Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

“Ξεπουλάνε κοιτάσματα 120 δισ. με τίμημα 1,5 δισ.”! - Μπράβο πατριώτη Αντώνη


Δήλωση σοκ νεοδημοκράτη συνδικαλιστή για το ξεπούλημα της ΔΕΗ 

Ο Παντελής Καραλευθέρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. στις πρόσφατες ευρωεκλογές, συνδικαλιστής της ΔΕΗ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης, υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση ξεπουλάει τη «μικρή» ΔΕΗ με τίμημα 1,5 δισ. ευρώ, ενώ τα κοιτάσματά της θα αποφέρουν σε μια 30ετία κέρδη 120 δισ. ευρώ.

Φυσικά έντονη ήταν η αντίδραση της πρώην δημοσιογράφου του Mega Μαρίας Σπυράκη, που ως ευρωβουλευτής της ΝΔ ανέλαβε να στριμώξει τον γαλάζιο συνδικαλιστή, χωρίς να το καταφέρει.

Δείτε το βίντεο:



Η κυβέρνηση προχωρά σε επίταξη των εργαζομένων της ΔΕΗ

Σε εξέλιξη όλων αυτών, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη δήλωσε με αφορμή τη συνέχιση των κινητοποιήσεων από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: 

Όπως από την πρώτη ημέρα αυτής της άνευ συνδικαλιστικού αιτήματος και υποκινούμενης απεργίας είχε γνωστοποιηθεί προς πάσα κατεύθυνση, απόφαση της κυβέρνησης ήταν και παραμένει η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος.

Μετά την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης να κηρύξει παράνομες και καταχρηστικές τις απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, διατάσσοντας την άμεση διακοπή τους και εφόσον τα συνδικαλιστικά σωματεία δεν συμμορφώθηκαν προς τη δικαστική απόφαση, η κυβέρνηση προχωρά στο μέτρο της πολιτικής κινητοποίησης των εργαζομένων και σε επίταξη των υπηρεσιών τους.

Στη Δημοκρατία οι νόμοι και οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να τυγχάνουν του σεβασμού όλων και το δημόσιο συμφέρον προέχει.

Σχόλιο ιστολογίου: Μήπως κάποιος πρέπει να θυμίσει στην κυρία Βούλτεψη πως η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά αρνείται πεισματικά να εφαρμόσει δικαστικές αποφάσεις που θεώρησαν παράνομες κυβερνητικές αποφάσεις... Δημοκρατία α-λα-καρτ κυρία Βούλτεψη δεν υπάρχει. Αν το πούμε χούντα, τότε έχετε όλο το δίκιο (της χούντας) με το μέρος σας και την δημοκρατία απέναντί σας...




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]