Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δικαιοσύνη συνθλίβει την σκευωρία κατά του Κώστα Καραμανλή


Έρχεται και η ώρα των αυτουργών

Όταν μιλούν οι αριθμοί, τα πολιτικά σχόλια περιττεύουν. Όλοι πλέον, θέτουν ως κριτήριο επιτυχίας, την επαναφορά της οικονομίας στα επίπεδα στα οποία την παρέδωσε ο Καραμανλής το 2009! Είναι μάλιστα τέτοια η καταστροφή που προκάλεσαν οι σκευωροί πλιατσικολόγοι, που η επιστροφή στα μεγέθη του “κακού Καραμανλή”, τοποθετείται “σε βάθος χρόνου”, όταν με μια απλή διαχείριση εκτός μνημονίου, αυτό θα μπορούσε ήδη να έχει επιτευχθεί.

Εκτός από τα οικονομικά μεγέθη όμως, υπάρχει η ποινική διάσταση του εγκλήματος κατά του λαού και της πατρίδας. Πολλοί ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως αυτοί που έριξαν τον Καραμανλή, επιδόθηκαν σε μια ασύλληπτη ληστεία κατά της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας. 
Η γκεμπελική προπαγάνδα δαιμονοποίησης του Ελληνικού λαού, κάνει πολλούς να μην διαπιστώνουν το αυτονόητο: Το πετρέλαιο θέρμανσης, από 0,45 σήμερα κοστίζει 1,40. Το πετρέλαιο κίνησης έχει σχεδόν διπλασιαστεί. Το ρεύμα ομοίως. Μισθοί, συντάξεις, κολοσσιαίες επιδοτήσεις σε πράσινες απάτες, αυξήσεις φαρμάκων και περίθαλψης, εξαφανίσεις εθνικών τραπεζών και εκποίηση δημόσιας περιουσίας δημιουργούν ένα ιλιγγιώδες πόσο που δεν “εξαφανίζεται” όπως θέλουν να πιστεύουμε κάποιοι. 
Το χρήμα στην οικονομία δεν “εξαϋλώνεται”, απλά αλλάζει χέρια.

Αυτό το ποσό είναι και η τεκμηρίωση του εγκλήματος, ο λόγος που έπεσε ο Καραμανλής.

Τις τελευταίες εβδομάδες, μετά και την παρέμβαση – κόλαφο του προέδρου του ΣτΕ κυρίου Ρίζου, την σκυτάλη έχει πάρει η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη που μέχρι πρότινος εκβιαζόταν στυγνής από την διαπλοκή, με τρόπο πρόστυχο. Εκεί ακριβώς ήλθε η παρέμβαση του προέδρου και διεμήνυσε ότι οι δικαστές δεν θα υποκύψουν σε εκβιασμούς.

Σήμερα λοιπόν, ήλθε και η απόφαση – κόλαφος για το φιάσκο του Βατοπεδίου, φιάσκο που όμως αποτέλεσε τη ναυαρχίδα της ελεεινής προπαγάνδας κατά του Κώστα Καραμανλή. Είχε προηγηθεί η απόφαση για τα δομημένα ομόλογα όπου βέβαια δεν υπήρχε ουδεμία εμπλοκή της κυβέρνησης, έστω και τριτοκλασάτου κυβερνητικού στελέχους.

Και βέβαια η εξέλιξη – κόλαφος στο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, που γκρεμίζει τους τιτανικούς του διεφθαρμένου Παπακωνσταντίνου. Τους είχαν γκρεμίσει βέβαια πολύ πιο πριν οι αγορές, που στην τελευταία έξοδο του 2009, είχαν προσφέρει πενταπλάσιο ποσό από το ζητούμενο! Τι είναι όμως οι αγορές μπροστά στον κολοσσό της παγκόσμιας οικονομίας, Ιωάννη Πρετεντέρη…

Όλα αυτά, υπό την ασφυκτική πίεση του συστήματος που στηρίζει την συγκυβέρνηση και προσπαθεί απεγνωσμένα να εξοντώσει τον Κώστα Καραμανλή.

Και εδώ, έρχεται η τελευταία πράξη του εγκλήματος, που θα πρέπει να μετατραπεί σε σύγχρονο Γουδή, εάν πραγματικά θέλουμε να ανακάμψουμε ως έθνος και ως κοινωνία. Η δικαστική διερεύνηση για το σχέδιο “Πυθία”. Που ήδη αποκαλύπτει σημεία και τέρατα για τις κυβερνήσεις που διαδέχθηκαν τον Καραμανλή.

Πράκτορες ξένων συμφερόντων, μιλούσαν με υπουργούς του Παπανδρέου και υψηλόβαθμο σήμερα του Μαξίμου, μαγιά να εξυπηρετηθεί μεγαλοτραπεζίτης που τραπέζωνε τον Παπανδρέου το 2009. 
Σκοτεινές φυσιογνωμίες που “ανακάλυψε” ο Παπανδρέου από τον καιρό που ήταν ΥΠΕΞ, φέρονται να υπεξαίρεσαν εκατομμύρια και να υποστηρίζουν ανθελληνικά συμφέροντα.
Μεγαλοκαταθέτες στην Ελβετία, φέρνουν κοριούς στο Μαξίμου και… παραμένουν εκεί ως έμπιστοι! 
Όλα αυτά με δεμένα στοιχεία.

