Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δικαστήριο διέταξε την βίαιη προσαγωγή πρώην διοικητή της ΕΥΠ...!


Σε μία υπόθεση που μεταφέρθηκε στα Δικαστήρια (στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και η οποία αφορά την εμφάνιση πληρωμών αποδείξεων γνωστών δημοσιογράφων (Χήτος και Βαξεβάνης) από την ΕΥΠ, υπήρξε μία απολύτως ενδιαφέρουσα εξέλιξη, αφού ενώ η δίκη αναβλήθηκε λόγω απουσίας του κ. Κ. Μπίκα (σημερινού πρέσβη της Ελλάδας στην Αγγλία και πρώην διοικητή της ΕΥΠ), οποίος αποτελεί κύριο μάρτυρα της υπόθεσης, αλλά κατόπιν αποφάσεως του προέδρου του δικαστηρίου, διατάχθηκε να προσαχθεί βίαια ενώπιόν του στην επόμενη ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης, ενώ επιπλέον, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 59€ για την απουσία του, η οποία προξένησε πολλά ερωτήματα με την συμπεριφορά του αυτή για την έλλειψη σεβασμού του απέναντι στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αφού ο ίδιος σήμερα υπηρετεί ως πρέσβης (δηλαδή είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας) στην Αγγλία...!

Την αναβολή της δίκης ζήτησαν οι δικηγόροι της υπεράσπισης (Φ. Κρανιδιώτης και Δ. Μουστακάτος), ενώ παρίστατο ως Πολιτική Αγωγή ο κ. Χήτος με δικηγόρο τον Γεωργίου και μάρτυρες κατηγορίας τον κ. Π. Καμμένο και κ. Κ. Βαξεβάνη, ενώ απορία προκάλεσε η απουσία εκπροσώπου του Δημοσίου, αφού ο μηνυτής ήταν ο κ. Κ. Μπίκας (ο οποίος εκτελούσε χρέη διοικητή της ΕΥΠ όταν υποβλήθηκε η μήνυση στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» η οποία δημοσίευσε τις περίφημες αποδείξεις πληρωμής).




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Πρέσβης που αρνείται να συμμορφωθεί στις εντολές της Δικαιοσύνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!
    ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΝ/ΝΕ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ...

    http://www.greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-52-24/2010-02-21-15-40-32/27915-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%AF%CE%B1%CE%B9%CE%B7-%CF%80%C0s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη μαγκιά των δικηγόρων του "ΕΤ" Κρανιδιώτη και Μουστακάτου. Μπράβο τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ρε Φαήλο, είσαι παληκάρι!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!

      Διαγραφή
  5. Ρε παιδιά πως γίνεται αυτός ο Βαξεβάνης να είναι χωμένος σε όλες τις ιστορίες γύρω από την ΕΥΠ του ΓΑΠ και της ντιντιδοχασικλοπαρέας του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το τρωκτικό Bugsbunny χώθηκε σε πολλές τρύπες...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]