Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ύποπτο; Η Τράπεζα Κύπρου είχε βραβευθεί ως η καλύτερη στο Private Banking


Στο -60% ενδέχεται να φτάσουν φέτος οι απώλεις των πελατών της  

Διαβάζουμε από την ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου:Η καλύτερη τράπεζα στην Κύπρο στον τομέα του Private Banking αναδείχθηκε η Τράπεζα Κύπρου από το διεθνές έγκυρο περιοδικό EUROMONEY. 

Το EUROMONEY ανέδειξε το Private Banking της Τράπεζας Κύπρου πρώτο ανάμεσα σε κυπριακούς, ελλαδικούς και άλλους διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στον τομέα του Private Banking.

Πρόκειται για άλλη μία σημαντική διεθνή διάκριση που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πορεία του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, συγκαταλέγοντας το ανάμεσα στους καλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών Private Banking διεθνώς.

Η διάκριση αυτή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες που έχουν εμπιστευθεί το Private Banking της Τράπεζας Κύπρου. Αποδεικνύει επίσης την επιτυχημένη στρατηγική που εφαρμόζει η Τράπεζα στην παροχή εξατομικευμένων και ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης της συνολικής περιουσίας των πελατών της (μέσω τραπεζικών και επενδυτικών υπηρεσιών, και διαχείρισης κεφαλαίων).

Η αναγνώριση από το περιοδικό EUROMONEY αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία δεδομένων των τρεχουσών συγκυριών στον διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα, καθώς επιβεβαιώνει την ικανότητα της Τράπεζας Κύπρου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανταγωνισμού, όπως και την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν οι πελάτες της.

Σύμφωνα με ανταπόκριση του Γαλλικού πρακτορείου , οι πελάτες της Τράπεζας Κύπρου θα έρθουν αντιμέτωποι με απώλειες που μπορεί να φτάσουν και το 60% των κεφαλαίων τους. Σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα δημιουργήθηκε από το κούρεμα των καταθέσεων, αλλά το ποσοστό κουρέματος που επιβλήθηκε ούτε ήταν τόσο μεγάλο, ούτε επιβλήθηκε μόνο στην Τρ. Κύπρου.

Το 2011 το περιοδικό Euromoney βράβευσε ως υπουργό Οικονομικών της Χρονιάς 2011, τον Αυστραλό Wayne Swan, κάτι που αντιμετωπίστηκε στην Αυστραλία με μεγάλη ειρωνεία, λόγω των πολιτικών του Swan αλλά και της αποτυχίας τιθάσευσης του δημοσίου χρέους, που ξεπέρασε κάθε όριο.

Το 2006 επίσης το Euromoney, είχε βραβεύσει ως “Best at Risk Management” την τράπεζα επενδύσεων Bear Stearns η οποία ουσιαστικά πτώχευσε το 2007 ενώ την ίδια χρονιά έδωσε την τιμητική διάκριση “Best Investment Bank” στην Lehman Brothers που χρεοκώπησε το 2008

Άλλες διακρίσεις που συζητήθηκαν ήταν η βράβευση της Morgan Stanley στην κατηγορία “Best Equity House” και της Citigroup ως “Best Investor Services”, όμως και οι δυο όμιλοι μπήκαν σε διαδικασία διάσωσης 2 χρόνια μετά, το 2008.Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]