Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εντιμότατοι απατεώνες...

Τα στοιχεία που δημοσιεύει η φιλοκυβερνητική και πλήρως μνημονιακή "Καθημερινή" αναφέρουν πως:
Νέα ληξιπρόθεσμα χρέη 13 δις ευρώ τους τελευταίους 13 μήνες βαρύνουν τους έλληνες πολίτες!

Αν συνυπολογίσουμε ότι η οφειλή είναι πιά ποινικό αδίκημα, τότε πάνω από 2.500.000 πολίτες και επιχειρήσεις, μπορούν να θεωρούνται πλέον παράνομοι!
Κατά τα άλλα τα success stories συνεχίζονται και κατά την συγκυβέρνηση-αίσχος η χώρα έχει αποφύγει την πτώχευση!

Και το πιό ωραίο είναι ότι οι φονιάδες του λαού...
Οι πολιτικοί απατεώνες που κυβερνούν, αυτοί που έχουν καταπατήσει κάθε όρκο που έχουν δώσει, και έχουν καταξεσκίσει το Σύνταγμα, έχουν ποδοπατήσει νόμους και πολίτευμα, αυτοί αισθάνονται ΝΟΜΙΜΟΙ!

Και όχι μόνον αισθάνονται νόμιμοι, αλλά ανερυθρίαστα τολμούν να ξαναζητήσουν την ψήφο του λαού, κοιτάζοντάς μας αφ' υψηλού, αφού πατούν πάνω στα δικά μας "πτώματα" και οικτίροντάς μας για την αμάθειά μας που "δεν μπορούμε να καταλάβουμε", και για τον "λαϊκισμό" μας όταν θυμόμαστε και υπενθυμίζουμε την φτώχεια, τις αυτοκτονίες, την ανεργία, την μετανάστευση, την μετατροπή ενός λαού σε δουλοπάροικους, με περιουσίες και μέλλον υποθηκευμένο κατά το Αγγλικό Δίκαιο, λες και εμείς δεν είμαστε χώρα αυτοτελής και ανεξάρτητη με τους δικούς μας κανόνες, με δικό μας Δίκαιο, με δική μας Δικαιοσύνη!

Όλα αυτά τα σκύβαλα, να νοιώθουν πολύ τυχερά αν ο λαός εκτονωθεί μόνον στις εκλογές, κι ας χάσουν ''καρέκλες'', πολιτικές καριέρες και ό,τι άλλο!
 
Σε ανάλογες συνθήκες καταπίεσης, τρομοκρατίας, εμπαιγμού, καταπάτησης θεσμών και Δημοκρατίας, άλλοι λαοί έχουν αντιδράσει πολύ χειρότερα!
Ας θυμηθούμε μόνον την Ρουμανία του 1989 και την τύχη των Τσαουσέσκου...

Κανείς λογικός άνθρωπος βέβαια δεν θάθελε να φτάσουμε μέχρι εκεί, αρκεί και οι κυβερνώντες να θυμούνται συνεχώς την ρήση του Αγάθωνα:
"Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει!"
Ακούτε κατακάθια
Ανθρώπων άρχετε!
Και οι άνθρωποι έχουν αρετές, αλλά έχουν και ελαττώματα, αδυναμίες, και προπαντός:
Έχουν όρια!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πώς είναι δυνατόν να κυβερνούν, ενώ στα συρτάρια της Βουλής έχουν κλειδωμένες εκατοντάδες μηνύσεις εναντίον τους;
    Είμαστε πολύ πρόβατα, εντέλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]