Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πόλεμος κατασκόπων με... εμπλοκή Γιώργου

Η υπόθεση Καρχιμάκη, η παπανδρεϊκή «γιάφκα» της ΕΥΠ και οι παρακολουθήσεις του Καραμανλή
Υπάλληλος της ΕΥΠ καταγγέλλει ευθέως «προδοσίες που έβλαψαν τη χώρα» σε αναφορά της με διαλόγους και κάνει λόγο για δύο αντίπαλα στρατόπεδα
"Πάγωσε" ένα σύστημα παρακολούθησης των συνόρων, επειδή Χρυσοχοΐδης και Μπίκας "έβλεπαν" πως δεν "ταίριαζε" στον ρόλο της ΕΥΠ

Ειδικού συνεργάτη
newspaper@parapolitika.gr

Την άμεση εμπλοκή του Γιώργου Παπανδρέου στην διακίνηση απόρρητων πληροφοριών σε καθημερινή βάση, επί σειράς ετών, αναδεικνύει ο πόλεμος κατασκόπων της ΕΥΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη την τελευταία τετραετία και πλέον λαμβάνει δημόσιες διαστάσεις, μετά την έρευνα στο σπίτι του Μιχάλη Καρχιμάκη και την κλήση του σε απολογία με κακουργηματικό κατηγορητήριο.

Δύο ομάδες στελεχών που εισήλθαν στις μυστικές υπηρεσίες την περίοδο 1981 – 1989, καταλαμβάνοντας επί δύο δεκαετίες τις καίριες Διευθύνσεις κατασκοπείας και αντικατασκοπείας και διαχείρισης των μυστικών κονδυλίων, συγκρούονται ανηλεώς με μηνύσεις και βαριές κατηγορίες για «σκευωρία, κομματική θρασύτητα, εκβιασμούς και συνδικαλιστική αλητεία».
Τούτο προκύπτει από το εξώδικο που έχουμε στη διάθεσή μας και το οποίο απέστειλε στις 4 του μηνός η υπάλληλος της ΕΥΠ Ε.Λ. προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Ήδη αυτό βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, της εισαγγελέως Πρωτοδικών, του διοικητή της ΕΥΠ Θ. Δραβίλλα, καθώς και του 3ου τακτικού ανακριτή Δημήτρη Φούκα, ο οποίος διερευνά τις υποθέσεις των υποκλοπών και του σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή.

Οι προδοσίες

Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, συγκεκριμένη υπάλληλος της ΕΥΠ, που τυγχάνει να είναι και η αρχαιότερη της υπηρεσίας, μιλά ευθέως για «προδοσίες που έβλαψαν τη χώρα μας», αναφερόμενη, εκτός των άλλων, στη συνάντηση του Μ. Καρχιμάκη με συνδικαλιστές της ΕΥΠ τον Δεκέμβριο του 2005 στο εστιατόριο «Πρυτανείο» του Κολωνακίου. Στους διαλόγους, αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Δεν μου έχετε φέρει τελευταία από εκείνα τα ωραία χαρτιά», φαίνεται να λέει ο Μ. Καρχιμάκης, απευθυνόμενος στους συνδικαλιστές της υπηρεσίας.
«Να του πηγαίνουμε με τον Θόδωρα το ενημερωτικό δελτίο που στέλνουμε στον πρωθυπουργό», απαντά η κυρία Α.Π.
«Ρε, είστε τρελοί; Τι το περάσατε το μαγαζί; ΙΚΑ; Αλλά και πέρα απ’ αυτό, αν σας πιάσουν σε έναν έλεγχο στην πύλη, τότε πάτε όλοι χαμένοι… Τέρμα, εδώ σταματάει αυτό…», παρεμβαίνει ο πρόεδρος των συνδικαλιστών.
«Μα, το θέλει ο πρόεδρος (σ.σ. ο Γ. Παπανδρέου), απαντά ο Καρχιμάκης.
«Να… κι εσύ κι αυτός, είπα τέρμα…»

