Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ηλίθιοι ή προβοκάτορες;

Κατέβασαν τη σημαία από το Δημαρχείο Καβάλας και αλλού…

Σύμφωνα, με το γραφείο Τύπου του δήμου Καβάλας, άγνωστος ή άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2014 εισήλθε στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου και κατέβασε την ελληνική σημαία, χωρίς να διατυπώνονται εικασίες αναφορικά με τους πιθανούς δράστες της ασχήμιας…
 
Ο Δήμος Καβάλας καταγγέλλει αυτή την ενέργεια, τονίζοντας ότι «σκοπό έχει να διαταράξει την κοινωνική ειρήνη της πόλης», ενώ διερωτάται αν η ενέργεια αυτή αποτελεί προβοκάτσια ή ηλιθιότητα.

Περίπου την ίδια ώρα στον κήπο της Δημαρχίας είχαν συγκρουστεί μέλη της «Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας» και μέλη «αντιφασιστικών» οργανώσεων, οπότε μάλλον εννοείται σε ποιους στρέφονται οι υποψίες.

Αντίστοιχο περιστατικό, όμως, δεν είχαμε μόνο στο Δημαρχείο αλλά και στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας. Τα περιστατικά αυτά σημειώνονται λίγες μόνο ημέρες μετά την υποστολή της ελληνικής σημαίας στο 5ο Γυμνάσιο Καβάλας (αν και εκεί οι υποψίες στρέφονται προς εντελώς διαφορετική κατεύθυνση).

Πηγή Defence-Point


 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]