Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι παλαιστίνιοι εξοπλίζονται με σύγχρονα αντιαρματικά όπλα

Νέοι βορειοκορεατικοί αντιαρματικοί πύραυλοι Bulsae-2 στα χέρια των παλαιστινιακών ταξιαρχιών Izz ad-Din al-Qassam

Μετάφραση – Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Πηγή Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!

Κατά την διάρκεια των 10 πρώτων ημερών, των σκληρών μαχών στην Γάζα, μεταξύ των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF) και της Χαμάς, αποκάλυψαν την ύπαρξη ενός νέου αντιαρματικού συστήματος,που πιστεύεται ότι είναι βορειοκορεατικής προελεύσεως.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το εν λόγω σύστημα βρίσκεται κατά δεκάδες στην δύναμη των ταξιαρχιών Izz ad-Din al-Qassam (στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς) και των ταξιαρχιών Al-Nasser Salah al-Deen.

Το αντιαρματικό, εμφανίσθηκε για πρώτη φορά από την ιστοσελίδα Blog Ornyx, η οποία παρακολουθεί τις στρατιωτικές εξελίξεις στην Βόρεια Κορέα. Το σύστημα πιστεύεται ότι έχει την ονομασία Bulsae-2 και βασίζεται σε τεχνολογία που ανάγεται στην σοβιετική εποχή και στο ρωσικό αντιαρματικό KBP Tula 9K111 (AT-4 'Spigot').

Τα πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά του Bulsae-2:
Armor penetration, 460mm
Warhead type hollow-charge
Fire range, m 70-2500 meter
Guidance system semi-automatic, wire-guided
Missile caliber, 120mm
Average missile velocity, m/s 180


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]