Η Ε.Λ. σε παλαιότερη αναφορά της προς τη διοίκηση της ΕΥΠ (13.4.2013) ονοματίζει ορισμένους από όσους βρίσκονταν σε εκείνη τη συνάντηση (Α.Κ., Θ.Σ., Μ.Σ., Φ.Δ., Γ.Π., Β.Γ., Α.Π. κ.α.), η οποία κατά τον Καρχιμάκη και ακόμη μία υπάλληλο που φέρεται να συμμετείχε, έγινε, αλλά μόνο για συνδικαλιστικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, προκύπτουν έντονες ενδείξεις ότι την περίοδο Καραμανλή το απόρρητο δελτίο της ΕΥΠ δεν διαβιβαζόταν μόνον στον τότε πρωθυπουργό, αλλά και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος, μη έχοντας θεσμική αρμοδιότητα σε ζητήματα διαχείρισης τέτοιων πληροφοριών, μπορούσε κάλλιστα να τις αξιοποιήσει και να τις κοινοποιήσει κατά το δοκούν.

Τα στρατόπεδα

Η Ε.Λ. που υπηρετεί στο Δημόσιο από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στην ΕΥΠ από το 1981, έχοντας θητεύσει στο ιδιαίτερο γραφείο του Ανδρέα Παπανδρέου στο ΥΕΘΑ, αλλά και ως ιδιαιτέρα των τότε διοικητών της Υπηρεσίας Γ. Πολίτη και Κ. Τσίμα, και κατόπιν στην Α’ Διεύθυνση Συλλογής Πληροφοριών (κατασκοπεία), βρίσκεται μαζί με τον πρόεδρο του παλαιότερου συνδικαλιστικού οργάνου της υπηρεσίας (ΠΟΣΕΥΠ) Κ.Α., στο ένα «στρατόπεδο».
Στην αντίπερα όχθη βρίσκονται ο πρόεδρος της νέας ομοσπονδίας που δημιουργήθηκε το 2011 στην υπηρεσία (ΟΜΕ-ΕΥΠ), Θ.Σ. –ο οποίος ελέγχεται πειθαρχικά μετά από καταγγελίες στελεχών που ανήκουν στην πλευρά Κ.Α.-, καθώς και άτομα που αντικατέστησαν την προηγούμενη ομάδα στις διευθυντικές θέσεις.

Τόσο ο Κ.Α. όσο και ο Θ.Σ. προέρχονται από τον χώρο της ΠΑΣΚΕ και στα χρόνια των… παχιών αγελάδων συνεργαζόταν αρμονικά μεταξύ τους. Τα πράγματα, όμως, γρήγορα χάλασαν, με την πλευρά Κ.Α. να υποστηρίζει ότι δεν δέχθηκε να στηρίξει τις πολιτικές της κυβέρνησης ΓΑΠ και της διοίκησης Μπίκα. Το πρώτο σημάδι του πολέμου ήταν το φωτογραφικό στιγμιότυπο του κ. Κ.Α. από νυχτερινή έξοδο στα μπουζούκια, το οποίο δημοσιεύθηκε σε Κυριακάτικη εφημερίδα (σημ. - απορία ιστολογίου: Η αποκάλυψη πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών τιμωρείται παραδειγματικά -και με συνοπτικές διαδικασίες- σε όλες τις χώρες αλλά όχι στην Ελλάδα!!! Γιατί άραγε;)

Τριβές

Οι πρώτες τριβές σημειώθηκαν την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, με την ανάθεση του διάτρητου συστήματος παρακολουθήσεων C4I (2003), στο οποίο είχε ενεργή συμμετοχή ο κύκλος των συνεργατώ ν του τότε υπουργού Εξωτερικών, Γ. Παπανδρέου. Συνεχίστηκαν με τις υποθέσεις των υποκλοπών (2005) και των «Πακιστανών», εντάθηκαν με την αποκάλυψη του σχεδίου δολοφονίας του Κ. Καραμανλή και κορυφώθηκαν μετά την κυβερνητική αλλαγή του 2009.
Ο νέος διοικητής, πρέσβης σήμερα της Ελλάδας στη Μ. Βρετανία, Κ. Μπίκας, ανακάτεψε την τράπουλα, τοποθετώντας στις νευραλγικές θέσεις πρόσωπα της εμπιστοσύνης του κ. Παπανδρέου.
Σύντομα οι αντεγκλήσεις έλαβαν μορφή χιονοστιβάδας και μάλιστα στις 2 Φεβρουαρίου 2001 η Ε.Λ. κοινοποίησε ακόμη και στον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, Σπύρο Παπασπύρο(!), διαμαρτυρία της άκρως απόρρητου περιεχομένου προς τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον διοικητή της ΕΥΠ, Κ. Μπίκα, στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε τα εξής: «Τι ακριβώς εννοούσε ο κ. υποδιοικητής (Χρ. Τσαντρίζος) αναφέροντας ότι υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα από συναντήσεις μας με δημοσιογράφους; Είμαι υπό παρακολούθηση και, αν ναι, για ποιόν λόγο; Ή είναι υπό παρακολούθηση συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, τους οποίους υποτίθεται ότι συναντούμε εμείς;»

