Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ρωσία απαγόρευσε τις πτήσεις των πολιτικών της αεροσκαφών πάνω από τη Συρία


Η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορικών Μεταφορών έστειλε οδηγίες στις αεροπορικές εταιρείες για την απαγόρευση της χρήσης του εναερίου χώρου της Συρίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας.

Μετά το επεισόδιο με το ρωσικό πολιτικό αεροσκάφος στον ουρανό πάνω από τη Συρία, το οποίο τη Δευτέρα δήθεν δέχτηκε πυραυλική επίθεση, η Υπηρεσία έδωσε εντολή στις ρωσικές αεροπορικές εταιρίες να διακόψουν τις επιβατικές πτήσεις πάνω από τις χώρες, όπου διεξάγονται πολεμικές επιχειρήσεις, μέχρι νεωτέρας ειδικής οδηγίας.



 Προηγούμενο δημοσίευμα

  • Οργή στη Ρωσία και σκέψεις για αποστολή στρατού στην Συρία
  • Τραγικό λάθος των ισλαμοφασιστών, που μπορεί να τους "κρεμάσει"
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, επιβατικό αεροσκάφος Ρωσικής εταιρείας με 159 επιβαίνοντες που απογειώθηκε από το Σαρμ Ελ Σειχ της Αιγύπτου με προορισμό την Ρωσία, δέχθηκε πυραυλική επίθεση ενώ πετούσε πάνω από την Συρία!

Όπως κατέθεσαν οι πιλότοι, διέγνωσαν πρώτα μία πολεμική προετοιμασία και έπειτα έγιναν στόχος πυραύλων εδάφους – αέρος, οι οποίοι εξερράγησαν πολύ κοντά στο αεροσκάφος. Εντέλει οι πιλότοι κράτησαν τον έλεγχο και συνέχισαν την πορεία τους χωρίς απώλειες.

Το γεγονός φαίνεται να επιβεβαιώνουν και Συριακές πηγές ενώ το Ρωσικό υπουργείο άμυνας διεμήνυσε ότι θα παρέμβει για να εξιχνιάσει ποιοί έκαναν αυτή την φονική ενέργεια κατά αμάχων.

Από την Δυση δεν έχει βγει ουδεμία ανακοίνωση μέχρι στιγμής, αλλά είναι κοινό μυστικό πως αν αποδειχθεί ότι δράστες ήταν ισλαμιστές, τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. 
Διαβλέπουν μάλιστα για πρώτη φορά ότι η Ρωσία θα επικαλεσθεί το συμβάν για να στείλει ακόμα και στρατιωτικές δυνάμεις (χερσαίες) με σκοπό την σύλληψη των δραστών.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]