Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εγκεφαλικά χρέη...

 «Αν έγινε λάθος στην καταβολή του δανείου είναι θέμα που αφορά τους πιστωτές και όχι τους κατηγορούμενους» είπε ο δικηγόρος υπεράσπισης των Γριβέων (αυτοί που πήραν κάποια εκατομμύρια δάνειο από το ΤΤ και την έκαναν στην Αγγλία).

Μόνο σε εμάς τα βόδια δηλαδή ισχύει ότι ευθύνονται οι δανειολήπτες αποκλειστικά, εκχωρούν εθνική κυριαρχία στους δανειστές, μετατρέπουν το ιδιωτικό χρέος σε δημόσιο με υποθήκη την δημόσια περιουσία και μάλιστα χωρίς λογιστική διερεύνηση του χρέους.

Και φυσικά οι πολιτικάντηδες συνεχίζουν να ζουν σαν λουδοβίκοι όπως και όλοι όσοι κονομάνε απο το τραπεζιτικό παραμάγαζο που λέγεται κυβέρνηση.

Να μας χαιρόμαστε για το θάρρος, την ευθυκρισία μας και την ευφυία μας!!!»

 Πηγή "Ολυμπία"

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]