Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσικά αποβατικά πέρασαν τον Βόσπορο με κατεύθυνση την Κριμαία

Τα αποβατικά πλοία του Στόλου της Βαλτικής "Καλίνινγκραντ" και "Μινσκ" πέρασε το Βόσπορο και κατευθύνονται προς την Κριμαία

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Σύμφωνα με πληροφορίες που λαμβάνονται από τις τουρκικές κάμερες ασφαλείας στην ακτή των Στενών του Βοσπόρου, σύμφωνα με τις ιστοσελίδες imperialcommiss, η οποία επικαλείται επικαλούμενο το πρακτορείο BlackSeaNews, στις 26 Φεβ 2014 στις 07:20 (ώρα Μόσχας) το μεγάλο αποβατικό πλοίο (BDK) του στόλου της Βαλτικής pr.775 «Καλίνινγκραντ» πλευρικός αριθμός «Hull 102», πέρασε το Βόσπορο με κατεύθυνση τη Μαύρη Θάλασσα και την Κριμαία.
Πίσω του σε διαστήματα σε 20 λεπτών, στις 07:40, πέρασε το Βόσπορο προς την ίδια κατεύθυνση το δεύτερο μεγάλο αποβατικό του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού pr.775 «Μινσκ», με πλευρικό αριθμό n 127, με την ίδια κατεύθυνση.

Σχόλιο: Γι αυτό θέλουν τα στενά οι Ρώσοι

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]