Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα αντιδράσει κανείς πριν μας κάνουν Συρία;

Εκποιούν την πατρίδα για να καλύψουν τα προσωπικά τους εγκλήματα και για να εξασφαλίσουν την επόμενη δόση παραμονής τους στην εξουσία

Mετά τις μαρίνες που πέρασαν σε τουρκικά χέρια, το κορυφαίο τουριστικό συγκρότημα της χώρας, το συγκρότημα του ''Αστέρα'' Βουλιαγμένης, περνά σε ισλαμικά κεφάλαια. 
Με αντίτιμο κάτι λιγότερο από 400 εκατ. ευρώ, η AGC (όπου συμμετέχουν περί τα 20 επενδυτικά funds από τις σκληρές σουνιτικές ισλαμικές χώρες της Μέσης Ανατολής: Κατάρ, Αμπού Ντάμπι, Κουβέϊτ και... Τουρκία, με επικεφαλής τον τουρκικό όμιλο Dogus που έχει το 15% της κοινοπραξίας) παίρνει τον Αστέρα της Βουλιαγμένης. 
Με την ευγενή μεσολάβηση του βασικού οργάνου εκποίησης της εθνικής περιουσίας, το ΤΑΙΠΕΔ. Μιλάμε ακριβώς για το γκρουπ των πλέον σκληρών ισλαμικών χωρών, αυτών που χρηματοδοτούν την καταστροφή της Συρίας και την εξόντωση των χριστιανών στην περιοχή. Αυτά είναι τα ολέθρια αποτελέσματα της πολιτικής της τριανδρίας Σαμαρά-Βενιζέλου-Στουρνάρα. 

Όλοι οι εχέφρονες ομολογούσαν πως στην περίπτωση που το μεγαλύτερο ''φιλέτο'' της Αττικής καταλήξει στην AGC, τότε θα πρόκειται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την ίδια την εθνική ασφάλεια, δεδομένης της σύνθεσης της κοινοπραξίας. Η άμεση παρενέργεια, είναι πως η τουρκική ΜΙΤ θα έχει πλέον προσβάσεις στην ελληνική κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή μέσω του ελέγχου του ''Αστέρα'', προσβάσεις που ούτε καν ονειρευόταν... Και η φωνή των ορθολογικά και εθνικά σκεπτόμενων, δεν εισακούστηκε.

Αμφιβάλει κανείς σώφρων ότι θα αρχίσουν να χρηματοδοτούν οποιαδήποτε ισλαμική δραστηριότητα (ή και...''άνοιξη'';) στην Ελλάδα του 1.500.000 μουσουλμάνων και θα ενισχύουν τους ομοθρήσκους τους σε όλες τις δραστηριότητές τους; 
Σε μια Ελλάδα που όσο περνούν τα χρόνια θα μειώνεται ο πληθυσμός της, ενώ την ίδια στιγμή ο ισλαμικός πληθυσμός θα πνίγει αρχικά τα αστικά κέντρα και εν συνεχεία και την ύπαιθρο;

Ο κόσμος να γνωρίζει: Στην περίπτωση του ''Αστέρα'' Βουλιαγμένης δεν πρόκειται για μια απλή επένδυση ενός αραβικού fund. Εδώ έχουμε να κάνουμε με οργανωμένη ισλαμική διείσδυση κρατικών fund, υπό την διεύθυνση ενός τουρκικού ομίλου που έχει μάθει άριστα να κινείται στην Ελλάδα, αφού έχει αποκτήσει το 80% των ιδιωτικών λιμανιών (μαρινών) της χώρας.

Χωρίς καμμία διάθεση κινδυνολογίας, νιώθουμε θλιβερά δικαιωμένοι. Από την ώρα που γράφαμε πως αργά και μεθοδικά, η πατρίδα μας βαίνει προς συριοποίηση...

Πηγή ΕΛΚΕΔΑ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]