Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη δίνη των εξελίξεων

Γράφει ο Βασίλειος Κόκκινος
Επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου


Η κυβέρνηση ζητεί ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Οι σκεπτόμενοι Έλληνες που τη στηρίζουν έχουν αγανακτήσει από τη σκληρότητα των φορολογικών μέτρων. Και πολλοί πολίτες δεν συγχωρούν την παραβίαση από την κυβέρνηση των δικαστικών αποφάσεων.
Ο αναπληρωτής υπουργός των Οικονομικών έχει αναγορεύσει εαυτόν σε υπερυπουργό και αρνείται πεισμόνως να εκτελέσει αποφάσεις ανωτάτων δικαστηρίων, που έχουν δικαιώσει προ πολλού ορισμένες κατηγορίες πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που βλέπει την εξουσία ως ώριμο μήλο, εξαγγέλλει τη σύνταξη «Περιουσιολογίου» για την καταγραφή της κινητής και ακινήτου περιουσίας όλων των Ελλήνων. Φαίνεται ότι οι παλαιοαριστεροί της ΕΤΑ (Επιμελητεία του Αντάρτη), πολλοί των οποίων μετά την κατοχή ευρέθησαν με περιουσίες, νοσταλγούν τις γνωστές σε αυτούς μεθόδους αφαιμάξεως των πολιτών.

Στο μεταξύ, ενώ οι Έλληνες πολιτικοί ανησυχούν για τη μετεκλογική τύχη τους, τα εθνικά θέματα της Κύπρου, του Αιγαίου και των Σκοπίων περιήλθαν σε κρίσιμη καμπή. Όταν ο Ερντογάν επισκέφθηκε τον Γιώργο Παπανδρέου ως πρωθυπουργό, ο τελευταίος απομάκρυνε από το γραφείο του τον πίνακα ζωγραφικής με τον τίτλο «Η Ελλάς ευγνωμονούσα»! Χώρισε τη χώρα σε 9 περιφέρειες, μία των οποίων είναι η Θράκη, η περιφεροποίηση της οποίας εξυπηρετεί τα σχέδια των Τούρκων για αυτονόμηση.

Αν και είχε πληροφορηθεί την επικείμενη αναγνώριση των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από τις ΗΠΑ, όπως έγινε γνωστό αργότερα, δεν προειδοποίησε την κυβέρνηση Καραμανλή για να κινητοποιήσει το ελληνικό λόμπι, προς ματαίωση της αναγνώρισης αυτής. Κατά τη διάρκεια, δε, της πρωθυπουργίας του υπήρξε υποχωρητικός έναντι των Σκοπιανών. Δεν αξιοποίησε ποτέ από την κυβέρνησή του την με αριθμό 8614/26/12/1944 τηλεγραφική εγκύκλιο του τότε αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Στετίνιους, προς τις σημαντικότερες αμερικανικές πρεσβείες και προξενικές αρχές, όπου η αμερικανική κυβέρνηση απεδοκίμαζε το σχέδιο των Σλάβων, ανεγνώριζε την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατεδίκαζε την πλαστογράφηση της ιστορίας από τους λαούς.

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β’, σε συνέντευξή του προς την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» την 21/6/1992, ανεγνώριζε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική, πατρίδα του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου, του Μεθοδίου και του Κυρίλλου, και εδήλωσε ότι το Βατικανό καταδικάζει οιαδήποτε πλαστογράφηση της ιστορίας μας.

Οι Ευρωπαίοι, πιεζόμενοι προφανώς από τους αμερικανικούς, ηρνούντο να αναγνωρίσουν την ιστορική αλήθεια. Και όταν η Πορτογαλία είχε την προεδρία της Ε.Ε., ο υπουργός Εξωτερικών αυτής πρότεινε να ονομασθούν τα Σκόπια ως Nova Macedonia.