Ο κ. Κ.Α., επικεφαλής επί 20 έτη της Α’ Διεύθυνσης, έχει τεθεί σε αργία από το 2010, αντιμετωπίζοντας αρχικώς την κακουργηματική κατηγορία της κατασκοπείας και πλέον, μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης, την πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία της κατοχής απορρήτων εγγράφων.

Στον «πόλεμο» των δύο «στρατοπέδων» είχε αποδοθεί και στο πρόσφατο παρελθόν –πριν από τις εκλογές του 2012- και η διαρροή «αποδείξεων πληρωμών» στα ονόματα των δημοσιογράφων Β. Χήτου –τότε υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ- και στη συνέχεια του Κ. Βαξεβάνη, του Β. Λαμπρόπουλου κ.α. Μάλιστα, τον Μάιο του 2012, ανώνυμος αποστολέας είχε ταχυδρομήσει τα ίδια παραστατικά με ονόματα δημοσιογράφων σε διαφορετικούς παραλήπτες, ενώ ένας φάκελος με αντίγραφα των παραστατικών είχε παραλήπτη τον τότε πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Δ. Τρίμη.
Στον ίδιο «πόλεμο» ως θύματα εμφανίστηκαν ακόμα και στελέχη της ΕΥΠ, οι οποίοι είδαν τα αποτελέσματα των ψυχομετρικών τους τεστ, δηλαδή την πλήρη «ακρινογραφία» τους, να δημοσιεύονται σε blog.

Δίκες για το «Γεωγραφικό Σύστημα»

Οι Έλληνες κατάσκοποι δεν είναι επιρρεπείς μόνο στα μυστικά κονδύλια, αλλά και στις διαρροές, όπως αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2011 από το αμερικανικό Wikileaks, σύμφωνα με το οποίο κομματάρχες του ΠΑΣΟΚ που υπηρετούν στις μυστικές υπηρεσίες μιλούν τουλάχιστον από το 2006 δεξιά κι αριστερά για εθνικές υποθέσεις, ενώ κάποιοι δίνουν καθημερινά ραπόρτο σε πρέσβεις ξένων κρατών.

«Περιέργως, δεν έχει διεξαχθεί καμία έρευνα από κανέναν για τα όσα εξωφρενικά αναφέρουν τα τηλεγραφήματα των αμερικανών πρέσβεων και για συναδέλφους προσκείμενους στο ΠΑΣΟΚ, που είναι επιρρεπείς στις διαρροές», επισημαίνει στην επιστολή της προς τον νυν διοικητή της ΕΥΠ, Θ. Δραβίλλα, η παλαιά ιδιαιτέρα του Ανδρέα Παπανδρέου, που σήμερα νοσηλεύεται με σοβαρή ασθένεια σε κρατικό νοσοκομείο.
Συνδέει, επίσης, τις διαρροές από την ΕΥΠ την τριετία 2006 – 2009 με το τηλεγράφημα του Αμερικανού τότε πρέσβη, Τσ. Ρις ότι «θα κάνει το παν για να ακυρώσει τη συμφωνία Ελλάδας – Ρωσίας».
Παραλλήλως, περιλαμβάνει και το μεγάλο έργο, κόστους 1,5 εκατ. Ευρώ, του «Γεωγραφικού Συστήματος Παρακολούθησης των Συνόρων», για το οποίο έχουν παραπεμφθεί σε δίκες στελέχη και από τις δύο συγκρουόμενες ομάδες της Υπηρεσίας.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε επί των ημερών του κ. Ι. Κοραντή στην ΕΥΠ και του Γ. Βουλγαράκη στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Όταν άλλαξε η κυβέρνηση, το έργο θεωρήθηκε ότι δεν ανήκε στις αρμοδιότητες της ΕΥΠ και απεντάχθηκε δύο φορές από τον Μ. Χρυσοχοΐδη από την Κοινωνία της Πληροφορίας.
Η μία πλευρά (Κοραντή, Κ.Α.) έλεγε ότι επρόκειτο για «Φργο Φεράρι σε σχέση με τα Φιατάκια που κυκλοφορούσαν».
Η άλλη (Χρυσοχοΐδης, Μπίκας) ότι το πρόγραμμα, σε συνεργασία με την υποψήφια ανάδοχο ρωσική εταιρεία, ήταν και προβληματικό και εκτός του πλαισίου της αποστολής της υπηρεσίας.

