Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι "χρήσιμοι" της δημοσιογραφίας και οι ηλίθιοι της "δημοκρατίας"

Ο Αλέξης στην Bilderberg στον δρόμο για την εξουσία και οι ηλίθιοι στους δρόμους για την εξουσία του Αλέξη!!!

Η «Ελευθεροτυπία», γνωστός ο ρόλος της, ΟΧΙ μόνο επικροτεί το «συνωστισμό» του Τσίπρα στη Λέσχη της ΕΛΙΤ του 4ου Ράιχ, ΑΛΛΑ θεωρεί και ότι η Λέσχη αυτή ανήκει «στη σφαίρα του "φαντασιακού"!!!
Στη σφαίρα του «φαντασιακού», λοιπόν, όλη αυτή η μάζωξη των ληστών και δημίων του πλανήτη…

Τόσο ξετσίπωτη παραχάραξη της πραγματικότητας και των γεγονότων: Αν αυτή δεν είναι διατεταγμένη δημοσιογραφία («δημοσιογραφία» του 4ου Ράιχ), ΤΟΤΕ έχουμε χάσει κάθε αίσθηση της πραγματικότητας και της σημασίας των εννοιών…

Ο Σίβυλλα δίνει την πρέπουσα απάντηση στη δωσίλογη αυτή «δημοσιογραφία».

Ενώ οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ θα διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη... ο αυριανός πρωθυπουργός θα απολαμβάνει στη Villa d’Este, τα σεμινάρια για τη νέα παγκόμσια διακυβέρνηση, υπό την διεύθυνση των Goldman Sachs, J.P. Morgan και του "αριστερού" σιωνιστή εγκληματία πολέμου Πέρες!!

Ο Σ. Κ. στην χθεσινή "Ελευθεροτυπία" ξεπερνάει τον Γκέμπελς, ειδικά όταν προσπαθεί να μας εμφανίσει όλους ως "κυβερνητικούς μηχανισμούς", αναφορικά με την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα ως μαθητή -όχι ως εισηγητή αναλυτή- στη στοά που οι νεοφιλελεύθεροι σχεδιάζουν τις ευρωπαϊκές πολιτικές των τραπεζιτών για την επόμενη δεκαετία.
Δείτε τι γράφει η "Ελευθεροτυπία":

Στην Ιταλία βρίσκεται και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του 40ού Φόρουμ που διοργανώνει το ίδρυμα Ambrosetti-The European House, που ξεκινούν σήμερα στο Τσερνόμπιο, δίπλα στην πανέμορφη λίμνη του Κόμο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει αύριο στον κύκλο των συζητήσεων με θέμα «Η ατζέντα για να αλλάξει η Ευρώπη» και στη συνεδρία με ειδικό τίτλο «Ο συσχετισμός δυνάμεων στη Νέα Ευρώπη». Είναι η πολλοστή φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί τη γειτονική χώρα όπου παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως άλλωστε έδειξε και η εκλογική επιτυχία του σχηματισμού των αριστερών οργανώσεων, που φέρει το όνομά του. Οσον αφορά τα περί «Μεσογειακής λέσχης Μπίλντενμπεργκ» που ακούστηκαν, προφανώς ανήκουν στη σφαίρα του φαντασιακού των κυβερνητικών επικοινωνιακών μηχανισμών.
Σ. Κ.(Ελευθεροτυπία)
* Ένας πρώτος σχολιασμός...
- Ο Τσίπρας συμμετέχει στα σεμινάρια των νεοφιλελεύθερων ως ΜΑΘΗΤΗΣ!
- Οι Goldman Sachs και J.P. Morgan, ο πρωθυπουργός του Συνταγματικού πραξικοπήματος στην Ιταλία;, ο Μόντι (στην ίδια "λέσχη" με τον Παπαδήμο), ο σιωνιστής εγκληματίας πολέμου Πέρες διδάσκουν τον Αλέξη Τσίπρα κι αυτό για την "Ελευθεροτυπία" είναι επιτυχία της εκλογικής επιτυχίας του Τσίπρα!
- Τα σεμινάρια απαιτούν πλήρη εμπιστευτικότητα και μυστικότητα. Ο Τσίπρας πως θα ενημερώσει τον Ελληνικό λαό; Θα σπάσει τις δεσμεύσεις του στη Λέσχη ή θα μας πει φούμαρα;
- Αρκεί μέσω google να ενημερωθεί ο κάθε χρήστης του διαδικτύου για όλη την προσπάθεια του ανόητου-αμαθή (;) ή σε διατεταγμένη Υπηρεσία δημοσιογράφου.
Δείτε τον κατάλογο των συμμετοχόντων

Για την Ιστορία... ο δρόμος των στοών έχει ανοίξει πτο πολλού για τον Τσίπρα...

Σχετικά με τη λίστα Τσίπρα στην Ιταλία:
- Συγκλονιστική είδηση από τον νονό της "λίστας Τσίπρα" στην Ιταλία για την αλλαγή στην Ευρώπη!
- Σκληρή επίθεση στον Τσίπρα από τον φιλόσοφο της ιταλικής αριστεράς Diego Fusaro: Ο Τσίπρας είναι δωσίλογος κι ως τέτοιος είναι εχθρός των εργαζομένων και του λαού… (Tsipras è un collaborazionista e, in quanto tale, è nemico dei lavoratori e del popolo)
- Vendola/SEL: Οι νονοί του Τσίπρα στην Ιταλία με τους εγκάθετους της Cia και Μοσάντ, προετοιμάζουν πραξικόπημα στην Βενεζουέλα, όπως έκαναν στη Λιβύη και το προσπαθούν στη Συρία, για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ-Ισραήλ...
- Paola Bacchiddu... υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ΠΑΝΙΤΑΛΙΚΑ της "λίστας Τσίπρα" στην Ιταλία! Απίστευτο... εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σίλβιο! Σεξ και σπέρμα για ψήφους!
- Οι άνθρωποι του Γ. Παπανδρέου προσφέρουν σήμερα τις “υπηρεσίες” τους στον Α. Τσίπρα! Συμπτώσεις;
- Diego Fusaro: Μαζί με τον Τσίπρα; Με τίποτα!

- Ο νεκροθάφτης της "Κομουνιστικής Επανίδρυσης", αδελφού ιταλικού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, με τους μνημονιακούς διανούμενους του κώλου υπέρ Τσίπρα!

Ε... ρε γλέντια! Τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα τις πήρανε είδηση και στην Ιταλία και του μένουν πιστοί οι μνημονιακοί!

Πηγές "Ρεσάλτο", "Sibylla"

Σχόλιο ιστολογίου: "Εμπρός λαέ, μην σκύβεις το κεφάλι, πρέπει να το έχεις όρθιο να σου το πάρουμε και πάλι"... Οποία κατάντια και εκπόρνευση της δημοσιογραφίας. Οποία κατάντια και εκπόρνευση της πολιτικής...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]