Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι δημοσιογράφοι στο Κάιρο


Oι ανταποκριτές του πρακτορείου Anadolu και της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης TRT, Hebei Zekeriya και Metin Turan συνελήφθησαν σήμερα στο Κάιρο σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Τας.

Οι δύο δημοσιογράφοι οδηγήθηκαν στις φυλακές Τόρα, όπου πριν από δύο χρόνια είχε προσαχθεί ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ.

Δεν είναι ακόμη σαφής η κατάσταση των δημοσιογράφων. Ο Zekeriya μιλούσε στο τηλέφωνο όταν συνελήφθη και από την αστυνομία δόθηκε η εικόνα, ότι τον προστάτευαν από το πλήθος, αλλά αργότερα έγινε σαφές ότι οδηγήθηκε στη φυλακή.

Οι δύο Τούρκοι δημοσιογράφοι καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν στο τζαμί ‘Φάθ’, στο κέντρο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, μαζί με εκατοντάδες διαδηλωτές.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]