Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζούμε τον απόλυτο εξευτελισμό ως έθνος

Οι Έλληνες αργοπεθαίνουν, πλέον δεν είναι κάτι καινούργιο που λέγεται τώρα, ήδη συντελείται η γενοκτονία είτε έτσι όπως τη βιώνει ο καθένας, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Οι Έλληνες έχουν υποστεί ένα βιασμό ανελέητο, δεν είναι καινούργιο που αναφέρεται τώρα, ήδη βιώνεται με αυξομειώσεις. Οι Έλληνες έχουν υποβληθεί και εισαχθεί στο πειραματικό εργαστήριο του Φραγκεστάιν με βοηθό του τον Μέγκελε να του δίνει τα εργαλεία κατά την εγχείρηση και τις τομές στο σώμα.

Οι Έλληνες αυτοκτονούν, μα δεν είναι καθόλου φρέσκο νέο, ήδη συμβαίνει αυτό, ο αριθμός τους αυξάνεται. Οι Έλληνες δεν αναγνωρίζουν την ηλιόλουστη πατρίδα τους, βρίσκονται σε ένα τοπίο...
στην ομίχλη, σκοτεινό και βορβορώδες, δεν είναι καινούργιο και τούτο το νέο, ήδη συμβαίνει.

Οι Έλληνες έχασαν την αισιοδοξία τους, από καιρού εις καιρό χάνουν και τη ψυχραιμία τους, κι αυτό μια αίσθηση κατάδηλη. Οι Έλληνες στη συντριπτική πλειοψηφία τους δεν πιστεύουν στην Ευρώπη, σε αυτή τη καρικατούρα Ευρώπης, πασιφανές κι αυτό, κι ας λένε άλλα ντελάληδες της οσφυοκαμψίας.

Οι Έλληνες δε βλέπουν τίποτα να αλλάξει, μόνο ένα φως πίσω τους παρατηρούν να απομακρύνεται, μελανό παρόν και σκοτεινό μέλλον για πολλές-πολλές γενιές, ε και τούτο δεν απέχει πολύ από τη πραγματικότητα, άλλοι τη συνειδητοποιούν έντονα, άλλοι χρειάζονται χρόνο, κι άλλοι δε θέλουν να τη δουν να μη χαλάσει η διάθεση και η μέρα τους, εθελοτυφλία λέγεται;

Οι Έλληνες αρνούνται και απεχθάνονται το σάπιο και όλο αυτό το τουρλουμπούκι δυσωδίας, μήπως δεν είναι αλήθεια, ποιος συμμετέχει σε ένα σκηνικό προαναγγελθέντος θανάτου;

Είναι σκηνικό τέτοιο, επειδή όλοι οι δείκτες καταγράφουν κόκκινο σήμα, μόνο οι διαχειρίζοντες επιμένουν, κι αυτό όχι ότι το πιστεύουν ενδόμυχα, μα πιέζονται αφόρητα από το ξένο παράγοντα.

Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα, έβαλαν υπογραφές, υπέγραψαν και συνυπέγραψαν όλα αυτά που υλοποιούνται, και υλοποιούνται μέχρι τελείας. Έτσι ό,τι συμβαίνει θα συμβαίνει πάση θυσία μέχρι να υλοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών-εκβιαστών, παρατηρούμε και ας το προσέξουμε αυτό, ότι δειλά και από ξένο βήμα κι άλλοι υποκύπτουν στον ωμό εκβιασμό. Ας διανοηθεί ο καθένας προς τί αυτή η κυνική συμπεριφορά των εκβιαστών, να είναι καλά ο μεγάλος αδελφός που παρακολουθεί, οσμίζεται, ακούει και βλέπει τα πάντα.

Ζούμε τον απόλυτο εξευτελισμό ως κράτος, ως έθνος, ως κοινωνία, ως πρόταση ζωής. Το ήθελαν πολύ, πώς ταπεινώνεις και πώς εξευτελίζεις ένα έθνος; Όχι οποιοδήποτε έθνος, αλλά ένα από τα πλέον ιστορικά και φορείς κορυφαίου πολιτισμού έθνη της υφηλίου!

