Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σγουρίδης: "Μας πάνε για σχέδιο Ανάν και με τα Σκόπια"



Ο επί πολλά χρόνια βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εθνικά θέματα ,μέσω της κριτικής που ασκεί για όσα γίνονται στο ΠΑΣΟΚ .

Με αφορμή τη διαμάχη για το αντρατσιστικό νομοσχέδιο ο κ. Σγουρίδης δήλωσε:


Για όλη αυτή τη διαμάχη, που προσωπικά με στενοχωρεί βαθύτατα, θα έλεγα ότι ταιριάζουν δύο ρήσεις: Η μία είναι αυτή που λέει η Εκκλησία: «Μωραίνει Κύριος ων βούλεται απωλέσαι». Η άλλη είναι αυτή που λέει ο λαός μας που ούτε λίγο ούτε πολύ ξεκαθαρίζει ότι «όπου φτώχια και γκρίνια». Αυτή τη στιγμή τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ δεν πέφτουν εξαιτίας αυτής της διαμάχης που στην ουσία δεν είναι πολιτική αλλά παραπολιτική και πολιτικό κουτσομπολιό. Το ΠΑΣΟΚ χάνει ποσοστά γιατί έχει αλλάξει άρδην την ιδεολογία που είχε και πρέσβευε. Έπαψε να είναι ένα κόμμα που απευθυνόταν στην κοινωνία, ένα κόμμα σοσιαλιστικό, αλλά προσπαθεί να φορέσει μια ιδεολογία που δεν είναι στα μέτρα του. Το ΠΑΣΟΚ χάνει ποσοστά γιατί ο κόσμος βλέπει ότι δεν υπάρχει και σε αυτή την περίπτωση ηθική. Διότι δεν μπορείς να ψηφίζεις τροπολογίες για να απαλλάσσεις τους τραπεζίτες, ώστε να μην έχουν καμιά ποινική ευθύνη, για τα δάνεια που έδωσαν στα κόμματα μέχρι και το 2020.. Με ποια εχέγγυα δόθηκαν αυτά τα δάνεια; Πως προεξοφλούσαν ότι τα ποσοστά των μεγάλων κομμάτων θα είναι 40% και 45%, εξασφαλίζοντας τη χρηματοδότησή τους; Ποιος επιχειρηματίας σήμερα μπορεί να πάρει δάνειο με κανονικούς όρους πολλώ μάλλον χωρίς εξασφαλίσεις; Το ΠΑΣΟΚ χάνει ποσοστά εξαιτίας του ότι ψηφίζει και προτείνει νόμους για επιπλέον φορολόγηση π.χ. των αγροτών. Ακόμη και τη στρεμματική τους επιδότηση θέλουν να παρακρατεί το κράτος και να μην συνεισφέρει τη συμμετοχή του στις επιδοτήσεις της ΕΕ! Το ΠΑΣΟΚ χάνει ποσοστά όταν ψηφίζει αντιλαϊκά μέτρα. Η σωτηρία της πατρίδας έχει περιεχόμενο, όταν μαζί με την πατρίδα σώζεται και ο λαός..Όταν ο λαός πένεται, ποια είναι η σωτηρία της πατρίδας;...Ακόμη και στα εθνικά θέματα, μετά την ιστορία της Κύπρου βλέπουμε να ξεκινάει ένα νέο σχέδιο τύπου 'Κόφι Ανάν' πάει να λυθεί το Σκοπιανό. Όλα πακέτο. Άρα ας ψάξουν να βρούν τη μείωση των ποσοστών σε άλλες αιτίες και όχι σε αυτή την παραπολιτική που επιχειρείται να βγεί προς τα έξω μέσα από τα φιλικά ΜΜΕ, γιατί αυτή συσκοτίζει την πραγματική πολιτική που απευθύνεται στο λαό και στην ακεραιότητα της πατρίδας. Τα αντιρατσιστικά Ν/Σ, οι φιέστες και οι ψευτοκόντρες δεν παραμυθιάζουν πλέον την Ελληνική κοινωνία.


Πηγή: On Alert

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οντως αμετανοϊτοι αυτοι οι πρασινοι εφιαλτες .
    Το πασοκ .... λεει ο ανθρωπος !
    Ακομη δεν εχουν παρει τιποτα χαμπαρι ; Η νομιζουν οτι μας πειθουν ;
    Τα αισχη που εχουν κανει αυτα τα καταραμενα χρονια που κοροίδεψαν και ταχα κυβερνησαν , τα ξεχασαν ; Και τωρα μαθες ανησυχουν για την Μακεδονια ;
    ΑΙΣΧΟΣ και αναθεμα στα κεφαλια σας καθηκια για το κακο που μας κανατε , καταστρεφοντας την κοινωνια και το Κρατος .
    ΑΙΣΧΟΣ υποκριτες που οτι σαβουρα υπηρχε στα σκουπιδια της τρουμπας της δωσατε υπουργικη καρεκλα και διευθυντου και και και ...
    Αλητες ειστε και δεν υπαρχει πασοκ καραγκιοζηδες , σταματατε επιτελους να σφαζετε το Εθνος .
    Υπηρετες μας ειστε και μας προδοσατε ρουφιανοι .
    Και σαν τετοιοι θα λογοδοτησετε οσονουπω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]