Αμέσως μετά τις εκλογές η υπόθεση ανατέθηκε προς έρευνα στον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζή και ακολούθως η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ε. Κυβέλου, άσκησε διώξεις για τις σοβαρές παρατυπίες που διαπίστωσε.
Η κοινοπραξία που ανέλαβε ως διάδοχος τη σύμβαση του έργου τον Μάιο του 2012 κέρδισε την προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου.
Στο δικόγραφο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο τότε διοικητής, Κ. Μπίκας (σημερινός πρέσβης της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία), «παράνομα απένταξε το έργο».
Ωστόσο, ο εισαγγελέας Εφετών, Π. Πούλιος, ακόμη εξετάζει σχολαστικά την υπόθεση, αφού δεν έχει διαπιστώσει αξιόποινες συμπεριφορές από την πλευρά των εμπλεκομένων. Άλλωστε, κάτι τέτοιο λογικά θα έπεφτε στην αντίληψή του όταν επόπτευε την ΕΥΠ την περίοδο της διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της υπαλλήλου Ε.Λ. και Κ.Α., Γιώργος Παπατσιώρης, αναφέρει σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των στελεχών της ΕΥΠ:
«Η πολιτική, θεσμική και εξωθεσμική συνωμοσία και σκευωρία που στήθηκε εις βάρος όχι μόνο άξιων στελεχών της ΕΥΠ, αλλά προπάντων της χώρας μας, οδηγείται πλέον στο φως της αλήθειας και της Δικαιοσύνης.
Οι στημένες κατηγορίες εναντίον αφοσιωμένων πατριωτών στελεχών, που αρνήθηκαν να υποταχθούν σε μικροκομματικές λογικές, καταρρέουν, παράλληλα, δε, αποκαλύπτεται πλέον η δράση όσων δολίως ενήργησαν αντεθνικά.
Δυστυχώς, απορία προκαλεί η μέχρι σήμερα αδράνεια(;) της νυν διοίκησης της ΕΥΠ να αποκαταστήσει το κύρος της Υπηρεσίας, αλλά και των στελεχών της, των οποίων αδίκως σπίλωσαν την τιμή και υπόληψη.
Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί, που πιστοί στο καθήκον τους ενεργούν αμερόληπτα προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Πηγή εφημ. «Παραπολιτικά»

Σχόλιο ιστολογίου: Τα στοιχεία των εμπλεκομένων πρακτόρων τα δημοσιεύουμε με τα αρχικά τους, προκειμένου να μην υπάρξουν τυχόν προβλήματα με πιθανή αναγνώρισή τους σε μελλοντικές επιχειρησιακές τους δραστηριότητες


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ... Μεγαλα γλεντια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παιδιά αυτό το "Να ... Κι εσύ κι αυτός ..." γιατί δεν το αποδιδετε ολόκληρο να το ευχαριστηθούμε όλοι μας; Είθε ν´ αγιάσει το στόμα αυτού που το είπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. {Δυστυχώς, απορία προκαλεί η μέχρι σήμερα αδράνεια(;) της νυν διοίκησης της ΕΥΠ να αποκαταστήσει το κύρος της Υπηρεσίας, αλλά και των στελεχών της, των οποίων αδίκως σπίλωσαν την τιμή και υπόληψη.
    Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί, που πιστοί στο καθήκον τους ενεργούν αμερόληπτα προς αποκατάσταση της αλήθειας»}

    Δε νομίζω ότι πρέπει να απορεί κανείς.... προφανώς έχουν τοποθετηθεί εκεί για κάποιο "ρόλο"... θα κάνουν την "καβάντζα" τους για όσο διάστημα είναι και θα φύγουν... ωστόσο αδιαφορουν πλήρως για την ίδια την υπηρεσία, για το έργο που θα έπρεπε να επιτελεί και βεβαίως για το προσωπικό της!!!!
    Οι άνθρωποι δεν εφαρμόζουν τίποτα απο τους νόμους ... το έχουν κάνει μαγαζάκι τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί, που πιστοί στο καθήκον τους ενεργούν αμερόληπτα προς αποκατάσταση της αλήθειας».