Πόσα έθνη έχουν επιβιώσει από τη πρώιμη αρχαιότητα; Οι Κινέζοι, οι Ασσύριοι, οι Αιγύπτιοι, οι Πέρσες, οι Εβραίοι, όλοι σχεδόν οι άλλοι δεν μετράνε πάνω από 1000 χρόνια. Και οι δεινοί εχθροί αυτού του έθνους βρήκαν την ευκαιρία να το χτυπήσουν στη βάση του, όχι μόνο γεωγραφικά αλλά και ιστορικά, δεν είναι τυχαίο που η ηθική αυτουργός του διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας Γερμανία τούτη την ώρα μαζί με άλλους ανθέλληνες συναντώνται με τάχα αξιόπιστους διαιτητές-φερέφωνα, θα πιέζουν να χαρίσουμε ένα όνομα που αποτελεί κομμάτι της ψυχής και της ιστορίας μας σε ένα νεότευκτο κατασκευασμένο κρατίδιο που εξυπηρετεί ως μοχλός του διαίρει και βασίλευε ξένα προς τον Ελληνισμό συμφέροντα.

Και το κάνουν σε μια στιγμή που περίμεναν με λαχτάρα, την οικονομική καχεξία και υποδούλωση! Τη ίδια τακτική χρησιμοποιούν και στη Κύπρο, τάχα ότι είναι ένας άλλος λαός ο οποίος δεν είναι Ελληνικός ούτε ελληνογενής εξισλαμισμένος σε πρώτη φάση και εκτουρκισμένος με το διάβα του χρόνου, αλλά απλά κυπριακός επειδή έτσι βολεύει τους αποικιοκράτες και τους νεοταξίτες της παγκοσμιοποίησης, προβάλωντας και προωθώντας το με πλύση εγκεφάλου από τοποθετημένους τοποτηρητές τους.

Απ΄τη μιά οι σλάβοι μετά από 1.000 χρόνια ερχόμενοι από το βορά διεκδικούν μια ιστορία εντελώς ξένη προς αυτούς, και απ΄την άλλη ένα διαχρονικά ελληνικό νησί από τα χρόνια του Ομήρου σήμερα αμφισβητείται το αυτονόητο. Εκεί φτάσαμε, περιοχές που υπήρξαν αναπόσπαστα κομμάτια διαρκούς παρουσίας ελληνισμού χιλιάδων ετών να αμφισβητούνται, ενώ ΗΔΗ μετράμε δεκάδες χαμένες ελληνικές πατρίδες, και δεν πέρασαν ούτε 100 χρόνια από τις εστίες ελληνισμού που χάθηκαν μέσα στις φλόγες, των διωγμών, των σφαγών, του εξανδραποδισμού και της προσφυγιάς.

Και ενώ μας βασανίζουν εαυτούς και αλλήλους δανειστές, εκβιαστές, τοκογλύφοι, εγχώριοι σωτηριολάγνοι, κάποια κτήνη δολοφονούν ελληνόπουλα στη μέση του δρόμου επειδή δε συμπαθούν τις ιδέες τους ή και την ιδεολογία τους. Δηλαδή όποιος διαφωνεί με κάποιον και δε συμφωνεί μαζί του θα πρέπει να του αδειάσει τη γωνιά στέλνοντάς τον στον άλλο κόσμο, αν αυτό δεν είναι βία και έγκλημα, αν αυτό δεν είναι βιασμός της λογικής τότε θα πρέπει να πάμε σε ψυχιατρικό ίδρυμα δεμένοι με ιμάντες και σε καταστολή!

Πάντως έξω η Ελλάδα, έστω άρωμα Ελλάδας μέσω της Στωικής θεωρίας των αρχαίων ελλήνων διαφημίζεται με εμφανείς αφίσες σε σταθμούς μετακίνησης του Λονδίνου.

Από paraventos

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι Ελληνες ψηφίζοντας τσοφλια και Ελληνοφωνους , εσπειραν και θερίζουν .
    Εκλεισαν φυλακές αυτούς που έκαναν οικονομικά θαύματα και χάρισαν για 7 χρόνια ησυχία τάξη και ασφάλεια .
    Και χειροκροτούσαν τους χάσαπιδες τους .
    Δεν ειναι λοιπόν άδικο που αυτοκτονουν και λιμοκτονουν , συνοστιζονται και στις ουρές των ταμείων , να πληρώσουν τα κερατιατικα των αντιπροσώπων τους .
    Υβριστες λοιπόν οι Ελληνες των ιερών και Οσιων του Εθνους .
    Νεμεσις για όλους και κυρίως γι αυτούς που στήριζαν και στηρίζουν ! τους δολοφόνους της Πατριδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]