Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τelegraph: Η Ελλάδα γίνεται το νέο Κόσοβο!

Με την ανεργία των νέων να έχει εκτιναχθεί στο 65%, η Ελλάδα γίνεται το νέο Κόσοβο, γράφει στον τίτλο της η βρετανική εφημερίδα Τelegraph, η οποία αναφέρεται στα χθεσινά στοιχεία για την ανεργία στη χώρα μας.

Η εφημερίδα επικαλείται τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρουφάκη ότι η προσπάθεια να διατηρηθεί η Ελλάδα εντός ευρώ σε συνθήκες που δεν είναι βιώσιμες, μετατρέπει τη χώρα σε ένα νέο Κόσοβο με φθηνό εργατικό δυναμικό.

Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης αναφορά στις δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου Όλι Ρεν ο οποίος είπε πρόσφατα ότι η λιτότητα στην Ελλάδα είναι δύσκολη και επώδυνη αλλά αναγκαία και θα αποδώσει καρπούς το 2014.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]