Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα πρώτα exit poll

Αυτοδιοικητικές εκλογές και οι Έλληνες ψήφισαν για το ποιόν εμπιστεύονται να τους εκπροσωπήσει και να εργαστεί υπέρ των συμφερόντων τους, σε τοπικό, δημοτικό ή περιφερειακό επίπεδο.

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρονται σε υψηλά ποσοστά αποχής, ενώ η υποψηφιότητα Μπουτάρη φαίνεται πως προτιμήθηκε από τους Θεσσαλονικείς, και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως μετά την επόμενη Κυριακή θα είναι και πάλι Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, εάν "κλείσει" μία καλή συμφωνία με κάποιον από τους αποκλεισμένους "αριστερόφρονες" υποψηφίους...

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται σύμφωνα με Exit Poll του TV100 ο Απ. Τζιτζικώστας με 35,1% και ακολουθούν ο Γ. Ιωαννίδης με 16% και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου με 15,6%. Στο 9,9% ακολουθεί ο Μ. Μπόλαρης.

Συντριβή για τη ΝΔ δείχνουν τα exit polls, τόσο για το δήμο της Αθήνας όσο και για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την περιφέρεια Αττικής.
Αν και κανείς δεν περίμενε να εξαχθούν πολιτικά συμπεράσματα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της πρώτης Κυριακής, εντούτοις τα αποτελέσματα είναι τόσο καταδικαστικά για τη ΝΔ, ώστε δεν μπορεί κανείς να τα αγνοήσει, ακόμα και να θέλει.
Τόσο στην Αθήνα όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, η ΝΔ συγκεντρώνει περί το 15% και οδεύει ολοταχώς στη μετεξέλιξή της σε ΠΟΛΑΝ.







Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εάν αυτά είναι και τα τελικά αποτελέσματα ή παραπλήσια, τότε το συμπέρασμα είναι πως οι Έλληνες βάλανε τιμή στην τιμή τους και τιμοκατάλογο στην πατρίδα τους. Άξιοι της μοίρας μας; Φυσικά όχι... Άξιοι των επιλογών μας και ανάξιοι των προγόνων και των απογόνων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]