Στις 18 Μαΐου 2009 τριακόσιοι πενήντα καθηγητές αμερικανικών πανεπιστημίων, με επιστολή τους προς τον Μπάρακ Ομπάμα κατήγγειλαν την αναγνώριση των Σκοπίων από την αμερικανική κυβέρνηση ως πράξη η οποία κατέλυσε τα γεωγραφικά και ιστορικά δεδομένα, αλλά και έδωσε δικαίωμα να ξεσπάσει μία επικίνδυνη επιδημία ιστορικού ρεβιζιονισμού, με κορυφαίο το σύμπτωμα την καταχρηστική οικειοποίηση από την κυβέρνηση των Σκοπίων του μεγαλύτερου και ενδοξότερου Μακεδόνα στρατηλάτου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Παρέθεσαν δε αδιάσειστα ιστορικά στοιχεία, διαψεύδοντας τον μύθο των Σκοπιανών. Η επιστολή όμως αυτή ουδέποτε αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και από αυτές που την διαδέχθηκαν.

Στους χάρτες των συμμαχικών δυνάμεων, που εστάλησαν στα αντάρτικες ελληνικές μονάδες κατά τη διάρκεια της κατοχής από το Στρατηγείο της Αιγύπτου, αλλά και σε αυτούς με τους οποίους κινήθηκαν τα γερμανικά στρατεύματα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η περιοχή των Σκοπίων ονομαζόταν Vardarska. Όμως, οι σημερινοί Γερμανοί εμφανίζονται επιθυμούντες την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. με το πλαστό όνομα.

Η υποχωρητικότητα των Ελλήνων πολιτικών στο θέμα των Σκοπίων παρεκίνησε την Αλβανία να προβάλει εθνικές διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδος. Όπως κατήγγειλε με ερώτησή του στο Ευρωκοινοβούλιο ο Έλλην ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, οι Αλβανοί στα σχολικά τους βιβλία αναγράφουν ότι δήθεν η Πρέβεζα, η Ηγουμενίτσα, η Πάργα και η Καστοριά ανήκουν στην Αλβανία!

Οι μετά το 2009 κυβερνήσεις με την πολιτική τους συνέβαλαν στη σοβαρή μείωση του ελληνικού πληθυσμού. Οι ετήσιοι θάνατοι είναι 30.000 περισσότεροι από τις γεννήσεις. Καμία άλλη κυβέρνηση δεν ανέχθηκε να θεωρηθεί τεκμήριο ευμάρειας η γέννηση τέκνου. Όσο και αν το αξίωναν οι τροϊκανοί, η ελληνική κυβέρνηση όφειλε να το αρνηθεί.

Οι τούρκοι συμπεριφέρονται ως ηγεμόνες της περιοχής και έχουν καταστήσει, με τη μεταφορά Ασιατών στην Κύπρο, ανέφικτη τη λύση του Κυπριακού. Ο Ερντογάν δεν δίστασε να δηλώσει ότι επιθυμεί την πληθυσμιακή ισορροπία, δηλαδή να μεταφέρει τόσους Ασιάτες ώστε οι κάτοικοι του νησιού στην πλειοψηφία τους να είναι Τούρκοι. Για τη μεγάλη αυτή εθνική προδοσία καμία κύρωση δεν επεβλήθη στους υπευθύνους. Οι λαοί που αφήνουν ατιμώρητα τα εθνικά εγκλήματα, εισπράττουν τα επίχειρα της ασυγχώρητης επιείκειάς τους.

Ήδη οι Έλληνες πολίτες, αγανακτούντες από τα κυβερνητικά μέτρα, προσβλέπουν σε ένα καλύτερο μέλλον, πιστεύοντας στις επαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν σκέφθηκαν όμως, πως και γιατί τα στελέχη τούτου έχουν αριθμό ακινήτων και καταθέσεις που δεν δικαιολογούνται. Ούτε αναλογίσθηκαν ποτέ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αξιώνει να γίνει γνωστός ο πίνακας των Ελλήνων που έχουν ιδιοκτησίες στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής…

Έτσι, είναι μοιραίο, αν τελικώς ο λαός παρασυρθεί και αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, να επαναληφθεί για άλλη μία φορά η διάψευση των ελπίδων που ακολούθησε το 1981.

