Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταλύεται η δημοκρατία και τα δικαιώματα των πολιτών, για το συμφέρον της τρόικα

Το πείραμα στην Ελλάδα περνάει τώρα στην εφαρμογή του “big brother”

Έχουν πια αντιληφθεί οι πάντες, πως η Ελλάδα έγινε το εργαστήριο πειραματισμών για για τον έλεγχο των λαών και το «σκάσιμο» της διεθνούς χρηματοπιστωτικής φούσκας πάνω στους λαούς, προς όφελος της διεθνούς ελίτ.

Μετά την μη προβολή οποιασδήποτε αντίστασης της ελληνικής κοινωνίας και της πλήρους παράδοσής της στους δανειστές και στις επιθυμίες της Γερμανίας, τώρα περνάμε στη φάση εφαρμογής του Οργουελικού συστήματος «big brother”.

Χθες, η ελληνική ελίτ, ανακοίνωσε πως μεγάλο μέρος των συναλλαγών των απλών πολιτών (όχι φυσικά και της ελίτ), θα περνούν στους κεντρικούς υπολογιστές του καθεστώτος, ώστε αυτόματα να παρακολουθούνται από το καθεστώς.

Αυτό, εκτιμούμε, πως είναι η πρώτη φάση του πειράματος και εφόσον δεν υπάρξουν και τώρα αντιδράσεις, αναμένουμε στο μέλλον κλιμάκωση της εφαρμογής του μέτρου, ώστε να συμπεριλάβει κάθε συναλλαγή, με απώτερο στόχο την πλήρη κατάργηση της κυκλοφορίας του χρήματος και τη διενέργεια όλων των συναλλαγών ψηφιακά, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των κεντρικών κομπιούτερς του καθεστώτος.

Ο ελληνικός λαός λοιπόν με την αδράνειά του, προετοιμάζει το μέλλον του big brother όλης της ανθρωπότητας. Τουλάχιστον πρωτοπορούμε έστω και αρνητικά.

ΥΓ. Αλήθεια, γιατί δεν ακούμε προτάσεις για χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας με στόχο την υλοποίηση της Άμεσης Δημοκρατίας;
Γιατί δηλαδή να χρησιμοποιείται η ψηφιακή τεχνολογία προκειμένου μόνο να ελέγχει το καθεστώς το λαό, και όχι ο λαός το καθεστώς;
Γιατί άραγε;


Σχόλιο ιστολογίου: Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα έχουν τελειώσει στην Ελλάδα, όπου γίνεται μαζική καταπάτηση των πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτικών, προκειμένου να... ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της τρόικα!!! Και όμως, κανένα κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου δεν προστρέχει να καταγγείλει με βάση το διεθνές δίκαιο την μαζική αυτή παρανομία και καταπάτηση ύπαρξης και λειτουργίας κράτους και των πολιτών του!!! 
Ο ελληνικός λαός, προδομένος, στον έσχατο βαθμό, από εκείνους που επέλεξε να τον προστατεύσουν, παρακολουθεί βουβός τα όσα εξελίσσονται και το εθνικό δράμα που λίαν συντόμως θα μετατραπεί σε εθνική καταστροφή τεραστίων διαστάσεων. 
Η χώρα μεταβάλλεται σε χώρο, οι πολίτες σε ομήρους και κάθε έννοια δικαίου και δημοκρατίας καταπατώνται με εντολές της τρόικα που εκτελούν (υπαινισσόμενοι δυσφορία) οι πολιτικοί εκπρόσωποι των πολιτών. 
Ποιά θα είναι η εξέλιξη των όσων σήμερα συμβαίνουν κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, παρά τον μαζικό και συντονισμένο ψυχολογικό πόλεμο που γίνεται στη χώρα. Οι κλέφτες βιάζονται να αρπάξουν όσα προλάβουν και να θέσουν -υπό καθεστώς πολυσύνθετων νομικών θεμάτων- ολόκληρη τη χώρα σε ομηρία - αποικία, αναβάλλοντας στο άπειρο την επαναφορά και λειτουργία της Ελλάδας σε μία φυσιολογική χώρα... 
Όλοι πλέον περιμένουν τον αστάθμητο παράγοντα που θα έχει τη δύναμη να αναστρέψει τα γεγονότα...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εξαιρετικό το σχόλιο του ιστολόγιου, με ακριβέστατο συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]