Όταν αρχίσει αυτή η δική, μόνον ένα πραξικόπημα θα διασώσει την κτηνώδη συμμορία. Θα είναι το τελευταίο τους χαρτί για να διασωθούν. Δεν θα τα καταφέρουν όμως. Για πρώτη φορά, ο Ελληνικός λαός θα διδαχθεί από την ιστορία του και θα είναι εκεί, ασπίδα για το έθνος, την δικαιοσύνη και την δημοκρατία. Μια γροθιά.

Πηγή «Ολυμπία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Μην τρελλαθούμε τώρα! Γιατί να υποστηρίξω τον "κουρασμένο" που άφησε ΟΛΟΥΣ τους παλαιουπουργούς της ΝΔ να πλιατσικολογούν για να τσεπώσουν το "εφάπαξ" 40 γενεών πριν αποσυρθούν;! ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ! Η δήθεν σκευωρία το άλλοθί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσα πέρνεις ρε ρουφ λαμόγιο.Ρομπα δεν ξανά μπαίνω εδω.ΤΕΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνε, σταμάτα να βγάζεις τα λέπια από τα μάτια. Δεν καταλαβαίνεις ότι ενοχλείς με τέτοια δημοσιεύματα, εκείνους που έχτισαν καριέρες πάνω στην πτώση του Καραμανλή;

      Διαγραφή
    2. Θα απαντήσω σε εσένα, που διαβάζεις κείμενα (αναδημοσιεύσεις) και βρίζεις. Σκοτίστηκα αν ξαναμπείς εδώ. Αρκεί να μπαίνεις κάπου που να διαβάζεις και να σκέφτεσαι. Αν σε ενοχλεί η σκέψη, τότε έχεις πρόβλημα. Αν θέλεις και τη γνώμη μου, πιστεύω πως ό,τι κι αν έγινε πρέπει να μαθευτεί. Σήμερα, το μόνο σίγουρο, είναι πως εκείνο που δεν ξέρουμε είναι η αλήθεια. Η πραγματική αλήθεια και όχι η αλήθεια του Κωστάκη, του Γιωργάκη, του Αντωνάκη και των άλλων φαιδρών. Το κατάλαβες; Αν όχι, άντε στο καλό, να διαβάζεις αυτά που περιμένεις, αυτά που θέλεις και επιθυμείς. Δυστυχώς για πολλούς, εγώ δεν είμαι με κανέναν παρά μόνο με την πατρίδα μου. Εσύ που είσαι με κάποιον, σκέψου αν αυτός ο κάποιος νοιάζεται για την πατρίδα σου. Το πόσο νοιάστηκαν όλοι αυτοί το ζούμε σήμερα, οπότε, άντε στο καλό σου λέω... και μην νοιάζεσαι πολύ. Έχει πολύ ακαθαρσία ο λάκκος της πολιτικής που σου προτείνουν κάποιοι να καταπιείς αμάσητα. Είναι οι ίδιοι που σου πουλάνε πάντα τα φυκια για μεταξωτές κορδέλες. Τώρα αποφάσισαν να σε ταΐσουν από τον βόθρο τους... Συνέχισε, αλλά μακριά από εμένα. Το κατάλαβες τρολάκι ή θέλεις και ζωγραφισμένο το βόθρο που επέλεξες;

      Διαγραφή
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΙ ΒΡΟΓΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΠ & ΝΤΙΝΤΙΔΟΧΑΣΙΚΛΟΠΑΡΕΑΣ... ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ... ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΕΞΙΟ ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωαννης Καποδιστριας18 Ιουλίου 2014 στις 1:29 π.μ.

    Μηπως τρεφουμε ανεδαφικες ελπιδες οτι μπορει να γινει τετοια δικη στην Ελλαδα με την δηθεν δικαιοσυνη να εκτελει τοσα χρονια εντολες ανωθεν και να μην επεμβαινει σε τοσα σκανδαλα, που σε αλλες χωρες θα ειχαν γινει αμεσα καταδικες & φυλακισεις υπαιτιων;;;; Μακαρι να λαμψει η πραγματικη αληθεια προς ωφελος της Ελλαδας και του λαου αλλα οχι με στημενα παλι παιχνιδια του ενος κομματος εναντιον του αλλου, για συνεχη αποπροσανατολισμο του κοσμου.......... Δεν θελουμε πλεον αλλα σαπια κομματα, εθνοπροδοτες ηγετισκους, υπηρετες σκοτεινων ανθελληνικων συμφεροντων. Την Πατριδα μας χρειαζομαστε και την ανυψωση των Ελληνων στο βαθρο που μας αξιζει με ηγετες που εχουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ & ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλυντήριο του Κουρασμένου έχει γίνει πλέον το ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα και συμμαζέψου... Διάβασε τι έγραφα όταν ο "κουρασμένος" ήταν πρωθυπουργός και μετά μίλα. Αλλά γιατί εγώ έχω την αίσθηση ότι εσύ είσαι πλυντήριο άλλων που αποφεύγεις να αναφέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωνσταντινε μην σκοτιζεσαι, εσυ δικαιωνεσαι συνεχως εως τωρα με οσα αποκαλυπτεις και οι μαριονετες που σου κανουν επιθεση ειναι ολοφανερο οτι πλεον ανησυχουν με τις εξελιξεις. Αποδεικνυουν επισης περιτρανα οι ανωτερω γραφοντες οτι δεν διαθετουν μυαλο, κριση, σκεψη και γι' αυτο ειναι τυφλα οργανα σκοτεινων εντολοδοχων. Οσο στρεφονται εναντιον σου, αποδεικνυουν την υπεροχη σου αλλα και τον φοβο τους για οσα επονται............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]