Πηγή εφημ. «Αξία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. OI 38 ΠΛΟΥΣΙΟΙ TOY ΣΥΡΙΖΑ


    Παναγιώτης Κουρουμπλής 18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ , 3 αυτοκίνητα. (3 αυτοκίνητα .. και είναι και τυφλός.)
    Ανεπάγγελτος (επαγγελματίας κομματόσκυλο)


    Δημήτρης Στρατούλης 19 ακίνητα

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι. με 19 (!) ακίνητα., μαλάκας είναι να τα πληρώσει.;



    Νικόλαος Βούτσης 12 ακίνητα (7 διαμερίσματα στην Κηφισιά)

    Ανεπάγγελτο κομματόσκυλο (Ο γιος του λήστευε - απαλλοτρίωνε - τράπεζες.)



    Όλγα-Νάντια Βαλαβάνη 15 ακίνητα,



    Ρένα Δούρου 9 ακίνητα

    Κανά δυο χρόνια εργασία στο Δημόσιο. Πότε πρόλαβε;



    Κουράκης (ο βαψομαλλιάς με την κοτσίδα) 6 ακίνητα.



    Χαράλαμπος- Σταύρος Κοντονής 7 ακίνητα.



    Μιχαήλ Κριτσωτάκης: 10 ακίνητα 100% δικά του , συνδικαιούχος σε καμμιά 25ριά άλλα




    Δημήτρης Παπαδημούλης: 11 ακίνητα.

    (επάγγελμα λέει. μηχανικός - ευρωπαϊκά προγράμματα). Ο Παπαδημούλης απέκτησε ειδικότητα ως σύμβουλος. καταβροχθήσεως κοινοτικών κονδυλίων. Τελευταία ειδικότης τα ..φωτοβολταϊκά.. Η σύζυγος του από το 1998 μόνιμη υποψηφία δήμαρχος του δήμου Π. Ψυχικού-Φιλοθέης. Ιδιοκτήτρια εταιρείας οργανώσεως και προβολής συνεδρίων και εκδηλώσεων.!



    Αλέξης Μητρόπουλος; 12 ακίνητα



    Θεανώ Φωτίου: 11 ακίνητα , εκ των οποίων 1 διαμέρισμα στο Λονδίνο




    Απόστολος Αλεξόπουλος: 11 ακίνητα

    Μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ


    Χαρούλα Καφαντάρη: 5 ακίνητα ολοδικά της και συνδικαιούχος σε άλλα 7,

    Συνταξιούχος της Εθνικής


    Βασιλική Κατριβάνου: 4 ακίνητα 100% δικά της, συνδικαιούχος σε άλλα 7

    Ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια και διαμεσολαβήτρια στην επίλυση συγκρούσεων


    Όλγα Γεροβασίλη: 8 ακίνητα

    γιατρός


    Βασίλης Χατζηλάμπρου: 11 ακίνητα

    Τεχνικός νοσοκομείου - συνδικαλιστής


    Χρήστος Καραγιαννίδης: 8 ακίνητα.

    ιδιωτικός υπάλληλος - συνδικαλιστής


    Δημήτριος Γάκης: 5 ακίνητα δικά του, συνδικαιούχος σε άλλα 18 ακίνητα κατά 37,5%

    Υπάλληλος ΟΤΕ. Πρώην μέλος του ΚΚΕ.




    Ευάγγελος Αποστόλου: 8 ακίνητα

    Υπάλληλος Αγροτικής, κομματόσκυλο


    Έφη Γεωργοπούλου- Σαλτάρη: 5 ακίνητα

    Καθηγήτρια Μέσης εκπαίδευσης


    Μαρία Διακάκη: 5 ακίνητα

    Φαρμακοποιός


    Ιωάννης Αμανατίδης: 2 ακίνητα

    Δάσκαλος


    Δέσποινα Χαραλαμπίδου: 11 ακίνητα

    Εμπορος - Συνδικαλίστρια. Πρώην μέλος ΚΝΕ - ΚΚΕ.



