Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κι ευχαριστώ τον κύριο Τόμσεν...

Δεν υπάρχει πιό ελεεινή συνομοταξία από τους μισθοφόρους, αυτούς δηλαδή που σκοτώνουν επί πληρωμή!
(Και οι π@υτάνες επί πληρωμή εκδίδονται, αλλά εκείνες τουλάχιστον προσφέρουν ευχαρίστηση!)

Σε όλη την ροή της Ιστορίας οι μισθοφόροι αντιμετωπίστηκαν από εχθρούς και φίλους σαν καθάρματα, σαν άτομα χωρίς καμία ηθική υπόσταση, πιό κοντά στα ζώα παρά στον άνθρωπο!
Για όσους μάλιστα απ' αυτούς έδρασαν εναντίον τής έστω και κατ' όνομα πατρίδας τους, η Ιστορία επεφύλαξε ειδική μνεία υπανθρώπων, η δε μοίρα και η ζωή, ειδικό τέλος!

Ένας τέτοιος μισθοφόρος είναι και ο πιθηκάνθρωπος του υπουργείου Οικονομικών.

Ο ανερμάτιστος, άπατρις, ημιαγράμματος (παρ' όλες τις οικονομικές του περγαμηνές, και την αμφίβολη όπως αποδείχτηκε στην πράξη, επιστημονική του κατάρτιση), εγκάθετος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, κύριος Υπουργός!

Ο θαυμαστής, μαθητής και παρατρεχάμενος ενός άλλου εγκάθετου των μεγάλων συμφερόντων και της διαπλοκής, πρωθυπουργού αυτή την φορά, και υπεύθυνου της οικονομικής καταστροφής που ζούμε σήμερα και που παρέα και από κοινού σμιλέψανε, μαζί και με τον δοτό, προηγούμενο του Ψευταρά, πρωθυπουργό.

Ο πραγματικός και αφανής πρωθυπουργός (ελέω τρόϊκας και τοκογλύφων), που ζήλεψε την δόξα(!) και την τιμή(!!) του "δάσκαλού" του, εκείνου που ευχαρίστησε από το βήμα της Βουλής τους "φίλους μας Αμερικανούς", τις τραγικές εκείνες μέρες της πρόσφατης Ιστορίας μας, όταν το ελληνικό εδώ και 50 αιώνες Αιγαίο μετατράπηκε σε "γκρίζα ζώνη"!

Αυτή την εθνική προδοσία ζηλεύοντας και έχοντας διαπράξει κι αυτός μία ακόμη χειρότερη (αφού αφορά όλη την επικράτεια), θεώρησε σωστό κάνοντας τον απολογισμό του, και μετά την τεράστια "επιτυχία" ψήφισης του 3ου, ή 4ου μνημονίου με τον πλασματικό τίτλο "άρθρο 1", ή "εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ"...
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ ΤΟΜΣΕΝ", τον υπάλληλο των τοκογλύφων, τον μεσάζοντα της τρόϊκας, τον προϊστάμενο και τοποτηρητή της κυβέρνησης!

Εάν δεν υπάρξει απονομή δικαιοσύνης προς τους ελεεινούς αυτούς "Έλληνες" μισθοφόρους, η συνέχεια του κράτους και της κοινωνίας θα είναι προβληματική!
Θα πρέπει να έχουν το ίδιο ή ανάλογο τέλος που επεφύλαξαν κι αυτοί για τους Έλληνες πολίτες!
Οτιδήποτε λιγότερο δεν είναι αρκετό!...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]