    Αραγε θα εφαρμοστεί ο νόμος του Σταικούρα βάσει του οποίου όταν αναγκάζεται το δημόσιο σε αποζημίωση για ηθική βλάβη, θα αναζητείται ο υπεύθυνος υπάλληλος;;;;;;
    Γιατί οι αποζημιώσεις θα αρχίσουν να πεφτουν βροχή..... και τότε ποιος θα τις πληρώσει;;;
    χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΙΑΘΟΣ: ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ;

    Ο Γιώργος αγόρασε σπίτι στην Σκιάθο!
    Το σπίτι που αγόρασε πριν από λίγο καιρό στην Σκιάθο, είναι η νέα μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου.
    Αφού πρώτα έγιναν οι απαραίτητες
    -διακοσμητικού τύπου- παρεμβάσεις, το...
    οίκημα που βρίσκεται στο όμορφο νησί των Βόρειων Σποράδων (και συγκεκριμένα στην περιοχή Κεχριά) είναι έτοιμο να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στον πρώην πρωθυπουργό μετά τις βαρκάδες του με το κανό ή τις ορθοπεταλιές του με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Το… κονέ για την εξαγορά του σπιτιού είχε κάνει ο κολλητός του Γιώργου και άλλοτε υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, ο οποίος επίσης διατηρεί σπίτι στο κοσμοπολίτικο νησί του Παπαδιαμάντη, αναφέρουν τα parapolitika.gr.
    Και δεν ντρέπονται οι κάφροι. Και δεν ντρέπονται οι πουλημένοι.
    Επιστρέφουμε το κείμενο προσθέτοντας κατά λέξη: «ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;
    Μέχρι και ..φωτογραφία από άλλο νησί «παρουσίασαν»..κάποιοι !

    Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

    http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3920.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Ηθική δικαίωση» για τον Γ. Δραγασάκη η καταδίκη της εφημερίδας «Παραπολιτικά»
    Σε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκε ο εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης.
    - See more at: http://left.gr/news/ithiki-dikaiosi-gia-ton-g-dragasaki-i-katadiki-tis-efimeridas-parapolitika#sthash.9yGvk23L.dpuf

    Καταδίκη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για ψευδές δημοσίευμα κατά του Γιάννη Δραγασάκη
    To επίμαχο δημοσίευμα
    Ερωτώμενος ο Γ. Δραγασάκης από δημοσιογράφους σχετικά με την δικαστική απόφαση που εξεδόθη στις 31/10/2013, και καταδίκασε την εβδομαδιαία εφημερίδα "Παραπολιτικά", δήλωσε: "εκφράζω την πλήρη ικανοποίησή μου για την απόφαση του δικαστηρίου, όχι μόνο γιατί αποτελεί μια ηθική δικαίωση για μένα αλλά και διότι ελπίζω να βάλει έναν φραγμό στην ασυδοσία όσων έχουν κάνει επάγγελμά τους τη συκοφαντία και τον ευτελισμό της πολιτικής ζωής".

    Θυμίζουμε ότι η εν λόγω εφημερίδα στις 29/9/2012 με δημοσίευμά της επεχείρησε να συνδέσει τον Γ. Δραγασάκη με εταιρεία η οποία έχει χρέη προς το δημόσιο.