    Ιωάννα Γαϊτάνη: 5 ακίνητα, συνδικαιούχος σε άλλα 4 ακίνητα

    Μέλος της τροτσκιστικής οργάνωσης ΟΣΕ, στέλεχος της ΔΕΑ, από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ


    Μαρία Τριανταφύλλου: 5 ακίνητα

    Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση, συνδικαλίστρια. Πρώην μέλος της ΚΝΕ.



    Δημήτρης Κοδέλας: 5 ακίνητα δικά του, συνδικαιούχος σε άλλα 8

    Γεωπόνος. Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα, όπως και στο αντιπολεμικό και αντιπαγκοσμιοποιητικό κίνημα


    Χρήστος Μαντάς: 12 ακίνητα.

    Γιατρός - Ψυχίατρος - Συνδικαλιστής


    Νίκος Μιχαλάκης: 17 ακίνητα

    Αγροτικός γιατρός - Συνδικαλιστής


    Στέφανος Σαμοΐλης: 16 ακίνητα

    Αρχιτέκτων - μηχανικός - δημοτικός σύμβουλος


    Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Συνδικαιούχος σε 9 ακίνητα




    Νίκος Συρμαλένιος: Συνδικαιούχος σε 17 ακίνητα.

    Υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών


    Γεώργιος Σταθάκης: 11 ακίνητα.





    Κωστής Δερμιτζάκης : 18 ακίνητα.

    Φαρμακοποιός - συνδικαλιστής


    Γιάννης Δραγασάκης: 6 ακίνητα.



    Θανάσης Πετράκος: 8 ακίνητα

    Μαθηματικός, αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΝ και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ



    Αιχάν καρά Γιουσούφ: 7 ακίνητα.

    Οδοντίατρος - συνδικαλιστής μειονότητας



    Αφροδίτη Σταμπουλή: 13 ακίνητα. (.οι αγώνες δικαιώνονται. )

    Γυναικολόγος






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ επιλεκτικός είσαι με το ποιός έχει ακίνητα. Όσοι αναφέρεις φαίνεται να είναι φτωχαδάκια, μπροστά στις off shore, τις επιχειρήσεις (δικές τους κσι συζύγων) και τα αμέτρητα ακίνητα άλλων πολύ γνωστών και μη εξαιρετέων μελών της Βολής!

      Διαγραφή
  2. Οταν ο νεοελληνας αποκτησει στοιχειωδη νοημοσυνη τοτε θα βγει απο αυτα τα αδιεξοδα...Προς το παρον θα πληρωνει τις επιλογες του, δεν του φταιει κανενας και θα δοκιμασει και ΣΥΡΙΖΑ νομιζοντας οτι θα παει καλυτερα. Ο σοφος λαος εχει μια παροιμια για ολα, εδω ταιριαζει το "καθε περσυ και καλυτερα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ?
    Περιμένεις να σε σώσει ο Καραμανλής και η κλίκα του που μας κατέστρεψαν? Επιτρέπεις σε ορισμένους σφουγγοκωλάριους να διαρρέουν ‘’κρυφά μηνύματα’’ του πιο ΑΧΡΗΣΤΟΥ και επικίνδυνου ‘’φονιά του ζωϊκού βασιλείου’’ ότι θα επιστρέψει σαν…σωτήρας του εαυτού του???
    Περιμένεις λαέ να σε σώσει ο Αντώνης με τα Βαγγέλη? Ή, ο Αλέξης με το Πάνο;
    Περιμένεις να σε σώσει ο ..Λαγός, ή ο Παπαδιάς???
    Λαέ τον Οκτώβριο του 2009, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας και να θεμελιώσουμε ένα καλλίτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
    *Όμως οι ’’αιρετοί φασίστες’’ της Ευρώπης μαζί με τους ντόπιους νταβατζήδες, αντελήφθησαν ότι οι νόμοι Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση και η αποφασιστικότητα Παπανδρέου, θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για τα βρόμικα συμφέροντά του. Έτσι αποφάσισαν να διαλύσουν την Ελλάδα μας.
    *Το ίδιο γινόταν κάθε μερικά χρόνια από το 1821 μέχρι και το 1981, τότε που η δημοκρατία συνέτριψε τον οργανωμένο εγκληματικό φασισμό του Αβέρωφ και των ‘’Μιχαλολιάκων’’ της νύχτας, και του μεσονυκτίου. Αυτούς τότε, αποφασιστικά , Ελληνικά και οργανωμένα τους απομακρύναμε.
    *Το ίδιο έγινε και το 41 με το δικό μας ξέσπασμα και την αγωνιστική μας πορεία της τιμημένης ιστορίας μας.

