Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κατάληξη του 1821 και το χρέος κάθε Έλληνα

Η κατάληξη του 1821 ήταν η δολοφονία του μοναδικού ανθρώπου που προσπάθησε να καταστήσει το νέο ελληνικό κράτος ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.

Τον δολοφόνησαν οι πολιτικοί και βιολογικοί πρόγονοι αυτών που μας κυβερνούν και σήμερα, οι κοτζαμπάσηδες και οι Φαναριώτες, μετά από εντολές των ξένων που επιθυμούσαν μια Ελλάδα - μπανανία - προτεκτοράτο.
Πράγμα το οποίο και έχουν πετύχει επί 193 έτη.

Η κατάληξη της μεγαλύτερης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που έχει βιώσει μέχρι στιγμής η Ελλάδα (2008-2014) είναι η φυλάκιση, όχι των υπευθύνων, όχι των προδοτών, αλλά των πατριωτών που αγωνίζονται ενάντια στους προδότες.

Είναι η φυλάκιση αυτών που αγωνίζονται για μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ απέναντι στους πολιτικούς απογόνους των δολοφόνων του Καποδίστρια που μας κυβερνούν σήμερα ακόμη σε αγαστή συνεργασία με τους ξένους που επιθυμούσαν και επιθυμούν τον έλεγχο του προτεκτοράτου του Γραικυλιστάν.

Όλα αυτά, μέχρι στιγμής.
Την τελική κατάληξη δεν την γνωρίζει κανένας.
Όλοι μας όμως είμαστε συνένοχοι.
Συνένοχοι γιατί συναινέσαμε και συναινούμε στην διαιώνιση του προτεκτοράτου με αντάλλαγμα ένα ξεροκόμματο.

Ήμασταν συνένοχοι στην δολοφονία του Καποδίστρια και είμαστε συνένοχοι στην φυλάκιση και το κατατρεγμό των πατριωτών.
Συνένοχοι με την σιωπή μας και την δειλία μας.

Πρέπει να αποφασίσουμε επιτέλους αν θέλουμε να είμαστε σκλάβοι ή ελεύθεροι και ας πράξουμε αναλόγως.

Ηλιόπουλος Θωμάς


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Το κράτος από την γένηση του δεν ήταν ανεξάρτητο. Συμφέροντα ανέκαθεν εξυπηρετούσαν. Όταν βγει η αλήθεια για όλους τους Δούρειους Ίππους θα κρυφτούνε. Κατέστρεψαν Κύπρο, Πόντο, Μικρά Ασία, με αντάλλαγμα την εξουσία. Έχουμε ελλαδικό κράτος...
    Ο ελληνισμός βρίσκεται παντού, απλά εδώ και πολλά χρόνια έχουν βάλει δικούς τους και τον καταστρέφουν είτε με πολέμους, είτε με την σημερινή κρίση, είτε με την μετανάστευση, είτε κάνοντας τα στραβά μάτια για τους ρωμιούς της Συρίας και τώρα της Ουκρανίας. Η καταστροφή που έχουν προκαλέσει είναι μεγαλύτερη από αυτήν που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιθυμώ να σας αναφέρω το εξής γεγονός Συνέλληνες: πέρυσι βρέθηκα για το διάστημα Μαρτίου - Απριλίου στο Λονδίνο, πήγα στην Δοξολογία της 25ης Μαρτίου του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Bayswater και μετά παρακολούθησα στο Ελληνικό κέντρο μια αξιόλογη εκδήλωση για την σημασία του 1821 του Συλλόγου Πελοποννησίων. Εν μέσω άλλων, η Πρόεδρος κάλεσε στο βήμα να μιλήσει τον νεοαφιχθέντα τότε πρέσβη της Ελλάδος στο Λονδίνο κ. Μπίκα (με........το γνωστό σε όλους μας αμαρτωλό παρελθόν από ΕΥΠ και άλλα ερωτηματικά ) ο οποίος στην ομιλία του για την σημασία του 1821 και την δημιουργία του Ελληνικού Κράτους, ΕΞΗΡΕ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ τους Αγγλους Τραπεζίτες της εποχής εκείνης που δάνεισαν χρήματα στην Ελλάδα, αποκαλώντας τους φιλέλληνες & φιλάνθρωπους και ότι χάριν σε αυτούς προχωρήσαμε....... Είμασταν αρκετοί Έλληνες στο ακροατήριο και...........παγώσαμε με την αισχρή και προδοτική αυτή τοποθέτηση..........



    Σε ποιους νομίζει ότι απευθύνεται ο κ. Μπίκας;;;; Σε ανθέλληνες ή αγράμματους που αγνοούμε τον αιμοδιψή & άπληστο ρόλο των τραπεζών της εποχής, που με συνεχή δάνεια & εκτοξευμένα επιτόκια υποθήκευσαν έως σήμερα την Ελλάδα μας οικονομικά και παράλληλα είχαν συνεχή ανάμειξη και στα πολιτικά συμβάντα της χώρας μας;;; Αρκετοί από εμάς θελήσαμε να τον καυτηριάσουμε μετά το πέρας της εκδήλωσης και να ζητήσουμε εξηγήσεις για το θράσος του να παρουσιάσει έτσι τα πράγματα, γιατί το αισθανθήκαμε ως άλλη μια προδοσία και παραπλάνηση του κόσμου υπέρ των ξένων συμφερόντων που λυμαίνονται την Ελλάδα μας από την αρχή σύστασης του Ελληνικού κράτους, όμως έφυγε αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης γιατί έπρεπε να ταξιδέψει ώστε να καταθέσει στην επιτροπή της Βουλής για την ΕΥΠ. Το ερώτημα είναι, τέτοια άτομα στέλνει η ελληνική κυβέρνηση σε πρωτεύουσες όπως το Λονδίνο και τέτοιες οδηγίες δίνει το ΥΠΕΞ στους Έλληνες Διπλωμάτες, ώστε να αλλοιώνουν την τραγική μεν αλλά ιστορική πραγματικότητα ή ο κ. Μπίκας με δική του πρωτοβουλία από παντελή άγνοια της ιστορικής πραγματικότητος ή και εξυπηρετώντας ανθελληνικές σκοπιμότητες μίλησε έτσι;;;;;;;;;;;


    Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ και το ΥΠΕΞ θα πρέπει να επιλέγει με αυστηρότερα κριτήρια ποιους διπλωμάτες στέλνει και που, εάν πραγματικά η Ελλάδα θέλει να έχει τουλάχιστον αξιοπρεπή διεθνή παρουσία. Κωνσταντίνε ευχαριστώ για την φιλοξενία και σε συγχαίρω από καρδιάς για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ & ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ που διαθέτεις.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν αδελφε τον ακουσες τον καραγκιοζη να λέει αυτα τα εμετικα , τι έκανες;
      Οι άλλοι που άκουγαν ;
      Αλλα θα μου πεις είστε πολιτικός Κορεκτ .......

      Διαγραφή
  3. Στην Ελλάδα μας πλέον χρειάζεται άλλη μια επανάσταση με το ίδιο θάρρος του 1821 αλλά αυτήν την φορά εναντίων των εθνοπροδοτών ηγετίσκων, των 300 πουλημένων βολεμένων πολιτικάντηδων και όλου του σάπιου μηχανισμού που διαλύει οτιδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]