειστό, οικογενειοκρατικό και πλήρως αυτονομημένο από κάθε κοινωνική αναφορά.

Η κοινωνία δεν μπορεί να επέμβει. Οι υπήκοοι (και όχι φυσικά πολίτες), δεν έχουν κανέναν θεσμικό ρόλο για να μπορούν να επέμβουν στο παραμικρό.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες εδώ και 200 σχεδόν χρόνια σύρονται από καταστροφή σε καταστροφή, από προδοσία σε προδοσία.
Όλα αυτά οφείλονται σε προσωπικές φιλοδοξίες και διαγωνισμούς πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων αποκλειστικά εντός του πολιτικού συστήματος.

Το αυτονομημένο ελληνικό πολιτικό σύστημα, προτιμά να έχει αφεντικά στην οικονομική ολιγαρχία και να σύρεται από το εξωτερικό, παρά να ακουμπήσει πάνω στο λαό και να πορευτεί μαζί του.
Αυτό είναι χαρακτηριστικό ενός κλειστού πολιτικού συστήματος.

Δυστυχώς, αυτές τις μέρες ζούμε και πάλι τις αναταράξεις εντός του ελληνικού πολιτικού συστήματος, τις οποίες φυσικά θα πληρώσουμε όλοι εμείς η απομονωμένη κοινωνία.
Αυτό το σύστημα πρέπει να καταρρεύσει ώστε να εισρεύσει η λαϊκή βούληση στην άμεση λήψη των αποφάσεων και όχι να περιορίζεται μόνο στην επιλογή κομματικών αντιπροσώπων.

Πέτρος Χασάπης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]