    *Σήμερα, ο Καραμανλής του Παυλόπουλου, του Ρουσόπουλου, του Παπαθανασίου, του Βουλγαράκη, του Μεϊμαράκη, του Προβόπουλου και ο Σαμαράς του τότε και πρωθυπουργός του σήμερα, μαζί με το πολιτικό συνονθύλευμα του χθες επιχειρούν τα ίδια.
    *Η ηγεσία της αριστεράς, διαρκώς εγκλωβισμένη και ανελεύθερη, χορεύει στους ρυθμούς της ‘’ξένης μουσικής’’ των αφεντικών.
    Σήμερα, ο πιο ΗΛΙΘΙΟΣ πολιτικός των τελευταίων 200 χρόνων, ο πιο αγράμματος και αστοιχείωτος Έλληνας, αφού ήθελα να γίνει ..πρωθυπουργός, σήμερα τακίμιασε με τον Άλεξις και συμβιβάζεται να ‘’γίνει ο Νέος Παυλόπουλος’’των πέντε υπουργείων.
    Αυτοί οι ηλίθιοι και οι φονιάδες του Ναζισμού ζητούν να σε σώσουν και ΕΣΥ Έλληνα τους δίνεις και ..ψήφο εμπιστοσύνης?
    Ψήφο στον Άλεξης?
    Ψήφο στον φλατζοκαμένο ?
    Ψήφο στον παπαδιά?
    Μόνο μονιασμένοι και με λογική θα αντιμετωπίσουμε τους αιώνιους εχθρούς μας μέσα και έξω .
    ΜΗ ντρέπεσαι που τους άκουσες και σε πρόδωσαν.
    Τιμώρησέ τους σήμερα φέρνοντας στην εξουσία, αυτούς που αποδειγμένα μας ΕΣΩΣΑΝ και δεν μας πρόδωσαν.
    Σήμερα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυβέρνησαν οι Λιάπηδες αλλά προτιμάτε να πιστεύετε ότι φταίει η...Μέρκελ

    Διαβάζω τα διάφορα αφιερώματα στα έργα και τις ημέρες του Μιχάλη Λιάπη μετά τα διάφορα πανελλήνια ρεκόρ παραβίασης του Κ.Ο.Κ που σημείωσε πριν τη χθεσινή σύλληψη του.

    Όσο καλοπροαίρετος κι αν είναι κανείς, δεν μπορεί παρά να σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος που ως απλός πολίτης κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, ως υπουργός μπορεί να είχε κάνει πολύ χειρότερα πράγματα.

    Τα διάφορα αυτά αφιερώματα έχουν την πλάκα τους αλλά νομίζω ότι προτιμότερα από τα γέλια θα ήταν τα κλάματα. Γελάμε με τον Λιάπη γελώντας με τα χάλια μας.

    Από το 2009 μέχρι σήμερα, κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι την κρίση την έφερε το Μνημόνιο κι όχι ότι το Μνημόνιο προτάθηκε ως η μόνη κάποια λύση του ελληνικού δράματος στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι διάφοροι Λιάπηδες.