    Ο Γ. Δραγασάκης είχε αναγγείλει από τότε την προσφυγή του στη δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: "Από την αναφερόμενη στο δημοσίευμα εταιρεία έχω αποχωρήσει, όπως προκύπτει από τα σχετικά ΦΕΚ, από τον Οκτώβριο του 1993 και έκτοτε ουδεμία σχέση έχω. Οι επαγγελματίες λασπολόγοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη".
    Πηγή: Προσωπική σελίδα Γιάννη Δραγασάκη
    Σχόλιο : Όποιο κι αν είναι κάθε φορά το θύμα της κακής δημοσιογραφίας, οι ειδήσεις αυτές πρέπει να μεταδίδονται και να καταγράφονται, για να γνωριζόμαστε όλοι καλύτερα μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΕΡΝΑΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΥΚΕΦΑΛΗ !
    Απλά-χωρίς τσίμπλες στα μάτια….
    Μετά την άνοδο του Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, άρχισαν τα συνοικέσια μεταξύ ΠΟΛ-ΑΝ και Καραμανλικών δεξιών. Έτσι στήθηκαν οι πρώτες γέφυρες, και αποφασίστηκε ο Αντώνης να μπεί στο παιχνίδι , αφού βοηθήσει τον Καραμανλή και το κόμμα. Καραμανλής και Σαμαράς αγωνίστηκαν από κοινού, να αντιμετωπίσουν τους Μητσοτακικούς και το Πασοκ. Στις εκλογές του 2004, ο Αντώνης έριξε την ασπίδα του Πολανιστή και από το παράθυρο επανήλθε στη Νέα Δημοκρατία.
    Στις εκλογές του 2007, που έγιναν δήθεν για τα θέματα της οικονομίας, στην ουσία έγιναν για να μπεί ο Σαμαράς στο παιχνίδι και να εμποδίσουν την Ντόρα να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
    Συμφώνησαν επίσημα( Ρουσόπουλος: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Σαμαρά), και ο Σαμαράς ‘’εγκαινίασε’’ την πρώτη παρτίδα των παράνομων προσλήψεων.
    Ο Μπούλης ,’’έκανε’’ πως δεν βλέπει στα όργια των Παυλοπούλειων επιθέσεων για την ενίσχυσή του, και των σαρωτικών επιδρομών των ομάδων των παλιών συναγωνιστών του Σαμαρά, δηλαδή των χρυσαλητών.
    Υπεσχέθη ο Αντώνης, να συγκυβερνήσει με την ομάδα των Καραμανλικών εξολοθρευτών της οικονομίας. Η Σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου είναι η πιο τρανή απόδειξη.
    Το συμπέρασμα είναι ότι, η συνεργασία Καραμανλή-Σαμαρά , που ουσιαστικά κατέστρεψε οικονομικά την Ελλάδα, υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχιστεί , αφού ο Αλέκος είναι η… συμπάθεια του Κώστα, του οποίου ‘’αντιπρόσωπος’’ είναι ο Πάνος.
    Δηλαδή ο Σαμαράς, έχει ‘’υπόγειους διαδρόμους επαφής με τον Κώστα και τον Αλέξη. Μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί.
    Σήμερα, μόνο σχεδόν ο Καραμανλής απουσιάζει από την προηγούμενη ΔΙΚΗ ΤΟΥ(;) κυβέρνηση:{{ Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης, Χατζηδάκης, Παιδείας, Δημόσιας Τάξης, και τόσοι ακόμη… δημιουργούν την εντύπωση ότι από την κυβέρνηση Καραμανλή , την κυβέρνηση του εθνικού εγκλήματος της οικονομικής χρεοκοπίας, ο μόνος απών … αποτυχημένος ήταν ο Καραμανλής???]]]
    Δηλαδή σήμερα μας κυβερνούν οι πρώην ‘’επιτυχημένοι’’ υπουργοί του Καραμανλή !!!
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, όπως γίνεται και με την συνεργασία Σαμαρά –Μιχαλολιάκου.
    Που να αντιληφθεί ο λαός μας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του. Τον έχουν μπερδέψει τόσο πολύ, ώστε τον τύφλωσαν να ψηφίσει τους φασίστες της χρυσής αυλής , για να τον σώσουν!!!!!
    Καραμανλής, Σαμαράς, Καμμένος, Μιχαλολιάκος είναι τα πλοκάμια της Λερναίας δεξιάς. Που και που, αλλάζουν κανένα ..κεφάλι ,για να μην τους πάρει είδηση ο λαός.
    Και το παιχνίδι συνεχίζεται. Η ΜΑΣΑ συνεχίζεται, η κοροϊδία συνεχίζεται, τα βάσανα του λαού μας συνεχίζονται.
    Αυτοί είναι οι ..άνθρωποι του κ Προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσες την μέρα..??


      Παρέα με τον Μπόμπολα..??

      ΟΥΣΤ χαφιε των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ..!!

      Διαγραφή
  8. den anigoume ena magazi dikeosinis apoklistika gia exipiretisi ton kleftaradon politikon mipos kai I dikastiki vroun kero kai giakamia exipiretisi ton ipolipon politon autis tis horas .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]