Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία είναι συνένοχη με τους τζιχαντιστές και ακατάλληλη για ένταξη στην Ε.Ε.

Άρθρο του Gerald Warner με τίτλο "Η Τουρκία είναι συνένοχη με τους τζιχαντιστές και ακατάλληλη για ένταξη στην Ε.Ε.", που αναρτήθηκε στην ειδησιογραφική ιστοσελίδα breitbart.com παράρτημα Λονδίνου, γράφει ότι τελικά η Τουρκία τράβηξε πίσω και δέχθηκε να αφήσει Κούρδους μαχητές να περάσουν από το έδαφός της από το Ιράκ στη Συρία για μάχες εναντίον των τζιχαντιστών όμως προσθέτει όποιος φαντάζεται ότι αυτό αντιπροσωπεύει συνεργασία μιας Νατοϊκής χώρας για βοήθεια να καταπολεμηθεί το λεγόμενο ισλαμικό κράτος θα πρέπει να έχει παραισθήσεις.

Η νεο-οθωμανική Τουρκία πρόσκειται περισσότερο προς την ISIS παρά τη Δύση. Και αφού κάνει μια διεξοδική ανάλυση του πόσο η Τουρκία ΕΊΝΑΙ οπορτιουνιστική και ισλαμική, αναφέρεται στον Βρετανό Πρωθυπουργό κ. Ντέβιντ Κάμερον και γράφει:
«Μία γεωπολιτική ιδιοφυία ήταν απτόητη από μια τέτοια νοοτροπία. Ο Ντέιβιντ Κάμερον, ήταν πρωθυπουργός μόνο για τρείς μήνες όταν εγκαινίασε την προσωπική του σταυροφορία να φέρει μέσα στην ΕΕ την Τουρκία. Μιλώντας στην Άγκυρα είπε: Είμαι εδώ για να εργαστώ για την συμμετοχή της Τουρκίας στην ΕΕ. Και να αγωνιστώ γι΄αυτήν. Ισχυρίστηκε ότι εκείνοι που έφερναν ένσταση σ΄αυτή τη κίνηση «εσκεμμένα δεν κατανοούσαν το Ισλάμ». Ευχαριστούμε Ντέιβ. Αυτό έπρεπε να λεχθεί. Πολλοί από εμάς πρέπει να βγούμε έξω με τα χέρια ψηλά και να ομολογήσουμε ότι δεν κατανοήσαμε».
Και συνεχίζει το άρθρο απαντώντας στον Ντέιβιντ Κάμερον.
«Δεν κατανοούμε γιατί η ISIS ενεργεί ατιμώρητα μέσα στη Τουρκία, δεν κατανοούμε γιατί ο Ερτογάν απαιτεί ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από περιοχές της ISIS όταν αυτή δεν έχει αεροπλάνα όταν τα πολεμικά αεροπλάνα είναι το κύριο όπλο των αντιπάλων της. Ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνουμε γιατί η Τουρκία το 97% του εδάφους της οποίας είναι στη Ασία, πρέπει να ενωθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αντιλαμβανόμαστε όμως γιατί το κόμμα UKIP πέρσι κάλεσε τον Ντέιβ να εγκαταλείψει την παράφρονα καμπάνια του να φέρει αυτή την αμφίβολη χώρα στην ΕΕ και να δώσει το δικαίωμα στους πολίτες της να πλημμυρίσουν την Βρετανία. Υπό το φως της πρόσφατης συμπεριφοράς της Τουρκίας είναι αναγκαίο να συζητηθεί και η συνεχιζόμενη συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ».
Ανταπόκριση Φανούλας Αργυρού από Ράδιο Πρώτο, 23.10.2014


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]