    Ειδικότερα από το 2004 μέχρι και το 2009, η χώρα κυβερνήθηκε από Λιάπηδες, Ρουσόπουλους, Βουλγαράκηδες και Καμμένους υπό την υψηλή εποπτεία του Καταλληλότερου αλλά κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι για όλα φταίει ο Παπανδρέου, η Μέρκελ, ο Σόρος και φυσικά οι αεροψεκασμοί.
    Η κριτική για την ανοχή στους Λιάπηδες όμως δεν μπορεί μόνο να αφορά τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά οφείλει να αποτελέσει και μάθημα για όσους ετοιμάζονται να «τρομάξουν» τη Μέρκελ στέλνοντας στην κυβέρνηση τους Στρατούληδες, τους Λαφαζάνηδες, τον Στάθη Παναγούλη και τον Γιώργο Πάντζα. Ο αριστερός ακατάλληλος πολιτικός δεν διαφέρει σε τίποτα από τον δεξιό ακατάλληλο πολιτικό. Είναι και δυο εξίσου ακατάλληλοι κι επικίνδυνοι.

    Αν δεν συνειδητοποιήσουμε τι έφταιξε, καμία λύση δεν θα μοιάζει κατάλληλη.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2004 - 2009 ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ
    Γράφει ο οικονομολόγος κ. Ν Βράχος
    Το θαύμα των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 ήταν μια σημαντική στιγμή για την παρουσία και αναβάθμιση της Ελλάδας, στον παγκόσμιο χάρτη .Όλοι πιστέψαμε ότι θα ήταν η αρχή και η συνέχεια μιας νέας εποχής για την πατρίδας μας. Η Ελλάδα μεσουρανούσε και όλοι ελπίζαμε. Πιστεύαμε, ότι ο νέος πολιτικός που ανέλαβε με κύρια προεκλογική υπόσχεση τη διαφάνεια, θα οριοθετούσε μια νέα αρχή , μια ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια ,αφού και στην αντιπολίτευση υπήρχε η εγνωσμένης εντιμότητας προσωπικότητα του Γιώργου Παπανδρέου.
    ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑ
    Κι όμως ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΜΕ, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να ‘’ταυτισθεί’’ η δεξιά με τη διαφάνεια. Μέσα σε λίγους μήνες όλοι στην Ελλάδα ‘’γίναμε κουμπάροι’’ !!! με γάλατα, ομόλογα, ρεμούλες, Ρεγκούζες, βατοπέδια και εκατοντάδες χιλιάδες ΜΠΛΕ κάρτας προσλήψεις. Απερίγραπτα κακουργήματα συμβαίνουν και ΟΙ ‘’ΣΑΝΙΔΑΔΕΣ’’ με το φτυάρι στο χέρι ‘’κουκουλώνουν’’. Η οικονομία έχει πάρει ασυγκράτητη ορμή στην κατηφόρα της παρακμής και των σκανδάλων. Όλοι τρώνε και γλεντάνε, ’’βλέπουν τους έλληνες και γελάνε’’ .Οι ξένοι αρμόδιο της Ε.Ε τραβάνε τα μαλλιά τους και κάθε μήνα βρίσκονται στην Ελλάδα, για να μάθουν τι συμβαίνει αλλά ο ..πρωθυπουργός ΜΟΝΙΜΩΣ είναι είτε μπουκωμένος, είτε σε λήθαργο.
    ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ
    Το κράτος κυβερνά ο ‘’αυτόματος’’ Πάκης και ο αγέλαστος Ρουσόπουλος και η καταστροφή δεν άργησε να πάρει ΦΟΡΑ!!! Το δημόσιο χρέος εκτινάσσεται σε ΔΙΠΛΑΣΙΑ νούμερα ( από 178 σε 300 δις ευρώ). Το ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ και σκαρφαλώνει στο 16% του ΑΕΠ ΄η σε 36 δις ευρώ ετησίως . Η Ευρώπη κτυπά καμπάνες, αλλά Καραμανλής και Σαμαράς ,περί ‘’άλλα τυρβάζουν’’. Μεθοδεύουν την συντριβή του Παπανδρέου , μέσω της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ
    Οι εκλογές αποκαλύπτουν ‘’σημεία και τέρατα’’ και οι Έλληνες μαθαίνουν ότι ‘’βαδίζουμε για χρεοκοπία’’. Η ΝΕΑ κυβέρνηση παγώνει με το χάλι των ελλειμμάτων που δεν επιδέχονται ΑΝΑΒΟΛΗΣ. Ζητούνται επειγόντως 24 δις ευρώ για το έλλειμμα του Προϋπολογισμού και άλλα 24 για το εμπορικό έλλειμμα. Οι ευρωπαίοι, όπως μαθαίνουμε σήμερα, έχουν κλείσει τις στρόφιγγες των χρημάτων και η κυβέρνηση Καραμανλή δανείζεται το 2008, από την αγορά ένα(1) δις την ΕΒΔΟΜΑΔΑ για να μην πονηρευτούνε για τα χάλια της οικονομίας μας.

    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ…ΨΗΦΟ
    Σήμερα ΟΛΟΙ γνωρίζουμε την αλήθεια τόσο της χρεοκοπίας, της προσπάθειας Παπανδρέου να μην πτωχεύσουμε, όσο και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ της αντιπολίτευσης, να υπονομεύσει, να διαστρεβλώσει και ΤΕΛΟΣ να επιρρίψει τις ευθύνες της καταστροφής στο Γιώργο Παπανδρέου.
    Σαμαράς , Βενιζέλος, Τσίπρας χρυσοφονιάδες και ΚαΜμένος οργιάζουν στην συκοφαντία και στην παραπληροφόρηση.
    Σήμερα ζητάνε την ψήφο των Ελλήνων ΑΥΤΟΙ που συμμετείχαν στην εξαθλίωσή του και στην καταστροφή της πατρίδας μας.
    ‘Όμως ο λαός μας αντελήφθη την αλήθεια και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Γιώργου Παπανδρέου είναι γεγονός.
    Στις βουλευτικές εκλογές, που σύντομα έρχονται θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε την ΑΔΙΚΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ‘’ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ’’ ΜΠΑΡΟΖΟ KAI OI ‘’ALLOI’’
    Ο Γιώργος Παπανδρέου αρνιόταν ΕΠΙΜΟΝΑ να ξεπουλήσει την Ελλάδα, όπως κάνουν σήμερα Σαμαράς και Βενιζέλος, χωρίς κανένα ενδοιασμό χωρίς καμιά ενοχή.
    Όμως αυτό το γεγονός, ανέτρεπε τα Ελληνοβόρα σχέδιά τους, ώστε ντόπιοι και ξένοι νταβατζήδες να βλέπουν καθυστέρηση και κίνδυνο δημοψηφίσματος. Έτσι ανέθεσαν στον ‘’χειροκίνητο’’ εγκέφαλο Μπαρόζο να θέσει σε εφαρμογή, το σχέδιο ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , το οποίο ‘’φαίνεται’’ είχαν αποδεχθεί και προετοιμάσει.. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Το 2011, Σαμαράς , Τσίπρας και λοιποί, ΔΙΕΛΥΣΑΝ την Ελλάδα, ώστε να αποτύχει το σχέδιο Παπανδρέου, που με επιτυχία πρωτοφανή σε ΠΑΓΚΟΜΙΟ επίπεδο το 2010 , οδηγούσε την Ελλάδα στην σωτηρία και την αποκλιμάκωση της οικονομικής χρεοκοπίας που την είχε οδηγήσει η Κυβέρνηση Καραμανλή. Το μήνυμα του ΜΠΑΡΟΖΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ήταν σαφές και καθοριστικό: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Παπανδρέου με κάθε τρόπο. Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας, ανέλαβαν την εκτέλεση του σχεδίου, ο καθένας σύμφωνα με τις επιθυμίες του και τις επιδιώξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]